Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 175cmmmm

Czy zawsze wzrost mniejszy od 180cm oznacza brak szans u ładnej? :(

Polecane posty

Gość 175cmmmm

Czy zawsze wzrost mniejszy od 180cm oznacza brak szans u ładnej? :( Zauważyłem, że dziewczyny nie zwracają uwagi na takich knypoli jak ja :( Czy jest jakaś szansa, że uda się wyrwać jakąś w miarę ładną dziewczynę przy moim wzroście? Pozdrawiam... :(

Gość ona.milutka.
heehheehhh;p sama mam 168 cm i nigdy bym się nie związała z wypierdkiem co by miał tyle co ja albo nawet 175 cm .... ll;p;p; facet musi umieć bronić swojej kobiety a nie być taki knypek co go mogą zadeptaćhehehehe ale napewno znajdziesz kiedys jakas towarzyszke ;p

Gość kasiunia słodkaa
ja mam 176cm wzrostu wiec wolalabym takiego kolesia od 185cm w gore. ale teraz duzo jest kurdupli, patrzac jak wychodza takie z liceum/gimnazjum to srednia wzrostu jest 155 :D

Gość ojoj dziewczyna
ja mam 167 i mialam chlopaka który mial 175 cm a drugi 171 i jakos żylo sie :P

Gość ja mam 172 cm wzrostu
wiec u mnie marne szanse, ale sa przeciez malutkie dziewczyny, szukaj :)

mam 190 i chyba niebrzydki jestem ;) ale nie zauwazylem zeby kolejki sie do mnie ustawialy, raczej chodzi o dobra bajere i poczucie humoru niz o wzrost.

Gość gabrynska
TROCHE WSTYD PRZED RODZINA POKAZYWAC KOGOS KTO MA NAWET TE 175 CM :p NO ALE MILOSC NIE WYBIERA

Gość jatamtakjuz
Podobają mi się wysocy.Mąż ma 190 cm wzrostu ,a kochanek z którym jestem od kilku lat i chcialabym być niecałe 180,ja 170.Co z tego,ze podoba mi się wysoki jak kocham niskiego.

Gość stokrootkaa
Oczywiście bez skrajności... Typki z 190 cm wzrostu to są już mutanty i też trochę nieciekawie takie pary wyglądaja...

Gość inkainka__
ja mam 164 a interesuja mnie tylko faceci od 185 wzwyz. Przeciez fajne jest zalozyc szpilki 10 cm wciaz miec wyzszego od siebie faceta ;-)

"TROCHE WSTYD PRZED RODZINA POKAZYWAC KOGOS KTO MA NAWET TE 175 CM NO ALE MILOSC NIE WYBIERA" Straszny wstyd, normalnie nic tylko zapaść się pod ziemię. A iść z takim ulicą, to dopiero wstyd!

Gość katarynka 21
ale przesada.... ja tam mialam wysokiego faceta 190 i co? zajebisty to on nie byl... ciagle musialam chodzic w szpilkach , bo bez nich wygladalismy smiesznie .... teraz mam nizszego (sporo) chlopaka i jest cudownie:) moge zakladac baletki :) japonki:) nie przejmuj sie istnieja tez nislkie dziewczyny:) facet musi miec to cos:)

Gość THIS IS Shit
"TROCHE WSTYD PRZED RODZINA POKAZYWAC KOGOS KTO MA NAWET TE 175 CM NO ALE MILOSC NIE WYBIERA" Wstyd to byłby z taką debilką jak ty sie pokazać:P