Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt nie ma znaczenia..P.W.

Dlaczego kobiety są takie zakłamane ????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Cały czas przypisuje się "zło" facetom. Ale to nie jest tak ! 1. Mówi się że faceci są zboczeńcami i myślą tylko o jednym. To dlaczego w takim razie to kobiety się prostytuują ? Dlaczego ubierają się tak że wszystko widać ? Przecież to celowa prowokacja ! Ale co najlepsze : Kobiety mogą to robić z kobietami i często są takie przypadki ze się całują ze sobą itp ... niekoniecznie seks ale całowanie to też podniecenie Facet nie stoją na ulicach bo honor by im nie pozwolił , wolą strzepać konia albo iść na dyskotekę wyruchać rozebrane nastolatki. Facet nie ubiera się tak że emanuje od niego seksem - są narcyzy krórzy zakładają koszulę , rozpinają guzik , psiukną się hugo bossem ale to nic w porównaniu do mini , stringów czy dekoltu ! A seks faceta z facetem ... są pedały ale jest ich mniej niż dziewczyn bi. 2. Mówi się że faceci są źli , nie mają uczuć , szacunku dla ludzi Przecież to kobiety są mściwe , podkładają sobie miny. Gdy zbierze się grupka kobiet to zaraz jedna drugą obgaduje , zazdrości jej , obraża ją , upokaża. To kobiety lecą na kasę bo facet bez kasy to dla nich zero nawet gdy ją mocno kocha. Facet nie jest mściwy , jak się wkurzy to da po pysku a na drugi dzień o tym nie pamieta. Nie zazdrości tylko robi swoje i ma gdzieś do czego doszedł jego znajomy. Na kasę nie leci u kobiety bo wie że pieniądze gówno znaczą. 3. Mówi się że facet zdradza No niestety ale dokąd kobiety będą tak prowokowały to będzie tak dalej. Ciekawe czy kobiety by nie zdradzały gdyby faceci chodzi w rozpiętych koszulach , widać by było ich męskie klaty i kaloryfery ... Każda by z wilgotną cipą chodziła odrazu. Niby dlaczego tak łatwo jest o dupy na plaży ? :D A tak poza tym : facet zdradza dlatego że wie jakimi oszustkami i cwaniakami są kobiety i jest przekonany że zona przyprawia mu rogi. A teraz uwaga : Napisałem to ja - facet ! To nie jest stronniczość ale normalna obserwacja. ZAZNACZAM że chodzi mi o większość , o ogół !!!!! Nie piszcie mi takich wypowiedzi : - Nie prawda , ja jestem skromna i nie prowokuję - Nie prawda , ja brzydziłabym się seksem z kobietą - Nie prawda , ja nie lecę na kasę itp ...... Nie każda kobieta taka jest , są cudowne kobiety dla których warto być cudownym facetem. ALE CHODZI MI O WIĘKSZOŚĆ !!! O taki ogólny zarys ....... Dlaczego jesteście takie dwulicowe. Niby macie partnera a mimo to ubieracie się tak żeby prowokować !!! Wiem że kobieta lubi czuć się podziwiana bo kobieta to piękno. Ale dlaczego do jasnej cholery tak prowokujecie a później zgrywacie niewiniątka ?????

Gość co do pytania
jesli chodzi o pyt nr 1-jest popyt jest i podaz to chyba proste??

ja jestem baba i przyznaję Ci rację. już taka natura, choć nie wszystkie są takie. ja się np. nie prostytuuję ;]

niestety teraz mamy takie społeczeństwo gdzie spora cześć ludzi uważa że jak się będize seksić byle z kim byle by był seks i udawać kogoś kim się nie jest to będzie cool i tendy....

oczywiście...kobiety prowokują ubiorem, nagim ciałem itp. A Wy co? Psy jesteście, że nie potraficie zapanować nad swoim pożądaniem? Tak. Właśnie stąd się biorą gwałty...bo to wina kobiet, to one prowokują... :-O Zastanów się nad tym za pięć lat jak dorośniesz, bo na dzień dzisiejszy to, co napisałeś jest po prostu żałosne...

