Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka:(

Paraca licencjacka

Polecane posty

Autorko, jak moglas przeprowadzac ankiete nie mając wczesniej ustalonych celow badawczych? tak sie po prostu nie da....

Gość mała czarna88
Aha a w III rozdziale nie można dawac byle czego. Rozdział trzeci to ma być analiza twoich badań czyli akurat u ciebie prosto bo masz ankiete. Czyli robisz do każdego pytania wykres i potem wnioski.

Gość kredowobiałaa
O rany nie załamujcie mnie z tymi licencjatami. Ja tez mam ogromny problem z ta pracą, chyba do psychologa sie wybiore:/ nie moge sie zmobilizowac w ogole i tez nie potrafie poradzic sobie z metodologia. teoretycznego mam 10stron :/

Gość A kiedy
A ja oddałam moją pracę 1 maja i czekam czy mi promotor wynajdzie jakieś poprawki:(

Gość załamana i znerwicowana
Magda Ewa Maria - mój mail: niezapominajka.88@wp.pl Dziękuję!!! :) I czekam na znak ;)

Gość anka228828
hej szukam definicji według pilcha i bauman przedmiot badan nigdzie jej nie można znaleść. I jeszcze jeden problemik mam problem z hipotezami To są problemy szczegółowe 4. Czy i w jakim zakresie uzależnienie od sieci i komputerów wpływa na zachowanie się młodzieży? 5. Czy i w jakim stopniu młodzież dokonuje kradzież danych i oszustw internetowych? a teraz hipotezy 4.Uzależnienie od sieci i komputerów wpływa istotnie na zachowanie się młodzieży. 5. Kradzieże danych i oszustwa internetowe, które wykonuje młodzież jest przestępstwem. Te dwie hipotezy są złe może ktoś z Was ma jakiś pomysł. (a uwagi od promotora są następujące hip 4.(to jakie jest to zachowanie) 5.To, że są przestępstwem jest to oczywiste. W hipotezie należy podać w jakim stopniu badani dokonują tych czynów. z góry dziękuję

Gość anka228828
a moj temat pracy mgr to internet jak źródło zagrażeń dla młodzieży

Mam problem, wymyśliłam już temat pracy licencjackiej "Zarządzanie karierą i rozwojem zawodowym pracowników" , ale nie mam pojęcia jak się zabrać do pisania. Mam kilka pomysłów co powinno się w niej znajdować, ale nie wiem od czego zacząć. Czy mam zacząć od rekrutacji i zagłębiać się dalej w temat czy może od razu założyć, że pracownik jest już w firmie i zajmować procedurami jego rozwoju? Przydałby się jakiś dobry plan pracy :/ Niestety mój promotor nie bardzo może mi pomóc, więc jeśli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie na ten temat to proszę o pomoc.

Gość gośćania
Zalamka czy wyslalaby mi na e maila ta twoja prace pisze podobna I potrzebuje sie wesrzeca. Moj email to:aniulkaj@op.pl