Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krisssaaa

Studia na UJ - pomóżcie, proszę.

Polecane posty

Gość Krisssaaa

Chciałam złożyć papiery na filologię rosyjską na UJ, ale boję się, że mnie nie przyjmą. Wie ktoś, czy ciężko jest się tam dostać. Jeśli będę musiała zostać w Rzeszowie, to chyba się zabiję. :(

Gość b mvcxn
oj w Rzeszowie nie jest tak źle:)

Polska to nie tylko UJ i UR :) Wybierz scisly kierunek, bo inaczej wyladujesz na zmywaku ;)

Gość , bsazsa
a ja uwielbiam URZ takich wrazen jak na tej uczelni nie ma nigdzie- ale pozniej wspomnienia bezcenne:P

Gość Krisssaaa
Nie chcę zostać tutaj, bo mój ojciec jest skończonym pijakiem i nie wytrzymuję już psychicznie. : ( Naprawdę nie wiecie, jak wygląda rekrutacja na ten kierunek? : (

Gość JPNARE
uj zchodzi na psy

Gość b mvcxn
a chyba ze tak:/ jesli jeszce nie masz mozliwosci wynajac mieszkania w rzeszowie to szukaj dalej uj dobry wybór a jak tam nie to zostaje CI pełno uczelni np w lublinie?? blisko z rzeszowa

Gość nigdzieindziej
URZ jeden z najgorszych uniwerków in Poland

Gość Krisssaaa
Na URZ nie składam nawet papierów - złoże tylko na UJ i UP w Krakowie. Bardzo się boję. : (

Gość vgmhhg
oj nie obrazaj mojego uniwerka:P dlaczego tak sadzisz o URZ?? wg mnie naprawdę fajna uczelnia

Gość Krol Pasozytow
Tak samo mysle o URZ jak Pan/Pani nigdzieindziej.

Gość vgmhhg
taaak statystyki kłamia bo jak mozna poirównywac URZ do uniwerka który od nie dawna istnieje np do UJ??? byłes na tej uczelni?? wiesz jak jest??

Gość Krol Pasozytow
Kompletnie nic nie wiem o URZ ale mam ochote sie poklocic :).

Gość nigdzieindziej
tak wiem:) studiowałam tam rok prawo , po roku przeniosłam sie na uw :D

Gość nigdzieindziej
UJ od niedawna istnieje? dobrze rozumiem? dla porównania URZ 2001 natomiast UJ 1364 :D

Gość b mvcxn
sorki bład no włąsnie o to mi chodziło URz od nie dawna istnieje a URZ od wieków i jak mozna porównywac takie uczelnie?? przeciez z gory wiadomo ze mlode uczelnie sa skazane na szry koniec rankingów mimo ze je to krzywdzi

Gość nigdzieindziej
zwracam honor , źle zrozumiałam :O

Gość nigdzieindziej
no ok jest juniorem wśród uniwerków co nie zmienia faktu, że jest jednym z gorszych :D

Gość b mvcxn
znowu zle napisane UJ od wieków:D he he

Gość Krisssaaa
Niech mnie ktoś pocieszy, nie mam już siły. ;(

Gość Krol Pasozytow
Jak szedlem na studia to przez kilka tygodni studiowalem rankingi, czytalem opinie oraz zwracalem uwage na poziom i prestiz kadry.... a tak naprawde to poszedlem na te ktore byly blisko, to byl dobry wybor :).

Gość b mvcxn
wiesz to Twoje zdanie i nie zamierxzam Ci przekonywac ale jest wiele czynników na ktore składa sie pozycja w rankingu ale nie bede sie rozpisywac a uczelnie mlode zawsze beda z tylu od tych wieloletnich ja uwazam oczywiscie ze URZ nie jest jakas super uczelnia ale nie jest najgorsza:) i daje duze mozliwosci i szanse...

Gość nigdzieindziej
i w gole co rozumiem pod pojęciem "fajny"?:D mam kolegę z URZ co na zarządzaniu jest, opowiadał mi jak zaliczenie z ekonomi wyglądało, przyszli do Prof. z trzema browarami z tekstem "Profesorze trzy za trzy! " na co Profesor wziął dwa browary i do nich " nie! dwa za dwa! dziękuje!" ale stanęło jednak na "trzy za trzy ":D

Gość nigdzieindziej
ależ masz racje:) z resztą co kierunek to co innego:) za to prawa nie polecam na Urz:)

Gość b mvcxn
a czemu prawa nie polecasz?? wiesz ja akurat sie z takim zachowaniem prof nie spotkałam na uniwersytecie ale mysle ze na kazdej uczelni sie ktos taki znajdzie:)

Gość Krol Pasozytow
nigdzieindziej >> to opowiastka o zaliczeniu o ktorym piszesz to krazy po Polsce od kilkudziesieciu lat wzdluz i wszerz i na kazdej uczelni, jak mi ktos to opowiada ze u nich to bylo i ta osoba byla tego swiadkiem to jedyne co czuje to tylko pogarde.

Gość Krisssaaa
hej, napiszcie, że będzie dobrze, bo zwariuję. : (

Gość b mvcxn
bedzie dobrze:)) dla pocieszenia kazdy matrurzysta panikuje ze go nie przyjmą. jeżeli celujesz w UJ to mysle ze jestes z tych "zdolnych" i dobrze ci matura poszła wiec jak nie uj to inna uczelnia w karakowie albo cos w poblizu jak tak koniecznie nie chcesz urz...:)