Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina osw

Zalewają mnie rozstępy !! ://

Polecane posty

Gość Karolina osw

Hej, mam 15 lat i nienawidzę swojego ciała :O.. Mam rozstępy na udach, pośladkach i piersiach, i pojawiają mi się na łyskach.. :O OD CZEGO! :O :(:( juz mam tego dosyć, gdzie nie spojrzę - rozstępy! Nie jestem ani gruba, ani przesadnie chuda.. Kto będzie chciał taką „zarozstępowaną dziewczynę :O nawet wstydzę się iśc na basen bo wyglądam jak bym urodziła i wykarmiła 5 dzieci .. :O Używałam jakiś kremów na rozstępy, i nic nie dawało.. tak jak i kremy zapobiegawcze. szkoda pieniędzy :O Co ja mam zrobić z tymi koleinami :O nienawidzę ich!!!!!!!

Gość Komar zenko
moja dziewczyna ma 18 lat, ma trochę rozstępów na pośladkach które także schodzą jej trochę na uda. Na piersiach też ma kilka.. ale mnie to nie przeszkadza! Kocham ją, i nie zwracam zbytnio uwagi na to czy ma dziurę w czole czy 10 palców u jednej ręki czy rozstępy na udach :P nie znam się na kremach ale jeśli chodzi o twoje niedowartościowanie, to uwierz mi że jak Cie ktoś pokocha to nie będzie patrzył na Twoje rozstępy :P

Gość djfhgdvklsav
nie kupuj żadnego gowna ze sklepów. smaruj rozstępy oliwka z oliwek. 7-14 zloty za butelke duza wyjdzie nawet taniej niz te specyfiki od siedmiu bolesci ktore sa warte mniej niz zero. po drugie - chodz na basen, jesli nie chodza tam twoi znajomi, biegaj, cwicz. po trzecie - jedz duzo nienasyconych kwasow tluszczowych, dodawaj oliwe do salatek, jedz pestki slonecznika, orzechy po czwarte - rob masaże pod lodowatym natryskiem. bedzie nie milo ale rozstepy znikna po piąte - kup sobie taką szczotke w rossmanie do masowania na sucho z wlosiem sztywnym i bolcami taka okrągla chyba jakies 8-14 zl kosztowala nie pamietam :) pomoże i to bardzo szybko. dobrze tez wcielic do diety warzywa :)

Masz prawdopodobnie za wysoki poziom kortyzolu w organizmie... nic nie poradzisz :o masz predyspozycje najwyraźniej. Smaruj się ile wlezie nawilżającymi kremami, masuj się żeby uelastycznić skórę. Chciałabym ci napisać nie przejmuj się tak ale to nei ma sensu :( znam ten ból :o

Słuchaj może to jest dziedziczne, nie mam pojęcia jaki Ci pomóc bo tego nidgy się nie pozbędziesz całkowicie, bardzo dziwi mnie, żę w takim młodym wieku Cie to dotyczy. Może nie masz wachania wagi raz chudniesz, raz tyjesz.....czy tak nie jest?????

Gość Karolina osw
ale jak mam sie ich pozbyć.. :O wiem że całkowicie nigdy sie ich nie pozbędę ale żeby chociaż troche je zmniejszyć.. :O tylko że ja mam już dosyć testowania różnych gówienkowatych kremów.. :O

Gość Karolina osw
djfhgdvklsav - na pewno skorzystam z Twoich rad.. urzywałam już tyle kremów i żeli, że nie zawacham się wypróbować Twojego sposobu.. biedronka89 - właśnie nie mam takich problemów.. mam stałą wagę. 168cm / 57kg..

Gość djfhgdvklsav
boze co za durne baby tutaj pisza. pozbedziesz sie, wyluzuj, to najprawdopdobniej zla dieta i styl zycia, za malo kolagenu i WNKT :) oliwa z oliwek trzeba smarowac to podstawa. zadnych chemicznych gowien ze sklepu bo to tylko zatyka pory i truje skóre

Gość Karolina osw
matko jak ja piszę.. używałam* ; zawaham* .. sorki. sama nie wiem co robie :)

Gość djfhgdvklsav
:)))))))) i pokochaj siebie, jesteś czymś znacnzie więcej niż tylko fizycznym ciałem ;))))))))

Gość beznadziejakniewiem
mam podobny problem.. djfhgdvklsav - to sprawdzony sposób?

Gość djfhgdvklsav
tak. Firmy kosmetyczne robia coraz to nowe "rewolucyjne" kremy, ale to jest ciagle jedno i to samo. Po co maja wyprodukowac skuteczny - skoncza się przychody liczone w miliardach dolarów. Nie znosze polityki wielkich koncernów i kocham nature. Duzo przytylam i nagle schudlam i mi sie zrobily rozstępy jak nie wiem. Nie wiem skad mi sie wzielo aby tak robic, po prostu wiedzialam, intuicyjnie, nie wiem :) a oilwa z oliwek w ogole jest swietna na gladka miekka skore, nasmarowac sie troche odczekac i splukac i delikatnie wytrzec. w przeciwienstwie do "balsamów" trzyma caly dzien i odzywia skórę, zamiast ją zatruwać substancjami rakotwórczymi jak Sodium Suflate i inne... :) Naturalne metody najlepsze, spróbujcie dziewczyny, na pewno nie stracicie na tym : )))))

Gość djfhgdvklsav
a w ogole zaraz po bieganiu od razu o 50% rozstępy były mniejsze tylko potem jak sie nie robi masazy i lodowatych prysznicy to skóra znowu sie rozchodzi, wazne tu jest aby dzialac na kilku obszarach - od srodka, zywienie i ujędrnianie przez sport i od zewnątrz masaze, lodowata woda i oliwa z oliwek :)

Gość beznadziejakniewiem
kurcze mówisz tak mądrze że ciężko nieskorzystać ;)