Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt nie ma znaczenia..P.W.

Dlaczego kobiety są takie zakłamane ????????????????????????????????????????????

Polecane posty

malinowa dama --- """Bo jak facet jest sam to szuka tylko suni a na boku szuka stałej partnerki godnej matki i żony więc dlaczego od razu nie weźmie się za normalną?"""" A Ty jeśli postanowisz sobie że nie bedziesz piła alkoholu to idąc na imprezkę urodzinową do kumpeli odmówisz alkoholu ???? Facet wcale nie chce zdradzać :) naprawdę :) Ja też bym w życiu nie zdradził ale .... gdy czasem idę sobie ulicą i widzę jakąś seksowną dupę to aż mnie nosi. mam ochotę podejsć do takiej , klepnąć w tyłek , zgnieść pośladek i powiedzieć "Chodź foczko do mnie , zaraz zobaczysz co to jest pragnienie :D " Taki czy inny tekst ale by poskutkował. Pewnie bym dostał w ryj ale nie przestawałbym adorować dalej i w końcu by miękła :) W końcu zerżnąłbym i odrazu się zmył :) Nie zrobię tak bo jednak jest za duzo ryzyka ale 90% facetów tak robi :)

Gość Woda Ze Strumienia
Tylko zrozum w końcu, że my kobiety takich ruchaczy, którzy nie mogli się powstrzymać przed seksem z pierwszą lepszą wcale nie chcemy. Nie chcemy facetów, którzy nie szanują swojego ciała, którzy nie potrafią się kontrolować i ruchają wszystko co tylko się da. Taki ruchacz niech sobie szuka podobnej sobie a nie wartościowej kobiety.

Gość jarzynowa
BOZE WIDZISZ I NIE GRZMISZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Woda Ze Strumienia
Jak masz takie podejście do kobiet, to daruj sobie szukanie wartościowej kobiety. Nie jesteś jej wart i nie zasługujesz na związek z taką.

Gość jarzynowa
dziewczyny dajcie sobie spokoj przeciez to jest jakis zboczeniec... Boze uchorn kobiety od takich gadow

Jarzynowa ---- Twierdzisz że nie da się porównać seksu z czekoladkami A da się porównać faceta z kobietą ???????????? ehhh ..... To Ty jesteś pusta że nawet takiego banalnego stwierdzenia nie rozumiesz ! Chodzi o to że facet najbardziej na świecie kocha seks. Nie wiem co najbardziej kocha kobieta ale dałem przykład ze słodyczami. Wiem że kobiety mają słabość do słodyczy , dlatego ten przykład :) Mogłem też napisać o ciuchach bo też lubicie odwiedzać sklepy z odzieżą. Mogłem też napisać o pocałunkach bo sam pocałunek dla was też jest podniecający :) Facet który pocałuje dziewczynę się specjalnie nie podnieci bo pocałunek dla faceta to takie w sumie prawie nic. No chyba że jakiś romantyczny prawiczek :) Facet dąży do seksu i najchętniej by odrazu to robił dlatego jak widzi łatwą dziewczyne to długo się nie zastanawia :)

jarzynowa ----- Ty naprawdę jesteś pusta :) Ja tu sobie dyskutuję a Ty wkurzasz się jakby Cię ktoś łaskotał albo ci włosy wyrywał :D Spokojnie :)

Gość jarzynowa
ja jestem pusta??? chlopie spojrz na to co piszesz co do czego porownujesz a po za tym sam przeczysz sobie ... wczesniej pisales ze widzac dekold czy nogi pala Ci staje a teraz piszesz ze po pocalunku sie nie podniecasz ;/ i powiem Ci tak Powinienes szukac dziewczyny w tych kategoriach ktore sam reprezentujesz ....;/

Gość 100% facet.
masz nie równo pod sufitem! nie wrzucaj wszystkich do jednego worka kretynie. ja owszem oglądne sie za ladna kobietą, bo nagosc mnie przyciąga. popatrze, ocenie i tyle. w zyciu bym innej nie tknął, kied mam swoja kobiete. tak naprawde najbardziej satysfakcjonujący seks mam tylko z nią. a takiej w pół rozebranej na ulicy blachary bym kijem nie tknął. co to za przyjemnosc uprawiac seks z jakas dziwką, kiedy w domu czeka na mnie kobieta z klasa?? w dodatku swiadomosc, ze krzywdze tym najwspanialsza istote jaka chodzi po tym swiecie.

