Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt nie ma znaczenia..P.W.

Dlaczego kobiety są takie zakłamane ????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Bąbi Zrozum że facet kocha seks nad wszystko i trudno mu tego nie robić !!!! ja sam walę konia po 3-6 razy dziennie. Ty też tak często się masturbujesz ??? Poza tym jak kobieta ma gwałcić ??? hahaha .... A jeśli ma ochotę na seks to nie siłą bo nic nie zdziała tylko prowokacją. I o to właśnie chodzi że prowokujecie swoją seksownością :)

Gość jesli chodzi o prostytucje
to wyjasne ci kochanie ze po to sie sprzedaja zeby wycyckac takich frajerow. Jak jest frajer ktory chce za to placic to niby dlaczego nie? To sie nie wymydli a ksa wpadnie. Sam sobie jedziesz koles piszac ze byle dupa byle stringi byle dekold a wy juz lecicie, bo frajerstwo z was i wystarczy kawalek golego ciala a frajerzy leca jak muchy do gowna ba wiekszosc z was dla chwili poruchania gotowi sa pol majatku oddac cwaniarom ktore maja podejscie. My tak naprawde bez seksu potrafimy sie obejsc i dlatego nigdy nie uda wam sie nami rzadzi za pomoca seksu a na m sie to ciagle udaje. Jestescie slabi po podatni dlatego latwo wami sterowac i manipulowac, latwo was wykorzystywac i skubac z kasy co wm zapewne nigdy nie uda sie co do nas. Tak was natura stworzyla jako takie cioty nie potrafiace zapanowac anad swoim popedem a my te cwansze umiemy to wykorzystac...:D

Gość bebebe
a faceci to aniolki. daj spokoj!!! sama nie jestem jakas sexowną siksą, ale no po prostu tez zauwazam, ze czasy sie zmieniaja. no tak jest i co poradzisz....z reszta zawsze jest tak ze wszystkim nie dogodzisz. tobie sie nie podoba, a innym facetom moze tak.... poza tym mimo ze nie popieram takiego zachowywania sie dziewczyn, to i tak uwazam ze juz to lepsze niz jak kobiety byly glupie i w fartuszku i welnianej kamizelce staly na metrowej smyczy miedzy kuchenka a zlewem!

bąbi "No ale gdzies tam jednak sa cudowni faceci, zawsze to jakies pocieszenie." Chciałbym tak powiedzieć słowo "faceci" zamieniając na słowo "kobiety"

Gość to jest proste
Facetka :D

Gość bąbi
Rozumiem, ze facet ma swoje potrzeby, ale Ty tez musisz zrozumiec, ze seksownie ubrana dziewczyna nie daje swoim strojem przyzwolenia na dotykanie jej. Jesli nie protestuje, chce tego - prosze bardzo, widocznie tak lubi. Jak nie chce - rece precz i tyle. Odbieglismy od tematu - mocno uogolniasz, a swoje spostrzezenia opierasz na tej garstce kobiet, na ktore Ty, napalony, zwracasz uwage. Generalnie nie ma sensu o tym dyskutowac, bo stereotypy w mysleniu ciezko wyplenic. Wkurzylo mnie tylko to niby "prowokowanie". Wiesz, ze faceci bijacy swoje zony tak samo sie usprawiedliwiaja? "Bo mnie sprowokowala".

Gość bąbi
Juz to powiedziałes :D Pozwol, ze zacytuje: Nie każda kobieta taka jest , są cudowne kobiety dla których warto być cudownym facetem. ALE CHODZI MI O WIĘKSZOŚĆ !!! O taki ogólny zarys .......

Gość opolanka anka29
Autor ma niestety rację.

Gość Mrs Good
ja tam na randkę ubieram się tak samo jak do sklepu - czysto, schludnie, estetycznie, żadnych cycków czy tyłka na wierzchu. Na randce chcę wyglądać ładnie a nie seksownie. Seksownie to mam chęć wyglądać dopiero w sypialni.

jeśli chodzi o prostytucję No właśnie pokazałaś d oczego kobniety są zdolne. Wykorzystujecie facetów po to by mieć z nich kasę !!!!!!!!! Widzicie że facet myśli o seksie i dlatego idziecie wbrew sobie z nim do łózka tylko po to aby mieć kasę !!!!! To świadczy o tym że miłość dla was nie istnieje

bąbi Zrozum do jasnej cholery że faceci lecą na seks !!! Wiadomo że nie wolno napalać się , macać dziewczyn które tego nie chcą ale jak facet widzi seksowną kobietę to tak samo jak kobieta widzi czekoladę. Nie może się jej oprzeć rozumiesz ?????

