Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulki gejszy

Czy któraś z was stosowała Kulki gejszy dla wzmocnienia mięśni pochwy ???

Polecane posty

Gość Kulki gejszy

I czy wam to coś dało ?

ja nie stosowałam, ale miesiac przed porodem piłam herbate z liści malin i łykałam 3 razy dziennie po 2 tabletki z olejkiem z wiesiołka i pomogło, poród bez nacięcia i pękniecia, do tego trwał 50 min. tylko:)

Gość a ja stosowalam ale juz
po porodzie zeby pochwa wrocila do formy, seks dzieki temu jest super, tak jak przed ciąża a moze nawet lepszy , polecam

dajcie proszę linka,gdzie można to kupić.ciekawa jestem bo nie znam tego przedmiotu :)

Noszenie kulek zalecane jest przez lekarzy i fizykoterapeutów do ćwiczenia mięsni Kegla. Podczas noszenia ich w miejscu intymnym, mięśnie są napinane i rozluźniane, co korzystnie wpływa na ich rozwój. Wzmocnione i bardziej elastyczne mięśnie zapobiegają opuszczaniu się narządów, wysiłkowemu nietrzymaniu moczu, ułatwiają poród, pozwalają powrócić do formy po porodzie oraz w okresie menopauzy. Zwiększają też satysfakcję seksualną.

To może Tobie gówno dało, bo ja mogę z czystym sercem polecić. Z tym , że w ciąży tego nie stosowałam, a dopiero po porodzie i jestem max zadowolona. A kulki należy utrzymywać w czystości !!! Niczego się wtedy nie nabawisz, więc nie siej paniki.

Gość hmm a ja napisze tak.
taa jasne..mialam znajoma co je latami nosila codziennie, i tez nic jej nie daly oprocz zapalenia cipci ;/ a jak tym dziadosteem handlujesz to nie dziwota ze robisz temu tania reklame ;/

By uniknąć nacięcia krocza stosuj masaż krocza połączony z rozciąganiem wejścia do pochwy przeprowadzany w dwóch ostatnich miesiącach ciąży z użyciem olejku migdałowego i witaminy E. Pamiętaj także o ćwiczeniach mięśni Kegla (zaciskanie i napinanie mięśni pochwy).

Żal mi Cię... Niczym nie handluję, prostaczko. Mi dużo daly, wiec moge polecic. A to, że ktoś nie umie utrzymywać higieny to juz jego sprawa. "Latami nosiły" pewnie nawet bez wyciagania hahaha :D

Gość dokładnie jak mozna wkładac
sobie takie dziadostwo za 7zł w takie miejsce?! Super reklame robisz ale ja sie na to nie piszę

Łatwiej ćwiczyć mięśnie Kegla przy pomocy tych kulek i wystarczy paręnaście minut dziennie, nie trzeba nosić latami ani 24 h :P

Gość dokładnie jak mozna wkładac
przepraszam za 7,99zł

A czy ja wam każę to kupować ??? Są i takie po 40 zł, dziewczyna napisala zeby podac linka gdzie mozna to dostac, a te że zaraz reklama, co z aidiotki.

Wolę być prostaczką, niż brudasem jak Ty 🖐️

Gość hmm a ja napisze tak.
i po co nas obrazasz? ze sie z toba nie zgadzamy i do pipki bysmy sobie nie wlozyly takiego badziewia to jestesnmy be tak?i jeszcze brudasy? wez sie zasnanow nad soba ;/ bo obskurnego brudasa to robisz z siebie nikt inny tylko wlasnie ty

Gość Anna Ania Andziula
Dziewczyny nie przesadzajcie ! Ja używalam tych kulek, tylko kupowalam je w realu a nie przez neta i mi pomogły, wiec wyluzujcie. Jak ktos ma sklonnosci do nawracajacych infekcji to logiczne ze nie powinien uzywac. Ale tak to śmialo mozna. Nosilam je okolloo pol godz dziennie , cwiczac w tym czasie mięsnie Kegla.

Gość bełagam
ćwiczysz tak zapobiegawczo, czy masz jakiś tam problem naprawdę to zapobiega później przecinaniu przy porodzie??

Gość Anna Ania Andziula
Ja zaczęlam ćwiczyć, żeby poprawić życie seksualne, bo polecila mi to przyjaciolka. Potem zaszlam w ciąże i w trakcie ciązy nie ćwiczylam, natomiast na pewno te wcześniejsze ćwiczenia mi pomogly przy porodzie. Po ciązy znowu zaczęłam używać i jestem zadowolona, tylko tak jak mowie ćwiczę 15-30 minut dziennie. żadnej infekcji nie mialam, a kulki trzymam w specjalnym pudelku i dokladnie myje !

Gość Anna Ania Andziula
dodam jeszcze, że teraz prawie ich nie używam, bo nauczylam sie dzieki nim sama ćwiczyc mięsnie Kegla bez niczego w środku że tak powiem

Gość Anna Ania Andziula
poszukaj sobie na necie innych opinii, np. na wizażu, tam dziewczyny chwala sobie

Gość no pięęęęknie...
ja uzywalam ale nic nie daly, a orgazmu to juz wogole, tylko grzybice pochwy, jak sie przyznalam ginekolozce po czym ją mam to sie kobita za glowe zlapala. Wstyd mi potem bylo. ogolnie nie polecam.

Gość Anna Ania Andziula
Jezu, dziewczyny :D Ja tam żadnej infekcji nawet najmniejszej nie zlapalam, jak tamponow używacie to też infekcje łapiecie ??? Autorko poszukaj sobie na internecie opinii dziewczyn, większość jest zadowolonych, ja tez przed zakupem poczytalam opienie dziewczyn. Może jeszcze powiecie, że ćwiczenie mięśni w ogóle jest bee ? I ile nosilyscie te kulki, że od razu zapalenia dostalyscie ? Ja je wkladalam na jakies pol godziny i nic mi sie nie dzialo, potem dokladnie mylam po i przed wlozeniem tez. Jak facet wam wklada penisa, albo zakladcie tampona, albo cokolwiek do pochwy wkladacie to tez od razu macie zpalenia i infekcje ?

Gość Anna Ania Andziula
Jesteście nienormalne, jak jakas napisze że OK to od razu sprzedawczyni hahaha Poprawilas mi humor na cały dzień :) Nie chcesz, nie kupuj , proste . Wejdź sobie na inne fora i poczytaj, co piszą dziewczyny. Bo widzę, że sama się za wyrocznię uważasz. Jak masz taka sklonnosc do infekcji, że co wlozysz do pochwy to zaraz infekcja, to szczerze Ci wspolczuje i to bez ironii piszę :) A zgalaszaj sobie do usunięcia , co mnie to :) i tak sie normalnie tutaj z zacofanymi babami nie da porozmawiac.

Gość oj musze sie zgodzic..
oj jakas fanka lub predzej FAN kulek nam sie trafil;) przyznaj sie? podnieca cie ten topic chlopaczku co?;p

Gość oj musze sie zgodzic..
oj jaka znawczyni nam sie trafila! a jaka przebiegla hohoho ;p

Gość Anna Ania Andziula
taaa 💤

Gość samola nie mow, ze pomoglo
bo cie tu zaraz o reklame oskarżą