Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somejake2

Czemu nasz rząd współpracuje z Rosją i co własciwie chcą zataić??

Polecane posty

Gość somejake2

Oraz czemu lewica też popiera PO żeby zostawić tą sprawę?? jedynie PIS chce poznac prawde i żeby Polska przejęłaa śledztwo! Ludzi opanujcie sie i nie głosujcie na ludzi TUska!!! oni nie chcą dobrze dla Polski ...

PISowi jak zwykle wydaje się że wszyscy knują, a to był nieszczęśliwy wypadek

większość elektoratu pisu to ludzie z małych miast , powyżej sześćdziesiątki z wykształceniem zawodowym, lub niżej

Gość somejake2
akurat. widziałam młodych pr4zystoojnych ludzi ...elektorat pis to już nie mohery a patrioci, a idioci to reszta...

napisałam, większość, to nie wyklucza tego że znajdą się ludzie młodzi i wykształceni i będą głosować na pis , uważnie czytaj

Gość trzydziestolatek___
słuchajcie jestem ateistą i do PiS-u mi baaaaaaardzo daleko ale od chwili tej katastrofy ta sprawa śmierdzi mi na odległość, zaczynam mieć dystans do PO, którego dotychczas byłem zwolennikiem i tym bardziej do Tuska, każdy zdrowo myślący człowiek zauważy że coś tu nie gra, a wręcz jesteśmy oszukiwani i mydlą nam oczy i tu nie ma znaczenia z jakiej jest się partii ludzie!

Gość trzydziestolatek___
każdy kto mnie zna wie że byłem ostatnią osobą która zagłosowała by na Kaczyńskich, inny swiatopogląd itp, jednak to co się zdarzyło 10 IV a raczej to co było później i jak nasz rząd się zachowuje, to jest jakiś skandal, jestem zniesmaczony, jestem po prostu w szoku, zaczeło do mnie docierać jak tvn manipuluje a kiedyś w to nie wierzyłem, nigdy nie zagłosuję na Komorowskiego, nie ufam mu, boje sie że może sie faktycznie okazac, że Kaczyński blokował jakieś kwestie które likwidując go rząd może wprowadzić teraz, zbyt dużo niejasności i kompromitacja Tuska