Gość Pokazałam to mojemu
menowi a on powiedział, że na widok cycków eksponowanych przez kobiety chodzące po ulicach normalnemu facetowi pała jeszcze nie staje. A jak staje to facet ma jakieś zaburzenia seksualne.

ale ty pierdolisz ---- """jak dla faceta moze byc bolesny fakt, ze jego kobieta zje sobie kawalek ciasta?""" hahahaha :D To jakieś prowo ???? Przecież ja pisze tylko o pożądaniu kobieto ! Facet chce tak samo seksu jak kobieta czekolady ( kasy lub ubrania ) Chciałem wytłumaczyc Ci czym jest seks dla faceta ! O matko święta .........

Gość jarzynowa
100% facet Brawa dla Ciebie jestes normlanym facetem PORZADNYM bo autor topiku to nadzwyczajnie jakis niewyrzyty sfrustrowany gad ... coz mozna swierdzic innego po facecie ktory pisze ze wali konia 3-6 razy dziennie i jak widzi jakas lase na ulicy to ma ochote podejsc zlapac ja za dupe i wymietosic ;/

100% facet Czy ja wrzucam wszystkich do jednego wora ???? JUż na samym początku napisałem że chodzi mi o tak jakby ogół zaznaczając wyraźnie że wiem że są TAKŻE cudowne kobiety ! Pisze o powiedzmy 90% facetów a nie o wszystkich ! Ile masz lat ?

Gość jarzynowa
moze Ty nie widzisz roznicy. Ja widzac czekoladki nie zawsze chce je zjesc a kiedy chce a wiem ze nie powinnam po prostu tego nie robie :/ i nie molestuje mnie mysl ze musze je wpierdololic za przeproszeniem bo inaczej sie zesram z porzadania ...

Gość mam tylko jedno pytanie
wytłumacz mi tylko po co wartościowa kobieta miałaby się wiązać z takim bezmyślnym ruchaczem jak ty? co by z tego miała? oprócz potencjalnych chorób wenerycznych?

Gość jarzynowa
bardziej niz czekoladek i nowych jak to napisales"ciuszkow" kobieta pragnie prawdziwej milosci i mezczyzny ktory bedzie jej wierny

Gość jarzynowa
czy Ty naprawde myslisz ze my kobiety jestesmy az tak plytkie???

jarzynowa ---- Wyobraź sobie że mam 22 lata i jestem prawiczkiem bo czekam na tę właściwą. I to jest prawda :) A tak poza tym to każdy zdrowy facet masturbuje się jeśli nie ma kobiety. Jeśli ma to czasami też :) Gdy widzę seksowną kobietę to mi staje i to jest normalne u faceta. Jeżeli jesteś zdziwiona i myślisz że jestem ruchaczem bo tak pisze o facetach to Ci wyjaśniam : Chodzi o to że koniecznie chcę trafić na dziewczynę która będzie typowo dla mnie. Spojrzę na nią i pomyslę : " jest interesująca" , zagadam do niej i pomyslę " jest mądra" ... zapoznam się z nią i stwierdzę " kocham ją ". W życiu nie powiedziałbym słowa "kocham" dziewczynie którą znam kilka dni. A to że założyłem ten temat i tak najeżdżam na dziewczyny to tylko dlatego że jest mi strasznie przykro że nie moge znaleźć wartościowej kobiety która wie co to są uczucia. Pragnę miłości ale nie chcę jej od takich dziewczyn które ruchają się za kasę lub robią to dla sportu. To nie jest frustracja bo mam duży spokój w sobie. Ale smutek daje się we znaki. Narazie jestem jeszcze młody i mam czas aby poczekać. Tylko że nie wiem czy jest sens ......... Jeśli nie spotkam wartościowej dziewczyny to też zaczne traktować je jak inni. Bedę ruchał i rzucał.