Gość Mrs Good
"Widzicie że facet myśli o seksie i dlatego idziecie wbrew sobie z nim do łózka tylko po to aby mieć kasę !!!!! To świadczy o tym że miłość dla was nie istnieje" - no proszę, a mówi się że to mężczyźni potrafią oddzielać seks od miłości a tu się okazuje, że jest na odwrót?

Gość bąbi
No i to jest wlasnie meska slabosc. Kobiety to wykorzystuja, i owszem, nie tylko dla kasy. Ty tez zrozum do jasnej cholery :) Wszyscy jestesmy ludzmi i zarowno w meskim, jak i kobiecym rodzie trafiaja sie osobniki szlachetne i podle. To, ze tak wyraznie odgraniczasz mezczyzn i kobiety swiadczy jedynie o Twojej niedojrzalosci i o tym, ze masz blade pojecie na temat kobiet, skoro twierdzisz, ze nie potrafia kochac.

Mrs Kobieta nie oddziela seksu od miłości bo nie wie co to jest miłość. Taka prawdziwa emocjonalna. Dla kobiety szczęście to facet który ma mnóstwo kasy i będzie jej komplementy prawił że ładnie wygląda w futrze które jej kupił. Ale to nie jest miłość !!! Kobieta jednak woli to niż takie czysto emocjonalne zaangażowanie.

Gość a ty nie rozumiesz
że prostytutki lecą na kasę i jak ja widzą, to nie mogą się oprzeć? prostytutki dają seks, mężczyźni dają kasę, nikt nikogo nie okrada i wszyscy są zadowoleni :) wiec dlaczego się czepiasz prostytutek?

Gość Mrs Good
Mężczyźni też nie wiedza co to miłość, taka prawdziwa miłość. Dla nich miłość to pożądanie do seksownego, zadbanego i najlepiej młodego kobiecego ciała i zaspokajanie tego pożądania. I tyle, nic więcej. A to nie jest prawdziwa miłość.

Gość bąbi
Jesteś jeszcze dzieciakiem, wiesz? Co Ty mozesz powiedziec na temat emocjonalnego zaangazowania kobiet, skoro sam nimi pomiatasz? Zadna sensowna dziewczyna nie pokocha kogos, kto jej nie szanuje. Reasumujac - masz dziewczyny, na jakie zaslugujesz, jestescie wszyscy siebie warci. :D

bąbi Potrafią kochać tzn. udawać że kochają :) Szukają sobie przystojniaka przy kasie. Wtedy facet spełnia zachcianki kobiety. Kobiecie jest wtedy wygodnie i zaczyna kokietować faceta. Facet baranieje na punkcie Jej spojrzenia i emanowania ciała , a także zapachu. Myśli że kobieta kocha go bo poprostu podoba się jej jego charakter. Ale to że go kocha to raczej dlatego że jej wygodnie gdy ma co chce !!!! A to nie jest miłość. Sam swego czasu sprawdziłem to na sobie. Był czas że robiłem pozory bogatego faceta. Super ciuchy , ładny zapach , taka pewność siebie itd. Odrazu się do mnie łasiły. A gdy tylko wyszedłem gdzieś w zwykłych dżinsach i ogólnie taki nie rzucający się w oczy to żadna nie spojrzała. Jasne że ładnie ubrani podobamy sie sobie bardziej ale : - gdy facet widzi ładnie ubraną kobietę to kojarzy mu sie ona z namiętnością , dobrym seksem , z tym że jest szalona i może być niezła zabawa. - gdy kobieta widzi "ładnie ubranego" faceta to sobie myśli : Musze go mieć , stać go bedzie na mnie :) Może tak nie jest ??? Nie wmawiaj mi głupot bo wychowałem się wśród dziewczyn i wiem !

Gość Facet w średnim wieku
Rację ma autor i Bąbi. Wszystko jest uzależnione od tego jakim się jest człowiekiem i jakie wartości się wyznaje. Natura jednak mocno nami miota. Oczywiście inaczej kobietami a inaczej mężczyznami. Inne przewinienia mają na sumieniu mężczyźni a inne kobiety. W sumie po wielu obserwacjach myślę, że mężczyźni są suma sumarum lepsi.

Gość wrotycz
zgadzam sie z Facetem w srednim wieku tylko ze uwazam ze faceci sa poprostu bardziej przewidywalni i dzialaja wg schematu. dlatego sa lepsi ;p

Gość bąbi
Ten opis mnie akurat nie dotyczy. Nie wypowiem sie w imieniu dziewczyn, z ktorymi sie wychowywales. To moze Ty powiedz, czym jest dla Ciebie milosc? Bo jak na razie widze tylko seks, seks i seks.

