Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

wczoraj mój facet pokazał mi swoj pasek

Polecane posty

niby sie nie pytałam ile zarabia..wczoraj po 4 miesiacach znajomosci mi pokazał było to 3400zł chłopak ma 27 lat..ma wykształcenie srednie dopiero teraz poszedł na studia jest na 2 roku;) moze kiedys bedzie wiecej zarabiał..mysle ze warto wiazac z nim przyszłosc;)

a co to za firma że jeszcze na łapę kase dostaje? Teraz wszystkim na konta przelewaja :)

Gość wiosana..
z facetem czy z paskiem??

Gość wiosana..
Regres-kasa na konto ale pasek zawsze dają do łapki :P

Gość myslalam ze onnym pasku mowa
:classic_cool:

ja studiuje na 5 roku prace mam głównie dorywcze..ostatnio mi powiedział ze mysli o nas jak o przyszłosci to przeraza go ze ja nie jestem niezalezna finansowo...ja mu powiedziąlm ze po to koncze studia ze donca zycia na romocjach pracowac nie zamierzam:P

Ja mam tylko wyciagi z konta nie dostaje zadnego paska , tylko kase kazdego ostatniego dnia miesiaca :) a co lepsze od 10 lat zawsze w terminie i bez opoznien 3400 zł ? Nie mało i nie dużo Zalezy co robi ? stad moje zdziwienie :)

ten pasek to RMUA teraz, kiedy juz przestaja obowiązywac legitymacje ubezpieczeniowe - RMUA będzie dokumentem potwierdzającym ubezpieczenie (np. podczas wizyt u lekarza).

a btw.... ja z chłopakiem jestem prawie 3 lata a nie wiem dokładnie ile zarabia. I na pewno nie powiążę tej wiedzy z tym, że "jesteśmy na poważnie". Przyjdzie pora wspólnej kasy to sie dowiem ;)

ja sie nigdy nie pytałam ile..bo nie widziałam potrzeby..wiedziałam ze koło 3000..sam wczoraj jak siedzielismy to mi pokazał..bo mówił cos o kredycie itd

Gość he he he hi
myślałam że ci ptaszka pokazał :D a to tylko pasek nieciekawe do oglądania :)

Gość regres taki madry jestes
a nie wiesz, ze pracodawca musi ci co miesiac dac szczególowe na temat wynagrodzenia tj . podstawa, wysokosc premii, godziny nadliczb. wykaz potraceń itd. juz od dawna nie pracuje sie w ciemno, trza wiedziec za co ile dostajesz

Gość Kasa to nie wszystko
Mojej przyjaciółki facet w wieku 26 lat zarabia ponad 4 tys w mieście gdzie średnio zarabia się 1,5 tys, ma samochód i mieszkanie, ale jest zwyczajnym dużym dzieckiem, wydaje więcej kasy na gadżety niż zarabia, ma długi, a do tego jeszcze ją zdradził. Ja proponuje patrzeć na inne cechy niż pasek z wypłatą.

Gość midi zwei
łee, to nie temat o sado maso. Niezły gość, myślał że przyszpanuje a tu wzbudził niepokój :p