Czyli jesteś sfrustrowanym prawiczkiem? Podobno facet, który długo nie ma kobiety zaczyna być wredny, złośliwy i chamski w stosunku do kobiet i u ciebie już to widać. 22 lata i już taki brak szacunku dla kobiet. Ja straciłam dziewictwo w wieku 24 lat, z mężczyzną którego kochałam i który nigdy nie wyraził się w sposób wulgarny czy poniżający o jakiejkolwiek kobiecie. U mnie za takie teksty o kobietach byłbyś na wstępie skreślony.

ale ty pierdolisz ---- :D Zabawna jesteś :D Psychicznie mam się dobrze :) Jestem zdecydowany i wiem co robię :) Narazie chcę sobie czekać. Seks .... facet ma ten plus że masturbacja zawsze kończy się wzwodem więc łatwo może rozładować napiecie seksualne :) Jednak jeżeli przyjdzie taki moment że dojdę do wniosku że mogę się nie doczekać to będę używał życia :)

mam tylko jedno pytanie --- sfrustrowany pisałem że nie jestem więc albo masz fatalna pamięć albo poprostu czytasz co drugie zdanie :)

Gość jarzynowa
ehhh... To zycze powodzenia w szukaniu te wlasciwej i oby twoje syndromy podniecenia na widok dziewczyn na ulicy przy niej zanikly

to co piszesz wskazuje, ze jednak jesteś, choć faktycznie możesz sobie tego nie uświadamiać

Gość no proszę proszę
22-letni, samotny prawiczek a już jaki znawca kobiet... jesteś śmieszny i żałosny zarazem

jarzynowa ---- Jeśli trafię na swój typ to takich akcji nie będzie :) Raz się po cichaczu zakochałem i wiem co to jest ta ctaka chemia :) Tej dziewczyny w życiu bym nie skrzywdził ... była cudowna i kochał bym Ją do bólu :)

no proszę proszę ---- Znawcą kobiet nie jestem , jestem tylko obserwatorem ! :) Są cudowne kobiety , są przeciętne i są takie że szkoda słów. Może za dużo wymagam ale nie uważam żeby wymaganie wierności , szacunku , pomocy było czymś czego nie mozna znaleźć w kobiecie. Jeśli kobieta nie jest kurwą , to jest materialistką , jeśli nie to jest chamska , jeśli i to nie to znowu coś nie tak ........ No i w koncu trudno znaleźć taką "normalną"

Gość jarzynowa
Chyba o mnie piszesz:D HAHA -zart :D ide spac wiec narazie

ale ty pierdolisz --- Bez przesady ! To że jestem prawiczkiem ma znaczyć o tym że nie znam kobiet ???? Chodze czasem na dyskoteki i jeśli widzę scenki typu : 1. stoi sobie facet i rozmwia przez telefon. Podchodzi do niego laska i zaczyna przed nim tańczyć kręcąc tyłeczkiem po czym sie śmieje i ucieka lub 2. facet tańczy z dziewczyną , kładzie jej ręce na posladkach a ona zaczyna go jeszcze mocniej obejmować itp ........ No sorry .... nawet jeśli nie chce seksu to czy twoim zdaniem takie dziewczyny są w porządku ??? Jak ja mam być z taką dziewczyną ? Po to żebym ciągle chodził zazdrosny ???? Może i faktycznie dziewczyny nie myslą aż tak o seksie ale kokieteria to ich drugie imię !!!!! A to nie jest dobre dla faceta jeśli ma taka kobietę

Gość no proszę proszę
A z tego co piszesz wynika, ze wymaganie od mezczyzny samej tylko wierności to juz dla niego za duze poswięcenie.

jarzynowa --- kolorowych snów , przyśnię Ci się :D Jeśli zobaczysz we śnie faceta który patrząc na Ciebie ma sterczącą pałę to ja :D