Bąbi Dzieckiem ? Ja ? Bożym tak :D W społeczeństwie nie jestem dzieckiem , w każdym bądź razie 18-stka stuknęła parę lat temu i troszkę życia się poznało.

Gość Mrs Good
"Wszystko jest uzależnione od tego jakim się jest człowiekiem i jakie wartości się wyznaje. " - otóż to Różne są kobiety i różni są mężczyźni.

Gość a może chodzi ci
spieprzaj , stary dziadu

Gość przykro mi że się
wychowałeś w towarzystwie kobiet, które nie miały ambicji same dużo zarabiać. Ale ktoś im takie podejście wpoił. Jestem kobietą i on małego mama mi wpajała, że kobieta musi zdobyć dobry zawód i pracować zawodowo. A opieka nad dziećmi i obowiązki domowe do podziału na pół z mężem.

Gość grrrrr
ależ oczywiście że zakonnice też padają ofiarami gwałtów. Faceci nie stoją na ulicach nie dlatego że by im honor nie pozwolił tylko popyt na takie usługi u pań jest dużo mniejszy i jak jakaś kobieta ma ochotę na niezobowiązujący seks to zawsze jakiś pan się znajdzie i to jeszcze on jest szczęśliwy że mu się tak trafiło. Faceci plotkują i obgadują kiedy są w większym gronie. I wcale nie mają gdzieś do czego doszli znajomi a nawet wprost przeciwnie - to przecież mężczyźni mają dużo większą potrzebę rywalizacji. Na kasę może nie lecą (choć nie jeden się wżenił w odpowiednią rodzinę). Dalej kobiety owszem mogą wydawać się dwulicowe bo są tak wychowane: masz być miła dla wszystkich bo tak wypada, nie wypada odmówić chłopakowi tańca bo to nie ładnie (pamiętam to jeszcze z podstawówki jak byli niektórzy obrażeni, że nie chciałam tańczyć z jednym kolegą, no nie lubiłam go i już). Kobiety prowokują bo to jest jedyna metoda w naszej kulturze. Kobiecie nie wypada podejść do faceta i powiedzieć: "hej podobasz mi się". Ona musi ładnie wyglądać, uśmiechać się no jakoś zwrócić jego uwagę na siebie, a że zdarza się że są to zbyt mocno wydekoltowane bluzki i kuse spódniczki cóż dlatego, że faceci to lubią i wcale nie chcą "zakonnicy".

Gość bąbi
To już nie mój problem, ze majac dziescia lat prezentujesz poglady godne nastolatka :)

Bąbi Dla mnie miłość to zaangażowanie emocjonalne. Swego czasu miałem "zakochałem" się po cichaczu w pewnej dziewczynie. To było dziwne uczucie bo dla Niej zrobiłbym poprostu wszystko. Byłaby to osoba , którą bym się troszczył , pomagałbym jej , wspierał ....... Taka chęć niesienia jej pomocy. Wolałbym dla siebie gorzej aby ona miała lepiej. Nie ważne czy ma kasę czy nie ma , ważne aby mnie kcohała :) natomiast z kobietami niestety tak nie jest. Wy pokochacie dopiero wtedy gdy znajdziecie faceta z kasą !!! Bez kasy odpada no chyba że nie będzie żadnego z kasą. Strasznie wybrzydzacie i za duzo oczekujecie !!! To właśnie dlatego tak narzekacie na facetów !!! facet nie narzeka na kobiety tak często. Jeśli mu nie pasuje to bierze inną ale nie narzeka ! Natomiast Wy kobiety ciągle marudzicie. Seks ........ seks to takie momenty uniesienia które powodują że jest cudownie. Bez seksu nie da się być w związku. Nie musze mieć partnerki która będzie robiła to codziennie ze mną , najwyżej sam sobie strzepię.

facet w średnim wieku --- wrotycz --- Też uważam że faceci jednak są lepsi. Są bardziej przewidywalni a dzięki temu nie kombinują. Nie wybiegają myslami do przodu. ZAprosisz kobietę do siebie do domu żeby ją zapoznać z rodzicami to ona gdy tylko przekroczy próg to będzie już analizowała czy w tym domu da się wychowac dziecko :D Będzie przesłuchiwała rodziców faceta aby zobaczyć czy nie będą dla Niej zmorą itd :D Facet albo kocha albo nie i tylko to się liczy. Kobieta aby kochała to także inne czynniki są dla niej ważne. Liczy na wygodnictwo poprostu. Odrazu wyprzedza rzeczywistość analizując wszystko po kolei.