Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Non_BPD

Moja rada dla facetów...

Polecane posty

Gość Borderlines_Chick
Ehhhh sama mam BPD i powiem tak : silni faceci nas nie chcą, szukamy takich słabych psychicznie żeby nimi manipulować. Tak jak jeden facet wyżej napisał, że by przypier*olił i po sprawie. Oczywiście żałosne sranie mordą z jego strony i przypier*olić to może sobie w czerep ale inteligentniejsi zrozumieją.

Gość Non_BPD
Do he he Skąd ja to znam. W nocy sprzeczka a nazajutrz jak by nigdy nic normalna rozmowa i tak dalej i tak dalej

Gość Non_BPD
Mi się czasem, że takie zagrywki mają przykuć uwagę swoją osobą. Z tego co widzę jest na zasadzie "Ja Go będę wkurzać to On się będzie martwił o mnie. A jeśli nie to chuj mu w dupę najwyraźniej nie zasługuje na mnie lub coś ze mną nie tak, więc czas znaleźć kogoś innego" czy to nie prawda?

Gość Borderlines_Chick
Nie do końca.

Gość Non_BPD
Dlatego stwierdzam, ze takie osoby nigdy w życiu nie będą szczęśliwe. Zauważyłem, ze Ona ma pociąg do inteligencji. Fakt Ona czasem jest cholernie inteligentna zarazem bardzo leniwa. Czasem dlatego boję się wejść w Jej gierki czy w dyskusje. Ale wiem na pewno jedno gdyby spotkała na swojej drodze najprzystojniejszego, najinteligentniejszego faceta na świecie to i tak by znalazła coś i by stwierdziła "Nie masz mózgu, mam Cię w dupie"

Gość Non_BPD
Borderline Chick A jak jest? Chciałbym się dowiedzieć może jakoś uda mi się to naprawić i nakłonić na leczenie bo mi zależy na Niej.

Gość Easy Man
Również miałem okazję poznać dziewczynę z tym zaburzeniem. Chciałem nawet z nią być, ale gdy lepiej ją poznałem, to zastanawiałem się czy warto się pakować w taki związek. Ona miała dziwne urojenia, cały czas przywoływała przeszłość (ktoś ją wcześniej mocno zranił - zdradził ją mąż), bała się, że ją zostawię, znienawidzę... Zacząłem z nią rozmawiać i naświetliłem jej, że coś z nią nie tak. Ona się przyznała, że jest chora. Ale na drugi dzień stwierdziła, że to ja sobie coś uroiłem, bo z nią jest wszystko w porządku. Huśtawka nastrojów po maksie. Jednego dnia potrafiła mnie zasypywać oryginalnymi komplementami, czułymi słówkami, by później zmieszać z błotem. I tak w kółko. Najgorsze, że ona twierdziła, że to chwilowe i jej przejdzie i nie widzi w tym problemu. Zasugerowałem pomoc u specjalisty, ale ona nie chciała o tym słyszeć. Nawet nazwała mnie 'toksycznym skurwielem' za to, że chciałem jej pomóc. Dałem sobie spokój, bo to nie jest miłe, jak kobieta traktuje mnie jednego dnia jak księcia z bajki, a drugiego jak zwykłego śmiecia. To nie na moje nerwy. Jakbym z nią dłużej pobył, to chyba musiałbym zasięgnąc porady u psychiatry.

Gość Borderlines_Chick
Zapamiętaj jedno - ona zrobi dla Ciebie wszystko jeśli zechcesz odejść. Może z początku zatkać się dumą i przemilczeć ale jeśli ją zostawisz to na zawsze będziesz dla Niej jak bóg.

15:36 [zgłoś do usunięcia] Borderlines_Chick Zapamiętaj jedno - ona zrobi dla Ciebie wszystko jeśli zechcesz odejść. Może z początku zatkać się dumą i przemilczeć ale jeśli ją zostawisz to na zawsze będziesz dla Niej jak bóg. bzdury

Gość Easy Man
Hmm... Autorze, wiesz co, ta dziewczyna o której pisałem też miała parcie na ludzi inteligentnych i ciekawych. Szaraczki, nudni chłopcy nie mieli u niej żadnych szans, aby chociaż na chwilę zwróciła na nich uwagę. Po prostu z góry ich olewała.

