Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfde

Nie dałam bratu pieniędzy!!

Polecane posty

Gość to ja też coś powiem
jfde mściwa baba jesteś ale ja Cie rozumiem. Tak to już jest z rodziną to najlepiej na zdjęciu :) U mnie w rodzinie był taki przypadek: Kuzynka miała syna jak była panną (lat 28)oczywiście taty dziecka nie było więc cała rodzina po niej i po dziecku pojeżdżała. Gdy mały miał 12 lat (ona 40) wyszła za mąż za bogatego i wpływowego faceta (sędziego) Ach jacy wszyscy teraz do niej mili, jacy uczynni rzygać się aż chce..

Gość to ja też coś powiem
zapomniałam dodać, że nie tylko rozumiem ale i popieram :)

Gość ja powiem tak .....
jfde...w pełni Cię rozumiem i Twoją postawę wobec rodziny ...trudno zapomnieć ból i to wszytko co opisałaś ...to że nie mogłaś liczyć na pomoc i wsparcie rodziny wtedy kiedy tego najbardziej potrzebowałaś a słyszałaś tylko słowa krytyki pewnie postępowałabym podobnie tak jak Ty wobec rodziny po tym wszystkim...... tylko widzisz choroba to jednak coś takiego że ja bym nie odmówiła mimo wszytko .....a te 50 zł to nie jest majątek a jak dziewczyna nie weźmie leków cholerka wie jak to dalej się rozwinie czy w nie coś poważniejszego ja bym pożyczyła jeśli bym była pewna na 100 % że to na leki

Gość jfde
Ja bym pożyczyła, a mój brat wcale by tego niedocenił. Teraz pierwszy raz miałam okazje mu czegoś odmówić a pod względem pożyczek mój brat i jego żona są bardzo zaradni, napewno znajdą se kogoś innego kto da im pieniądze i będzie kolejna osoba której nie oddali długu.

Gość autorko jesteś zajebista
zemsta bywa słodka ;]

Gość Karinaaaaaaaaaaa83
O takiemu to tez bym nie dała....i nie słuchaj głupich komentarzy.... Nie rób drugiemu dobrze nie będzie Ci xle...poza tym..pożycz pieniądze będziesz miała wrogów..momentalnie!!!! Człowiek w dzisiejszych czasach nie wychodzi dobrze na tym, że nadstawia drugi policzek!!!

Gość weszlam tu, zeby napisac
ze jestes wredna jezda... ale zmienilam zdanie ;) Dobrze zrobilas ;)

jezda=jędza ;)

Gość jhgjghjg
autorko ja rozumiem Twój ból, ale dla tej córki brata kup lekarstwo, zażądaj recept :O Jeśli chodzi o życie dziecka to jest to poważna sprawa :O Nie mozna się mścić na chorym dziecku, które ma pojebanych rodziców:O To zrozumiałe że dzieci głupich rodziców są złe ale Ty kupując lekarstwo tej dziewczynie mozesz zmienić jej podejście do Twoich dzieci a ona będzie Cie szanować...

Gość jhgjghjg
zło dobrem zwyciężaj :)

ta dziewczyna taka znow niewinna nie jest... Moze autorka nie jest matka milosierdzia, zeby mimo przykrosci jakich doznala od danej osoby - okazywac jej wspolczucie, litosc i pomagac...

Gość trrrrrrr
A wy to co, matki teresy z kalkuty? jakby wam ktos dzieci upokarzał i patrzył na nie z góry, to już widzę, jak byscie sie paliły do pomocy. Jak forsy na lekarstwa nie mają - to niech jego żona ruszy się z kanapy i pójdzie do pracy. Albo niech ich wspomogą ci, dla których oni byli mili - np. odzice czy jacys znajomi. Przypomniało mu sie nagle, ze siostrę ma. Jakbym taką rodzine miała, to też bym jej złamanego grosza nie dała.

Gość ja tam autorke popieram
jej bratu nalezalo sie takie potraktowanie :D

Gość ja bym kupiła te lekarstwo
w sumie ta dziewczyna nie jest nic winna że ma takiego ojca, dzieciom pokazałabym że zemsta w życiu nic nie daje :)

Gość dgas
Głupich 50 złotych ci było żal? Nie dałaś pieniędzy z zemsty? Podła baba jesteś , kiedyś to do Ciebie wróci.

"10 [zgłoś do usunięcia] jfde To niewinne dziecko, wiele razy zaszło za skóre moim dzieciom, bo powtarzała to co słyszała od rodziców. Teraz ta dziewczyna ma 15 lat, miałabym jej dać pieniądze na leki? z resztą jej lekarstwo kosztują wszystkie koło 50 złotych, mój brat napewno od kogoś pożyczy taką kwote. Nie wiem jak wogóle śmiał przyjdź z czymś takim do mnie? " Napisz na co jest chora to może coś wymyślę:classic_cool:.Ale oczywiście musisz w razie czego dać do zrozumienia że rtobisz im wielką łaskę jak im bedziesz przekazywać informację:classic_cool:.A tzw. leki są żeby koncerny farmaceutyczne zarabiały a nie do leczenia ludzi:P.

