Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landrynka9898976464

Prosze pomozcie:( prosze

Polecane posty

Gość landrynka9898976464

witam. okres spoznia mi sie 12 dni..:( tzn mam cykle niereguralne bo przez ostatnie 4 miesiace mialam co 28 dni a wczesniej co 32. bolą mnie piersi, temperatura mierzona rano w pochwie wynosi 36.5, ciaze raczej wykluczam poniewaz nie wspolzylam jedynie petting. z tego stresu juz chyba wmawiam sobie ze moze gdzies na palcu mojego chlopaka znajdowal sie ten plyn i zostal przeniesiony do pochwy. boje sie. ta sytuacja miala miejsce 2 tyg temu. czy jezeli bylabym w ciazy to bolalyby mnie juz piersi? sluz mam taki bialy ale jest go bardzo malo. pobolewa mnie brzuch i nic wiecej. jestem kobieta palącą, gdzies czytalam ze w ciazy pojawia sie niechec do palenia a ja jej nie mam. jak myslicie co sie dzieje? prosze o odp

Gość mała 0000
okres może spóźniać się przez wiele czynników, alkohol, stres... nie denerwuj się bo właśnie to może być powodem opóźnienia, objawów ciąży raczej tak od razu byś nie miała, wg mnie można ją wykluczyć, poczekaj jeszcze może miesiączka się pojawi, a jeśli nie wybierz się do lekarza może masz zaburzenia miesiączkowania, problem z hormonami... lepiej się przepadać

Gość kasienka0988
juz sama nie wiem..3 lata temu mialam torbiel na jajniku. ostatnio w lutym bylm u ginekologa i bylo wwszystko ok

Gość kasienka0988
nikt sie juz nie wypowie/?

Gość mała 0000
a brałaś jakieś leki na ten torbiel?

Gość kasienka0988
nie. mialam miec usuwany ale wchląnal sie i w sumie tak sie sprawa skonczyla..i nie wiem moze to znow jakies problemy przez to

Gość mała 0000
mi też się sam wchłonął i żadnych problemów nie mam, lekarz zalecił kontrole co pół roku, jeśli nie jesteś pewna to może wybierz się do innego ginekologa..?

Gość kasienka0988
poczekam jeszcze na okres.. wykluczalam ciaze a teraz z tej paniki juz sobie wmawiam rozne glupoty w ktore dawniej nie wierzylam..

Gość mała 0000
poczekaj, jeśli nie będzie to idź do lekarza, może przepisze ci luteinę, albo jakieś badania hormonalne... nie denerwuj się, na pewno to nic strasznego...

Gość kasienka0988
dziękuje.. a jak myslisz ciaza raczej niemozliwa? ja juz taka zmartwiona jestem..nie bylo stosunku wiec wykluczam a chwilami wydaje mi sie ze jednak mozliwe..eh ta panika

Gość mała 0000
jeśli nie było stosunku to ciąże można wykluczyć, to może raczej zaburzenia miesiączkowania.. rok temu tak miałam, mój lekarz przepisał mi luteinę i się unormowało... więc głowa do góry ;)

Gość kasienka0988
dziekuje jeszcze raz..odrazu lepiej jakk sie z kims tak nawet na forum popisze o tym..

Gość mała 0000
dokładnie, wiem coś o tym :) jakby coś to pisz śmiało :p

Gość kasienka0988
dobrze;)