Gość 505
Przyznaje Ci racje. mówię to ja- kobieta

Gość jagcia 22
Tak ogólnie to to wszystko prawda tylko z jednym wyjątkiem jak się grupa facetów zbierze to tak plotkują że aż furczy gorzej niż wiejskie baby pod sklepem :P a prowokować jak chcą to też potrafią do świętoszków to im daleko :D

takie wzorce mają w mediach. gimnazjalistki uważają się za nie wiadomo co i puszczają się na prawo i lewo bo już są "dorosłe" i zajebiste. a najlepsze jak właśnie takie cizie nabijały się z "galerianek" a same są tego samego pokroju

Gość maaareeek z miasteczkaaa
No tak , masz rację. Właśnie dlatego rucham i rzucam bo po coi wyznawać miłość skoro miłość dla kobiet nie istnieje

Gość dvfsdfs
ale wy pierdolicie głupoty🖐️

Gość co do pytania
kobiety sie prostytuuja bo mezczyzni w przeciwienstwie do nich nie potrafia zyc bez sexu i sa w stanie bedac samotni nawet za niego zaplacic;)

Gość bąbi
To, co piszesz, to pikus wobec przewin mezczyzn. 1. Nie powiesz mi, ze kobiety wywoluja wojny. Kobiet az tak nie kreci wladza i wplywy. 2. Handel kobietami, ogolnie zywym towarem kwitnie, a dlaczego? Bo mezczyzni nie panuja nad swoim popedem i w kobiecie nie widza czlowieka tylko dziure do wydymania. 3. Ile razy slyszales o przypadku, by kobieta zgwalcila faceta? Matka wykorzystywala seksualnie dzieci? 4. W czasie wojny na Balkanach mezczyzni najpierw zabijali niemowleta na oczach ich matek (atawizm - zeby wyplenic wrogie nasienie), a nastepnie owe matki przywiazywali nagie za rece do slupow, by sluzyly za automaty do seksu. Ktora kobieta zrobilaby cos takiego? Mezczyzni sa brutalni, bezlitosni, zachlanni, malostkowi. Oczywiscie nie wszyscy :P Sa i tacy, dla ktorych warto byc cudowna kobieta :D

Gość a może chodzi ci
przeprowadź się idioto autorze do Arabii Saudyjskiej, nikt nie będzie cie poyebańcu prowokował, od walenia konia, to ci się całkiem w głowie pokręciło .......

wolna i szczęśliwa Facet ma duzo wyższy poziom testosteronu niż kobieta. Jestem facetem i mogę to robić naokrągło jak każdy zdrowy facet. Mam 25 lat a w tym wieku to każdy zdrowy facet ma spermę w oczach. Każdy facet się masturbuje , czasem po kilka razy dziennie. Wystarczy minutka w kibelku :D Facet to tak samo jak kobieta nimfomanka !!! Gdybyś była nimfomanką to byś wiedziała o co chodzi. Gwałt ... zakonnic nie gwałcą więc ubiór ma ogromne znaczenie.

Gość eeee taaam
Faceci są w porzo prosto z mostu gadają o co im biega i raczej są niezbyt skomplikowani co jest dużym plusem :D tylko ta ich agresja i dążenie do władzy i podporządkowywanie sobie otoczenia są męczące :P

Gość bąbi
Zakonnic nie gwalca wiec ubior ma znaczenie? Czyli kobiety SA SAME WINNE GWALTU, bo prowokuja?! Nie wiesz, o czym mowisz, czlowieku. Faceci gwalca normalnie ubrane dziewczyny, a nawet starsze panie.

bąbi :D Skoro potrafimy być cudowni to się pobierzmy :D Mężczyźni rozpętują wojny , biją , znęcają się fizycznie. Kobiety robią to psychicznie. Myślę że cierpienie psychicznie jest gorsze. A tak poza tym to niby jak kobieta ma się bić ???? No czym ???? Wiaderka z wodą nie może wnieść po schodach bo z sił opada :D No dajże spokój :) Facet ma siłę i niestety często wykorzystuje ją w złym celu. Kobieta ma siłę w gębie i też ją wykorzystuje w złym celu. Kwita :)

Gość bąbi
Wyprowadziles mnie z rownowagi tym stwierdzeniem. Dales przyklad typowego meskiego myslenia.Wydaje Ci sie, ze MASZ PRAWO dobrac sie dziewczynie do majtek, bo te majtki to stringi? Oswiece Cie - nie masz prawa naruszac jej nietykalnosci osobistej, nawet jesli spacerowalaby nago przed Twoimi oczami!

Gość oj chłopczyku
chyba mamusia cię nie kochała...

bąbi : Są debile którzy nawet staruszki z bazaru by przelecieli :D Tylko że nie mów mi że kobieta pokazuje swoją piękność po to aby sama sobie się podobać !!!! Każda kobieta idąca na randkę ubiera się inaczej niż gdy idzie do sklepu po zakupy. Dlaczego to robi ??????? No powiedz :) I

Gość bąbi
Oczywiscie, wszyscy jestesmy ludzmi, mamy swoje wady. Dostrzez w koncu w kobiecie czlowieka, bo jak na razie prezentujesz jakies sredniowieczne niemal poglady, ze kobieta to siedlisko zla, narzedzie Szatana, ktore sprowadza czystych i szlachetnych facetow na manowce. Otworz troche i przewietrz swoj zasniedzialy umysl, czlowieku!

