Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asjdiojidioa

problem ze STAŻEM POMOCY

Polecane posty

Gość asjdiojidioa

zakonczylam właśnie staż i dzwonie do opiekunki stażu zeby wystawiła mi opinie a ona na to ze nigdy tego nie pisała i nie wie jak i mam sobie sama napisac a ona podpisze ;/ mozna dostarczyc do up samo sprawozdanie ze stazu bez opinii? prosze o pomoc

Gość asjdiojidioa
podnosze

Gość opinia musi być
napisz sobie sama bez problemu,moja koleżanka też tak robiła,to nic trudnego

Gość asjdiojidioa
no właśnie tylko jak ją napisac, kolezanka mowi ze jej opiekunka napisała jej opinie na jedna strone a4. moze ktoss inteligentny wie jak napisac taka opinie?

Gość wczoraj pisali o jakims wypadk
a jak napisalas to sprawozdanie ze stazu. bo ja skonczylam staz w sierpniu ubieglego roku do pup oddalam tylko opinie ze stazu w ktorej kobietka napisala mi co robilam i ze ocenia bardzo dobrze. nic wiecej nie chcieli . a tu jakies 2 tygodnie temu dzwoni kobietka z pup (chyba doradca zawodowy) i mowi ze prosi mnie o napisanie sprawozdania z tego stazu (nie mam pisac aktualnej daty) bo ona musi to wpiac do mojej teczki

Gość wczoraj pisali o jakims wypadk
aha jak twoj pracodawca zglaszal chec zatrudnienia stazysty w pup to pisal na takim druku co ta osoba bedzie robic i to wlasnie moja opiekunka ujela w opinii tylko tam ciut rozbudowala ale nie duzo