Gość tbrtbrtbrvrt
matko max znowu ty wez juz stad idz bo sie nie da czytac tych twoich bzdur na temat wody utlenionej :D idiotow nie sieją sami sie rodzą tyle w temacie a autorka dobrze zrobila

"tbrtbrtbrvrt matko max znowu ty wez juz stad idz bo sie nie da czytac tych twoich bzdur na temat wody utlenionej idiotow nie sieją sami sie rodzą tyle w temacie a autorka dobrze zrobila " Udowodnij że to bzdury:P.A tutaj nie widze okazji do skrobanki:P.

Gość tbrtbrtbrvrt
a proszę cie bardzo woda utleniona działa mniej wiecej jak wolne rodniki tlenowe na komórki mózgowe oraz niszczy błony śluzowe organizmu podejrzewam , iż nie wiesz co to wolne rodniki tlenowe i co robią z komórkami ;)

Gość gfhghf
BARDZO DOBRZE ZROBIŁAŚ AUTORKO!!! BRAWO!! ale niestety ludzie, którzy najpierw nie wdają się w kłótnie tylko ze spokojem przyjmują obrażanie, potem kiedy mają okazję do małej 'zemsty' na ''dręczycielu'' np nie pomagając mu kiedy temu się wydaje że przecież powinniśmy bo wypada, będę krytykowani ;) rozuemiem CIę dobrze, mam siostrę z którą kompletnie nie mogę znaleźć wspólnego języka, ona znalazła ujście swoich emocji w wyzywaniu mnie od najgorszych za to , że stojąc w kuchni spada mi okruch na podłogę -ŻAL ;D mnie przestały ''cieszyć'' kłótnie z nią.. po prostu spokojnie jej odpowiadam-nawet kiedy krzyczy że mnie zabije ;|.. uważam ją za wariatkę ;) kiedy ostatnio będąc w innym mieście odmówiłam sprawdznia dla niej pociągów powrotnych tata onie chciał się do mnie dlugo odzywać-bo jak stwierdził zawidołam go :D ale chyba osoby mu się pomyliły :P także 99% osób CIę nie zrozumie i będzie krytykować ;) ALE TAK TZRYMAJ!!

Gość ajaksa
Wiesz co nie martw się. Dobrze zrobiłaś , że nie dałas tej kasy. Ja miałam " jazdę" ze szwagierką , która w prezencie weselnym dała nam w 2006 roku 300 zł. Kasa jak kasa nic nie mówiłam , bo mi nie zależy na forsie (każdy daje na wesele ile może i chce), jeżeli daje to daje i nie komentuje tego potem , jaka to jestem cudna. Jakież było moje zdziwienie gdy niedługo potem szwagiereczka wyjechała mi z tekstem , że dała mi ostatnie pieniądze " krwawicę " a ja nie chcę jej i jej synalka za to bez mała po dupsku całować. Normalnie wariatka.

"tbrtbrtbrvrt a proszę cie bardzo woda utleniona działa mniej wiecej jak wolne rodniki tlenowe na komórki mózgowe oraz niszczy błony śluzowe organizmu podejrzewam , iż nie wiesz co to wolne rodniki tlenowe i co robią z komórkami " Wcale się nie czuję po tym uszkodzony i do tego po tym gorączka mi znikła:P.I do tego nie wiesz co piszesz:P.To nie tworzy rodników w czasie rozkładu:P.

Gość tbrtbrtbrvrt
oczywiscie ze tworzy radze poczytac literature naukowa a nie tworzyc własnych teorii poza tym kupu7jesz chyba H2O2 w aptece a to nie farmacja?:D kupy sie nie trzyma to co piszesz

Gość eee no i co z tego autorko
nie dalaś kasy i jesteś w porządku?:O żeby Twoje dzieci kiedyś nie zachorowały :D

Gość kowallllllllll
no proszę zwykla puszczalska co dala se zrobic 2 dzieci dwom facetom bedzie okreslac co jest wlasciwe a co nie..jestes zwyklą kurwą moja droga...moze i zaradną ale jednak kurwą

Gość derdedede
Dobrze zrobiłaś :)

Gość do kowalll
czemu kurwa? nie znasz jej więc nie oceniaj. Autorka to zaradna kobitka, której pewnie facet nie jest potrzebny do szczęścia, poradziła sobie i to jej się chwali a rodzinie nie ma obowiązku pomagać. Ona ma swoje dzieci a brat swoje! :)