Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blendercamry

moja matka i siostra wmawiaja mi ze bede nieszczesliwa co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość blendercamry
wlasnie chodzi o to,ze nie padaja argumenty konkretne, moze poza tym,ze bede zdana na rodzine chlopaka jesli cos bedzie nie tak... a w tej chwili smiem twierdzic,ze od nich dostalabym wieksze wsparcie w razie problemow niz od wlasnej rodziny, taka prawda niestety... tzn jesli chodzi o mame i siostre... :o

Gość anooo
To nie słuchaj! Bo to takie gadanie dla gadania, jakby miały konkretny argument, że on jest siaki, czy owaki, to by powiedziały.

Gość blendercamry
no wlasnie,ze Jemu nic zarzucic nie mogą, bo chłopak jest bardzo w porządku i chyba to je boli...

Gość kami_20
uciekaj szybciutko...:P sama sie wyprowadziłam z domciu i mieszkam z chłopakiem na stancji;] jest superrr :D Życze powodzenia;):* i nie sluchaj głupich rad siostry której sie nie powiodło bo pewnie Ci zazdrości tylko dziwie się Twojej mamie....

Gość morituri
Mama też boi się, że będzie teraz miała więcej obowiązków.

Gość anooo
Jeszcze to by było zrozumiałe jak by tuż po maturze chciała zamieszkać z chłopakiem, no ale w wieku 24 lat, niby co ma się nie udać? Przecież mieszkając w domu też nie masz do końca tak jak powinno być, a mieszkając oddzielnie chociaż będziesz miała świadomość, że podnosisz konsekwencję swoich decyzji, a nie decyzji twojej rodziny.

Gość anooo
To jest podwójnie przykre jeśli spotyka Nas taka zazdrość od najbliższej rodziny. Bo przecież powinni się cieszyć naszym szczęściem, no ale często bywa odwrotnie...