Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Planujemy wesele

Polecane posty

Razem z narzeczonym planujemy wesele. On chce zamówić wodzireja który bedzie prowadzil tandetne i chamskie zabawy weselne ktorych nie cierpie i mnie wkurwiaja i kapele disco polo . jak mu przetlumaczyc ze to nieodpowiedni pomysl?

wesele to sprawa was obojga, nie może być tak że on coś zasproponuje, a ty powiesz że to beznadziejny pomysł i ma być po Twojej myśli. Kompromis dziewczyno. Tak samo on nie powinien nic na siłę narzucać Tobie. W ogóle rozmawialiście o tym? ;O

jak mu przetlumaczyc ze to nieodpowiedni pomysl?' argumentami :) Powiedz mu ze to tandeta i niepotrzebny wydatek ;) Musicie iśc na kompromisy , tak jedno jak i drugie

co ja mam mu powiedziec ze marzyłam o kulturalnym przyjęciu a nie o prostackiej hulance ja nie wiem skąd u niego taki pomysl wydawalo mi sie ze nie przepada za chołotą

ze marzyłam o kulturalnym przyjęciu a nie o prostackiej hulance '' no to mu o tym powiedz jesli żadne z was nie ustąpi , to nie róbcie wcale wesela i po sprawie ... Zaoszczedzicie kase i nerwy :) Na marginesie , nie rozmawialiscie nigdy o tym wczesniej jak chcecie by to wygladało?