Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Non_BPD

Moja rada dla facetów...

Polecane posty

Szukam rady jak Jej pomóc aby wyszła na prostą i zobaczyła swoje błędy. to cos ci tytul tematu nie wyszedl z lekka slowem obudzily sie w tobie instynkty ojcowskie i chesz ja wychowac? :-) good luck

nie nie miś to rycerzyk szukający wrażeń;)

Gość Non_BPD
Jest zafascynowana książkami Jasia Kapeli. Jak Ona mówi, że On myśli tak jak Ona. To raczyłem zaciągnąć trochę informacji o tym młodym autorze. Jak na Niego patrzę czy słucham to mi się wydaje, że On nadaje z oddziału zamkniętego z jakiegoś psychiatryka...

Gość autorze bardzo możliwe
koleś ale ona ta twoją pomoc będzie miała w dupie to rozkapryszona gówniara z zaburzonym postrzeganiem rzeczywistości...tępa galerianka ,daj se spokój

Non_BPD--pisz o niej dalej,jestem pewna ze kobieciątko nie jest chora :P moja koleżanka jest całkiem inna --ma problemy ale dzielnie z nimi walczy !

no co, Ty rycerzyk to nie to samo co miś!

no co, Ty rycerzyk to nie to samo co miś! w tym przypadku to jedno i to samo :-) bo ktory zwykly rycerzyk pisze jaki jest biedny?

Gość autorze bardzo możliwe
jebnięta gówniara i tyle :P nad czym się tu zastanawiać, bo jak jest sie chorym to trzeba rozpocząć leczenie , co rozłozyła nózki i takiś chętny do pomocy?zakutałeś sobie pare razy i teraz głowę tracisz...rycerzyku?

Gość Non_BPD
No tak dowalajcie mi tak jak Ona ostatnio gdy prosiłem o wsparcie bo moja Babcia w kiepskim stanie jest w szpitalu. To było zaraz w stylu "Masz od tego przyjaciół"

No tak dowalajcie mi tak jak Ona ostatnio gdy prosiłem o wsparcie bo moja Babcia w kiepskim stanie jest w szpitalu. nadal widzisz rycerzyka ? :-)

może masz rację ZS,w każdym bądz razie nasz misio--rycerzyk chce rady czy rzucać ją ,czy poczekać jak ona go zostawi;)

Gość Non_BPD
Ja dalej powtarzam seks to nie wszystko :o Piszę jeszcze dalej, że w marcu to była inna dziewczyna. Zdawać by się mogło, że bardzo dojrzała. Teraz zdjęła maskę

Gość jajcarz kafieteryjny
oj faktycznie biedny miś, jakbyś miał jaja chopie to bys w dupe kopnął rozwydrzoną smarkule i poszukałbyś sobie normalnej panny a jak tys ciepła klucha to teraz masz :P

Gość hahahah samica
forumowy psycholog :D :D :D :D :D :D

sam sobie odpowiedziałeś ,może nasze wpisy lekko cię nakierowały jesteś ciota nie facet, ciepła klucha to sie teraz nie dziw ,że na Ciebie lecą takie co u gościa z jajami i 100% faceta szans nie mają ,myślisz ,że koleś który wie czego chce da sie omotać jakiejś smarkuli....pozna się pręcej czy później i kopa zasadzi

UUUU na Wawel trzeba zasłużyć więc musi zaliczyć z 10 takich księżniczek :D

Gość Non_BPD
Ok napiszę jak tak bawicie się w gierki psychologiczne. Nie umiem żyć będąc samemu. Po prostu nie potrafię. Dla mnie samotność czy inaczej życie w pojedynkę jest jak piekło. Czuję wówczas bardzo niską samoocenę a co przez to idzie staje się bardzo zamknięty na świat. Na ogół jestem wesołym facetem z bardzo wieloma pasjami i ambicjami. Ale mam tą jedyną słabość jak samotność, że w pewnej chwili nie uda mi się i stracę wszystko i wyląduje np. na ulicy. No nie wiem co chcecie wiedzieć. Ale mi na tej dziewczynie zaczęło zależeć. Od kiedy zaczęło mi zależeć zaczęły się Jej gierki, szantażowanie, granie emocjami :o

ZS --wstyd,znasz się lepiej na księżniczkach i rycerzykach ode mnie! Tak muszą go rzucać !

Nie umiem żyć będąc samemu. Po prostu nie potrafię. Dla mnie samotność czy inaczej życie w pojedynkę jest jak piekło. no chodz, przytule i otre lzy, a moze chcesz zebym zadzwonil do niej i sie wstawil za toba?

Gość Non_BPD
Jajcarz Ty nie wiesz do czego Ona jest zdolna gdy się Ją kopnie w dupę i odejdzie. Nie bez przyczyny o morderstwie mi mówiła jako nie potrzebna bariera człowieka... :/

Gość Non_BPD
Byłem to mi powiedziała, że jestem typowym przykładem człowieka z syndromem DDA plus do tego nerwica natręctw

Gość hahahah samica
wszystkie terminy zarezerwowala niejaka beata z krakowa vel samica :classic_cool:

Gość Non_BPD
Co 5/10?

jesteś masochista albo nie spełna rozumu :( wiem ,że masz możliwy syndrom DDA ale to nie znaczy ,że ty miałeś ciężko i więcej na głowie i musi tak pozostać :( ty nie przekręcasz swojego cierpienia na swoją korzyść, Ty sie za bardzo chyba starasz a ktoś to wykorzystuje(strzelam ojciec alkoholik znęcajacy się nad rodziną a ty za wszelką cenę chcesz sobie/innym udowodnic ,że jestes o wiele lepszym człowiekiem od niego) tyle w temacie sorki za te zjeby ale pokaż ,że masz jaja i znajdź sobie partnerkę równa sobie jak już masz lat 24 nie 14 to chyba różnica ;)

11:58 [zgłoś do usunięcia] Non_BPD Byłem to mi powiedziała, że jestem typowym przykładem człowieka z syndromem DDA plus do tego nerwica natręctw :O to się dobraliście ,lepszej chyba nie znajdziesz,normalne uciekną od Ciebie gdzie pieprz rośnie