Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Toga

Szukam fajnej dziewczyny do rozmowy

Polecane posty

Gość nufka
no siemasz :D

siemankoo :) trochę stary jesteś, ale co tam ;p

Gość hehehehahaha
"Szukam fajnej dziewczyny do rozmowy" jak każdy facet... "i jestem porządnym facetem" też jak każdy facet, przecież nie ma nieporządnych:D

Cześć dziewczyny ! Pytanie 1 : patrzycie na kierunek studiów waszego ewentualnego partnera? Jesli tak to jakie kierunki sa mile widziane?

informatyk ;P nie no, fajnie jak jakieś inżynierskie :)

Gość pili
hmm...narazie to myślę bardziej o swoich studiach;)

Gość pili
fajnie jak jest inżynierem...fakt..

Wiec moje empiryczne spostrzeżenia sie w pelni potwierdzaja. Kobiety preferuja jednak facetow -umysły scisłe. No nic , jestem tuman z matmy wiec nie nastraja to optymistycznie. A powiedzcie mi jak reagujecie gdy nieznajomy facet podchodzi do was i zaczyna rozmowe prawiąc komplementy odnosnie urody?

uważam go za wariata (tak, mam dość niskie zdanie na temat mojego wyglądu) albo że może osoby pomylił, albo ma zeza i nie mówi do mnie tylko do kogoś obok ;)

już lepiej zagadnąć o godzinę, pogodę, i takie tam ;P

i nie jest dla mnie wazne jaki kierunek studiował..jesli dla jakies laski to jest ważne to ta laska jest...hmmm szkoda klawiatury:)

Gość pili
hehe...mam niską samoocenę(przynajmniej każdy tak uważa)a ja tylko fakty stwierdzam;p wariat,ale lubię rozmawiać z ludzmi;)

hehe mi nie chodzi o to, że patrzę na to przy 'wyborze' bo na ogół o studia (kierunek) to na sam koniec się pytam ;P nie jest to jakaś najważniejsza kwestia w moim życiu ;)

Zdarzyło mi własnie zrobić ostatnio cos takiego. Pierwszy raz w zyciu pokonałem strach , stres i wstyd i powiedziałem dziewczynie ,ktora mi sie podoba ze po prostu przykuwa uwage jak malo kto. I własnie od razu nabrała dystansu choc wiem ze do tego momentu miala o mnie dobre zdanie. Jestem niemile zaskoczony taka reakcja :/

Gość pili
hmm... miałam podobną sytuację(oczywiście chłopak do mnie podeszedł no i sypnął parę komplementów)..

Gość Martuś...,
Jasne, że patrzę na to gdzie się uczy. Najlepiej informatyk , bo na komputerach się nie znam. A jak nie to, to jeszcze może być taki, który studiuje prawo, medycynę albo jest w seminarium. Jak się ma lekarza, prawnika i księdza w rodzinie to się nie zginie :P A tak serio to nie jest dla mnie jakimś ważnym kryterium kierunek studiów. Ważniejsze są inne rzeczy. Poza tym nie każdy też studiuje. :)

mogłeś najpierw o czymś nrmalnym pogadać :) jak by podszedł do mnie nawet mój znajomy i mi nagle zaczął mówić jaka to ja ładna jestem to bym go raczej wyśmiała :)

Gość pili
zgadzam się z marianką... no coz mnie takim zachowaniem chłopak ''wystraszył''

Gość pili
przepraszam z manianka

Nie dałbym rady podejsc do dziewczyny , ktora mi sie podoba i zaczac gadac o dupie marynie . W tych sprawach jestem pewnie zbyt bezposredni i ponosze tego konsekwencje. Pewnie rzeczywiscie sie wystraszyla. Choc moim zdaniem dziewczyny powinny doceniac taka bezposredniosc:D

no niekoniecznie ;p jak bym cię jeszcze na dodatek znała, to bym stwierdziła, że się nabijasz, i być dostał parę słów na odchodne ;P

Gość pili
niby tak... ale ja sobie pomyślałam że sobie żarty robi...