Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figofagoooooo

Stosunek przerywany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość figofagoooooo

Cykle mam średnio 30 dniowe, ost. miesiączke miałam 18 kwietnia.Troszke pofiglowaliśmy ost. z narzeczonym i kochaliśmy się 13 i 15 dniu cyklu (tuaj nawet 2 razy) bez zabezpieczenia tzw stosunek przerywany. Jestem przekona, że akurat wtedy miałam owulkę... Wiem, że szanse są duze ze mogłąm zajść w ciąże, kiedy mogę spr czy jestem w ciąży??? Termin nast. miesiączki to 17 maja.

Gość figofagoooooooooooo
podnosze

Skąd to przekonanie o owulacji? Musiałabyś mierzyć sobie systematycznie temperature i obserwować śluz, by wyznaczyć dni płodne. A co do samego momentu owulacji - to mogłabyś w miarę dokładnie określić jedynie przez usg :P

Gość ojoojjjjjjjj
jak przerywany to myśle że nic z tego - wiadomo zdarza się ale generalnie nie tak łatwo zajść w ciąże - u mnie z pół roku przerywańców i nic dopiero jak sie zdarzyło do końca to jest ciąża :)

Gość figofagooooo
dziewczyny to znowu ja, słuchajcie w pon mam dostac okres, a od 3 dni mam białe, gęste upławy. Nic mnie nie swędzi, ani nie piecze... Poza tym brak oznak przed zbliżającą się miesiączką, no może od czasu do czasu pobolewaja mnei jajniki. Miała tak któraś w początkach ciąży???

Gość figofagooooo
podnoszę i prosze o jakieś odp