Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naomi1234

Proszę o radę

Polecane posty

Gość Naomi1234

Co zrobić aby mąż okazywał mi więcej czułości.Prawie wogóle mnie nie całuje ani nie przytula a jesli już to zrobi to tylko wtedy gdy sama mu to wypomne.Już mi sie nawet nie chce z nim o tym rozmawiać bo to daje rezultat na krótko.Poza tym co w tym przyjemnego jeśli musze to na nim wymuszać

Gość skadi
a jak dlugo jestescie razem?

Gość Naomi1234
po slubie 9 miesięcy ale razem prawie 10lat

jezu daj mu od siebie odpoczac to sie cos zmieni - proste

Gość Naomi1234
wiem że to długo i że po latach w związku tak sie dzieje ale czy już do końca bedzie tak beznadziejnie?

Gość Naomi1234
no kiedyś dałam mu od siebie odpocząć Przestałam gadać było mi wszystko jedno czy mnie przytuli czy bedzie ze mną rozmawiał czy nie i zorientował sie że coś jest nie tak po miesiącu

Gość Naomi1234
potem przez jakies pare tygodni było dobrze i potam znów powtórka z jego strony

Gość Naomi1234
no ciekawe jak bys sie czuł gdyby twoja dziewczyna albo żona totalnie cie olewała Zero czułości miłych słów typu kocham itp Nie no super

no ciekawe jak bys sie czuł gdyby twoja dziewczyna albo żona totalnie cie olewała Zero czułości miłych słów typu kocham itp Nie no super slyszalas cos o komunikacji i konsekwencji? wiem, ze to trudne slowa

Gość Naomi1234
wiesz co tej KOMUNIKACJI i KONSEKWENCJI mam już po wyżej uszu Ile można facetowi o tym truć Mi już też sie to zmudziło

A może sama mu okazuj czułość, wtedy on powinien Ci się odwdzięczyć :)

Gość Naomi1234
każdy ma swoje granice cierpliwości Panie" zawsze szczery" A co do czułości z mojej strony to też tak robie ale czasem miło jest jeśli mąż zrobi to bezinteresownie sam z nieprzymuszonej woli

każdy ma swoje granice cierpliwości Panie" zawsze szczery" a wlasnie - granice :-) to takie zblizone do konsekwencji

Gość Naomi1234
dobra nie chce mi sie bawić w słówka Chciałam konkretnych rad a nie głupich "konwersacji"

Gość sciemniara ;-)
mysle, ze przydaloby sie wam zrobic, zobaczyc lub przezyc cos innego, odmiennego, bo rutyna, monotonnia i brak komunikacji ma takie wlasnie konsekwencje...

Gość Naomi1234
Nie no aż tak źle nie jest Ąle poprostu czasem mi przykro że kiedyś traktował mnie inaczej a teraz zachowuje sie jak byśmu byli starym małżeństwem

Gość sciemniara ;-)
o milosc trzeba dbac, trzeba ja rozbudzac ciagle na nowo..

Gość Naomi1234
Wiem jakiś wyjazd we dwoje albo romantyczny wieczór itp Ale do urlopu niestety jeszcze daleko Tylko dlaczego ja mam coś organizować dla niego skoro jemu chyba taki stan rzeczy nie przeszkadza To chyba z jego strony powinno wyjść

Gość Naomi1234
Ja to wiem że o miłość trzeba dbać Ale on chyba już dawno o tym zapomniał

"Czas na kochanka " :D " jemu chyba taki stan rzeczy nie przeszkadza To chyba z jego strony powinno wyjść" No chyba mu nie przeszkadza ;) z której strony ma wyjść to ja Ci nie powiem :-)

Gość a on jest po jakimś
po kilku/nastu latach 90% związku przypomina twój. Romantyczne wypady nie są raczej w stylu facetów (większości), chyba że romantyczny=sex. Co możesz zrobić? Jest prosta metoda. Zacznij się stroić kiedy wychodzisz, tak żeby on zauważył. Zacznij uśmiechać się pod nosem. Ustaw sobie alarm w telefonie żeby dźwięk przypominał sms. Zacznij częściej wychodzić pod błahym pretekstem. Obiecuję, zacznie szybciej zachowywać się jak facet. Znacie siebie, on nie musi już ciebie zdobywać, więc pocałunki i czułości są zbędne. Niech poczuje się troszkę zagrożony, będzie lepiej.

Gość Naomi1234
"a on jest po jakimś" dziekuje za radę :-) wreszcie usłyszałam coś konkretnego

Gość a on jest po jakimś
"kobieta domowa" nie jest dla faceta atrakcją :) wyciągnij rower, a wybierając się na przejażdżkę nie zapomnij się umalować i wyperfumować (oczywiście tak, żeby on zauważył) i wcześniej wyślij do siebie smsa :)