Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie oto mam pytanie

Prawiczek i dziewczyna mająca kilku partnerów - może coś z tego być?

Polecane posty

Gość Takie oto mam pytanie

Jak uważacie?

Gość guomi
to samo co ze związku dziewicy i faceta mającego kilka partnerek :P

Ale mająca kilku partnerów jednocześnie? :)

Gość nic z tego nie wyjdzie

Nie, facet zawsze będzie miał przed oczami tych kilka fiutów które lizałaś :o

Gość popieram cie miecho

A czemu nie? :) No chyba, że będziesz chciał spróbować jak jest z inną :P

Dla mężczyzny nie będzie to żaden problem, pod warunkiem ze kobieta nie kurwiła sie z kim popadnie. Niestety dla kobiety jesteś przegrany, twoje zdolności łóżkowe są stawiane dla każdej baby na pierwszym miejscu i juz na samym początku będzie chciała cie sprawdzić. Nic innego sie w mężczyźnie nie liczy oprócz fiuta. Także autorze jeżeli jesteś facetem to radzę wykupic sobie karnet na dziwki i potrenować, inaczej nic z tego nie będzie.

>>Dla mężczyzny nie będzie to żaden problem, pod warunkiem ze kobieta nie k**wiła sie z kim popadnie. Skoro miała KILKU partnerów, to chyba wyraźnie widać, że cnotliwa nie była :o🖐️

Może mieć nawet kilkunastu , co w tym dziwnego? Miała chlopaka to chodzila z nim do lożka jak każda zdrowa baba.

Jeśli facet jest prawiczkiem a ona miała kilku partnerów, to z kto właściwie ma tu problemy ze sobą ? On czy ona ? ;)

Miałam kiedyś partnera który również był prawiczkiem (wyznawał inną religię), chciał rozpocząć współżycie dopiero po ślubie. No cóż... obietnicy nie dotrzymał....:-/ NO ALE U cIEBIE JEST INNA SYTUACJA... Myślę, że jest szansa by związek przetrwał:)

W najgorszym przypadku - jeśli wam nie wyjdzie - ty nadal będziesz prawiczkiem a ona nadal będzie miała za sobą kilku facetów. Tak czy inaczej ona do przodu :p

Gość z tej mąki chleba nie będzie

Gość nic z tego nie będzie

jesli zrezygnujesz z fajnej dziewczyny która ci się podoba fizycznie i z charakteru tylko dlatego ze ty prawiczek a ona miała kilku to będzie debilem🖐️ nie słuchaj tych prawików i zakompleksionych z kafe co się boją doświadczonej kobiety. spróbuj z nią a nawet jak nie wyjdzie to się nauczysz czegoś w łóżku. więc warto spróbować. tylko sie nie bój tego że nie masz doświadczenia. nawet jeśli się spuścisz po 3 ruchach na poczatku to później będzie lepiej.

Gość do Tym razem to znowu ja/
ale bredzisz. z takiego czegos zwiazku nie bedzie

nie kazdy chce zwiazku takiego na chwile. sa ludzie co szukaja rokujacych, wartosciowych zwiazkow, a nie chwilowego prowadzenia sie z panienka co lizala kilka penisow. zwiazek w ktory wchodzi sie dla stracenia prawictwa to smieszna rzecz

nie kazdego satysfakconuje zwiazek, ktorego celem ma byc tylko pozbycie sie prawictwa i zaliczenie laski

" 01:51 [zgłoś do usunięcia] do Tym razem to znowu ja/ nie kazdy chce zwiazku takiego na chwile. sa ludzie co szukaja rokujacych, wartosciowych zwiazkow, a nie chwilowego prowadzenia sie z panienka co lizala kilka penisow. zwiazek w ktory wchodzi sie dla stracenia prawictwa to smieszna rzecz 01:56 [zgłoś do usunięcia] do Tym razem to znowu ja/ nie kazdego satysfakconuje zwiazek, ktorego celem ma byc tylko pozbycie sie prawictwa i zaliczenie laski " nie chodzi o to. ale co wy kurwa wróżki jesteście?:D że wiecie że z tego związku nic nie będzie?:D lol🖐️

male szanse ze to bedzie powazny zwiazek na dluzszy czas. takie kobiety zreszta lubia meskich i niegrzecznych facetow, a nie prawiczkow, ktorzy nie maja w sobie nic z macho

Gość nic z tego nie bedzie

jak kobieta sie zabawiala z dresami a teraz szuka porzadnego faceta, to tego porzadnego faceta nie jest godna. skoro ciupciala sie z dresikami, to niech teraz z takim byczkiem sie wiaze, a odczepi sie od porzadnych facetow

ale skąd wiesz że się zabawiała z dresikami? a może z metalami, punkami,skejtami itd?:D albo za każdym razem z prawiczkiem:classic_cool: co to ma do rzeczy???:P wróżkami nie jesteście, a autor tematu jak z takiego TYLKO powodu oleje panne to będzie mega cipą🖐️

kobieta ktora robila to z facetami dla zabawy nie jest godna prawiczka szukajacego milosci. ona sama powinna sie zwiazac z macho, co tez ruchal kobiety dla zabawy