Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt nie ma znaczenia..P.W.

Dlaczego kobiety są takie zakłamane ????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość liljawodna
Dziwne ze KTOS codziennie zaklada podobnie durnowaty topic. Zastanawiam sie czy to ten sam autor? Chlopie jak kobiety sa tak zle to przerzuc sie na chlopcw!

Gość no proszę proszę
Na dyskotekach to i faceci i dziewczyny zazwyczaj szukają wiadomo czego, a ty swoje dyskotekowe obserwacje przenosisz na ogół. Chcesz mieć fajna, mądra i wartościowa dziewczynę to nie szukaj jej w dyskotece. I pamiętaj, ze jak chcesz, żeby była wobec ciebie w porządku to sam też bądź w porządku wobec niej.

no proszę proszę ---- Ja byłbym wierny jeśli bym kochał. Wiem to , znam swój charakter. Z resztą samo to że tak najeżdżam na dziwki i ruchaczy o czymś świadczy. Ale to nie o mnie chodzi. Chodzi mi o ogół ....... założyłem temat po to aby pogadać o ludziach ogólnie. Nie o ludziach .... o kobietach konkretnie :) Jestem zdania że kobiety nie są w stanie dać wierności mężczyźnie i nigdy nie napiszę że mężczyzni są wierni. Pisałem że 90% facetów skorzysta z każdej sytuacji i tak mniej więcej jest. No może nie z każdej ale tych którzy nie zdradzili jest naprawdę mało :0 Przynajmniej raz. Z kobietami jest tak samo.

Gość jarzynowa
nie nie nie kochany ten ze snu ze sterczaca pala to moze byc tylko moj chlopak :) ktorego kocham najmocniej na swiecie :P

no prosze proszę --- Ja bedę w porządku dla Niej ...... Chcę aby Ona była w porządku dla mnie ale jak mam w to wierzyć wiedząc jakie są dziewczyny !

jarzynowa --- Kochaj Go dalej i pokaż innym dziewczynom co to jest miłość , na czym polega :)

Gość gjkkll;
Do nikt nie ma znaczenia.... moze jest tak ze nie znalazles odpowiedniej dziewczyny bo problem tkwi w Tobie a nie w NAS....

Gość liljawodna
gjkkll;-nalezy ci sie oskar!

Gość no proszę proszę
Generalizujesz. Nie każda kobieta zdradza. Jeśli ty potrafiłbyś być wierny to na pewno są kobiety, które również potrafią. Zresztą ja sie do nich tez zaliczam :)

gjkkll --- We mnie ? :) Nie nie , ze mną jest wszystko ok .... Naprawdę wiem co robię. Mam swój wymarzony typ dziewczyny i swój stały charakter. Może jestem zbyt konserwatywny ....... chyba tylko to ale też nie koniecznie bo lubię się bawić ... aby nie kosztem drugiej osoby i jest ok :) Nie obiecam dziewczynie że będzie żyła jak królowa ale na pewno obiecać mogę moja prawdziwą miłość. Nie to że ciepłe kluchy ale będę dla niej wsparciem. Charakter mam ok i kobiety o jedno pokolenie starsze często mi mówią że takich to ze świecą szukać. Wy młode dziewczyny też się o tym przekonacie po ślubie gdy wielu waszych mężów nie bedzie was szanowało . Ale co zrobić skoro Wy wybieracie faceta który ma kasę i mozna przy nim mieć szalone beztroskie życie. Dobrobyt jest dobry ale często wychodzi bokiem ...

Gość K_alina_
NIKT NIE MA ZNACZENIA ..P.W. piszesz ze kobiety to materialistki ,sa msciwe chamskie itp.,a Ty jaki jestes? bo po Twoich wpisach sadze ze na pewno niewychowany, moze mało obyty w swiecie kobiet, tego nie wiem ale piszac "co ty pierdolisz" do kobiety to jest po prostu brak kultury osobistej zachowanie gówniarza.

Gość no proszę proszę
No właśnie - oceniając kobiety w ten sposób i to globalnie a nie jednostkowo sam na tym stracisz, bo nigdy nie znajdziesz takiej jakiej szukasz. No bo jak masz szukać jak i tak wszystkie sa takie same, prawda? i w ogóle po co szukać?