Gość bąbi
Na pewno nie po to, by zostac zgwalcona. To normalne, ze idac na randke chcesz sie podobac partnerowi. A Ty sie nie starasz? Kobiety lubia sie podobac sobie samym albo kolezankom i to jest chyba wazniejsze.

bąbi Nie mam prawa gwałcić ale mi nie o to chodzi. Chodzi mi o to że gwałt to także wina kobiet !!! O to mi chodzi. Gdyby nie to eksponowanie piersi czy nóg to facet nie napalałby się tak. Wy kobiety prowokujecie mężczyzn. Może chcecie pokazać nam że macie ładne ciało , żebyśmy je podziwiali itp. Ok ... tylko że facet gdy widzi cycki to mu staje !!!! Rozumiesz ???? Staje mu na widok piersi. To tak samo jak Ty byś podnieciła się widząc szerokie barki u faceta. Wyobraź sobie jak widzisz takiego faceta. Nie podnieca cie to ??? Jesteś na plaży , opalasz się , popijasz drinka. Odwracasz wzrok i widzisz jak idzie ciacho w samych slipkach. Duże dłonie , kaloryfer , klata , barki , bicepsy - wszystko pieknie zadbane. Nie masz chcicy , fantazji erotycznych jak Cie bierze od tyłu albo namiętnie całuje ????

"Napewno nie po to żeby zostać zgwałcona" No tak ale facet tak to odbiera. Gdy jesteś seksownie ubrana to facet nie myśli o tym jaka jesteś z charakteru. Myśli tylko o tym co widzi. Facet to wzrokowiec i na widok piersi odbija mu palma. Gdy idę na randkę to robię wszystko aby jak najlepiej wyglądać ale nie przekraczam norm. Nie ubieram się tak że widać mi klatę , kobietom piersi widać często. Chcesz podobać się koleżankom ........ hahahaha , no właśnie :D Wydało się

Gość to jest proste
"To normalne, ze idac na randke chcesz sie podobac partnerowi. A Ty sie nie starasz? " Ubieram dres, jak jej sie nie spodoba tzn ze jest pusta i patrzy na znaczek bigstara na ubraniu ;)

Gość radzioooo radzi tobie autorze
Kobiet nie przekrzyczysz , daj se spokój. Masz rację ale im tego nie wytłumaczysz bo są zakłamane :D Ktoś fajnie napisał że rucha i rzuca bo po co wyznawać miłość skoro one tego nie chcą bo wolą kasę. Święte słowa

Gość radzioooo radzi tobie autorze
a jednak przekrzyczałeś bo wszystkie uciekły ze wstydem :D Zwłaszcza ta jedna pojebana

Gość to jest proste
Cwaniary w grupie, w pojedynke placze jak sie tips zlamie.

Gość bąbi
Gwalt nie jest wina kobiety. Gwalt to dla kobiety ogromna krzywda i jesli mowi "nie" to znaczy NIE. To, co piszesz dowodzi tego, co ja wczesniej napisalam - mezczyzni nie panuja nad swoim popedem. Mnie nie obchodzi, ze komus staje na widok piersi. Nie wolno mu ich dotknac, jesli kobieta sie na to nie zgadza i tyle. Myslisz, ze gwalciciel to taki koles na plazy, ktory widzi laske w bikini, staje mu, potem ciagnie ja gdzies za parawany i wsrod smichow chichow dostaje, czego chce? A guzik. Gwalciciel czai sie w ciemnych parkach i czyha na JAKAKOLWIEK kobiete, ktora mu sie nawinie - pania w srednim wieku wracajaca z siatkami zakupow, zwyczajna nastolatke ubrana po szyje, nawet starsza pania. Jak ktos mi sie spodoba, to do glowy mi nie przyjdzie, zeby na sile urzeczywistniac swoje fantazje. Co do podobania sie kolezankom - alez ja wcale nie robie z tego zadnej tajemnicy :) Na zadnym przestepstwie mnie nie zlapales. Oczywiscie mezczyznom wydaje sie, ze to cale strojenie sie jest wylacznie dla nich :P

Gość bąbi
Radzio, pojebana to o mnie? No jasne, najlatwiej obrzucic inwektywami, jak argumentow brakuje :P No ale gdzies tam jednak sa cudowni faceci, zawsze to jakies pocieszenie.