Gość Non_BPD
Easy Man Piszesz dokładnie to co ja mam u siebie. W jotę w jotę! Może to była ta sama :P Borderline Chick Tylko co wtedy gdy Ona nie czuje zaangażowania? Może zrobić, że pójdzie z kimś na przygodny seks. Już sam nie wiem :o

Gość Borderlines_Chick
Sami* gówno wiesz, widocznie o BPD :)

Borderlines_Chick---mam koleżankę BPD stwierdzone ,leczy się od paru lat i jest w związku ma dziecko. Więc nie pieprzcie mi że się nie da.

Gość Borderlines_Chick
Non_BPD zostaw ją w cholerę. Wyobraź sobie, że ja mam zdiagnozowane Borderline i byłam w związku z dziewczyną z BPD. Powiem Ci szczerze, że ledwo żywa wyszłam z tego związku.

Gość Non_BPD
Teraz Jej tekst. Jutro mieliśmy iść na koncert a Ona "Już mam z kim iść. Nie musisz się kłopotać :-)"

Gość Borderlines_Chick
*Sami* Ty masz koleżankę a ja osobiście mam BPD

Gość Non_BPD
Ja odpowiedziałem "Miłej zabawy" to Ona oburzona "A co już nie chcesz iść" i weź bądź spokojny :o Chyba rzucę w jasną cholerę :(

Gość Easy Man
Może to ta sama, sam nie wiem. Ta moja miała 24 lata i była zajebiście atrakcyjną kobietą (chociaż momentami zachowywała się jakby miała 18 lat). W dodatku na początku wydawało mi się, że jest inteligentną, poukładaną i spokojną osobą. Nawet sama powiedziała o sobie "grzeczna dziewczynka". Pisała wiersze, ponadto była utalentowana artystycznie. Ale za często pokazywała pazurki, łapała doła, płakała. Cały czas przywoływała przykre wspomnienia, pytała mnie co zrobię jak ona odejdzie itp. Na początku myślałem, że ma schizofrenię, ale później natknąłem się na artykuł o BPD.

15:42 [zgłoś do usunięcia] Borderlines_Chick *Sami* Ty masz koleżankę a ja osobiście mam BPD ok niech wam będzie,jesteście chore więc możecie wszystko

Gość Non_BPD
A teraz "Tylko, że chyba jutro nie pójdę na koncert. Może pójdę z kimś na piwo" A ja na to "To może pójdziemy na piwo" "Możemy na dwie godzinki tylko uprzedzam będę zimna, oschła, niemiła :-)" i dobija mnie ten uśmieszek ten spokój. Zawsze mówiła mi, że szuka osób inteligentnych bo to Ją pociąga. I ciągle tez przywołuje demony z przeszłości. Niech ten temat będzie przestrogą dla innych

Gość Easy Man
Autorze, ta dziewczyna, o której pisałem, zapodała kiedyś taki tekst: "czuję się, jakby moją duszą zawładnął szatan. Nie mam już sił, sama nie wiem czego chcę". Jak to usłyszałem z jej ust, to aż się przestraszyłem.

Gość Non_BPD
Póki co reaguje na Nią też oschle i zimno. Oby to nie skończyło się źle ale nie ma chyba innej drogi. Póki co ja spadam będę późnym wieczorem. Pozdrawiam i trzymajcie ten temat

Niech ten temat będzie przestrogą dla innych masz w planie zalozyc kolejne o alkoholikach, schizofrenikach, narkomanach i seksoholikach?

Gość Non_BPD
A jeszcze jedno. Rozumie, że kobiety mają swoje humory ale tu jest gruba przesada

Gość Non_BPD
Nie. Ale najlepiej uczyć się na cudzych błędach, nie sądzisz?

Gość a jak ma na imie ta....
... twoja kobieta? Nie przypadkiem Aska? Bo mialem te same akcje.

Gość matacz
pzreciez takie kobiety sie tylko wykozystuje , do niczego wiecej sie nie nadaje taka - wiec w czym problem ? chcesz taką za zonę ? ocipiales jeden z drugim ? za zone sie bierze kure domową , albo cureczke mamusi , albo inteligentną wykształconą mądrą ! szaleje sie z inną grupą kobiet .