Gość no proszę proszę
to fakt - kultury osobistej zdecydowanie ci brakuje.

no proszę proszę ---- Ty to Ty :) Może jesteś w tej mniejszości ale czy na pewno ? Wiele dziewczyn lubi o sobie dobrze mówić a w rzeczywistości są zołzami. Np : Jest sobie dobra wartościowa dziewczyna, normalna skromna , milutka , wesoła. Nudzi się w domu i idzie na imprezke do najlepszej psiapsiółki. Na miejscu okazuje się że jest kilka ciasteczek :D Troszke wypije i co ? I sie zaczyna ......... Poza tym w dziewczynach najgorsze jest to że one chcąc sie dobrze bawić nie widzą w sobie zła , nie mają takiego moralnego powstrzymania .... Ma dziewczyna chłopaka , pocałuje innego ale powie : to tylko pocałunek i już :) Tylko ? No właśnie nie tylko .... no chyba że jakiś przyjacielski ... Ale najlepsze to jest to że jak dziewczyna idzie z chłopakiem gdzieś a chłopak tylko spojrzy na inną to w Niej się odrazu gotuje !!! Natomiast ta sama dziewczyna chciałaby aby chłopak jej koleżanki na Nią się gapił :D No i jak ja mam sie nie wkurzać ???? Wrrrr ....... uduszę wszystkie dziewczyny :)

Kalina --- "co ty pierdolisz" To jest nick pewnej tu obecnej pani :D No ładnie czytasz co piszę ładnie :D Matko ........ no aż nóż mi się otwiera :(

liljawodna ---- Oskar , hahahaha :D:D No tak !!! Odkryła dziewczyna prawdę która zmieni świat :D Nie wiem po co piszę te literki D bo wcale mnie to nie śmieszy :P

Gość no proszę proszę
Porządna, miła, wesoła i fajna dziewczyna to właśnie taka, która majac chłopaka nie flirtuje na imprezkach z obecnymi tam ciachami i nie całuje żadnego z nich. Mężczyzn tez się to tyczy. Choć słyszałam z ust "porządnego" mężczyzny, że jak facet, który ma dziewczynę uprawia seks z inną ale nie zna jej imienia to nie jest zdrada :) Więc się w sumie zastanawiam, jaka jest męska definicja zdrady...

Gość gjkkll;
do nikt nie zna.... Pamietaj nie ma idealow zarowno wsrod kobiet jak i mezczyzn, jezeli chodzi o materializm..to kwestia wychowania w domu.. i nie tylko kobiety takie sie zdarzaja mezczyzni tez.,jedyne co mnie pociesza to to ze coraz wiecej kobiet jest niezalnych finansowo to kobiety zarabiają lepiej może jestesmy bardziej sumiennymi pracownikami.....nie wiem,ale to mit,że mężczyzna utrzymuje kobietę chyba,że na jej własne życzenie,a pieniądze muszą mieć obrót szczęście jednak nie jest na sprzedaż kochamy, lubimy,szanujemy drugiego człowieka za to,że jest i raczej wolę mówić kocham,więc Cię potrzebuję,a nie potrzebuję Cię,więc cię kocham.....kwintesencja:)

no prosze proszę """Choć słyszałam z ust "porządnego" mężczyzny, że jak facet, który ma dziewczynę uprawia seks z inną ale nie zna jej imienia to nie jest zdrada""" Ktoś mu powiedział że jest porządny czy sam sobie tak wmówił ? :D Mężczyzn też się to tyczy ..... Pewnie że tak !!! Ale ja pisałem coś na temat facetów ...... nie bronię ich

gjkkll ---- "kocham,więc Cię potrzebuję,a nie potrzebuję Cię,więc cię kocham" A ja mówię tak "nie szukaj kogoś z kim możesz być ale kogoś bez kogo nie potrafisz żyć" W sumie na jedno wychodzi :P

Gość no proszę proszę
Sam tak o sobie mówił i taka miał opinię w środowisku :) Większość kobiet pracuje zawodowo, jak się nie chcesz zastanawiać, czy kobieta leci na twoją kasę czy na ciebie to zwiąż się z taką, która będzie zarabiała mniej więcej tyle co ty.

ale ty pierdolisz ---- To nie chodzi o to że poznaje tylko na dyskotece ! A jeśli pójdę do kościoła to znajdę tam same świętoszki ??? :) ehh ....

Gość gjkkll;
;) Z Nami (kobietami) zle bez Nas jeszcze gorzej.... Owocnej dyskusji:)

ehhhh ... ja już nie mam sił żeby dyskutować :(

Gość HRTIONFGD
nie mozesz byc na anty nastawiony do kobiet bo nie znajdziesz zadnej !!

Trudno , będę sam :)

a czemu pytasz ?

Gość to ja ... autor ..
tzn ? z kim mnie kojarzysz ?

Gość OLGIERDDDD
ciekawy temat:P