Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_ja_widze_slonce

CO SĄDZICIE O TYCH PIERSIACH? CZY NIE SĄ ZA MAŁE?

Polecane posty

Gość udeż w stół
Mikro.

Gość a_ja_widze_slonce
aż tak źle?

Są dość małe, ale wyglądają na ładne(przynajmniej w biustonoszu). Nie martw się, ja mam mniej więcej takie same i podobają się facetom.

Gość udeż w stół
Widac ze tak je podniosla stanikiem az spuchly na gorze hehhehe :D "podobaja sie facetom" ? hmmm, a widzialas kiedys faceta ktory mowi "ale ty masz male cycki" :P

Gość a_ja_widze_slonce
bez stanika wyglądają podobnie jak bez.

Gość udeż w stół
Srata tata.

Nie widziałam, ale jeśli facet, który może mieć każdą, naprawdę każdą(chodzi o niezobowiązujący seks), chce się spotykać ze mną i zajmuje się moimi piersiami za każdym razem, to chyba coś w tym jest.

Gość udeż w stół
A czym ma sie zajmowac, uszami ?

Szyją, pupą, cipką, ciało mam duże, gdyby mu się nie podobały to owszem zająłby się nimi na chwilę, ale nie poświęcał im aż tyle uwagi ile poświęca. Ale ja nie zamierzam Cię przekonywać, może akurat trafiłam na takiego, który lubi mniejsze piersi :p

Gość udeż w stół
Mozna sobie dorabiac ideologie, male zostanie male , niskie niskie, a grube grube.

Gość a_ja_widze_slonce
uderz w stół ---> nie chcesz, nie wierz. Chyba ja wiem najlepiej jak wyglądają bez stanika ;). Akurat ten za duzo ich nie podnosi, w porównaniu z innymi stanikami. Tak po za tym, taka jest chyba rola stanika, żeby podtrzymywał biust i go podnosił ;)

Gość udeż w stół
To pokaz bez, co ci zalezy ? TIa.

Gość matacz
sa sliczne , choc widac je tylko w staniku

Gość a_ja_widze_slonce
uderz w stół o gustach nie nie dyskutuje.

Ale w żadnym momencie nie powiedziałam, że moje piersi nie są małe. Proszę mi słów ani innych rzeczy bez mojego pozwolenia w usta nie wkładać ;) Są małe, ale mimo tego na brak powodzenia nie narzekam.

Gość udeż w stół
To po chuj sie pytasz.

Gość a_ja_widze_slonce
matacz dziękuję. uderz w stół. - nie pokażę, zachowam chociaż odrobinę prywatności.

Gość udeż w stół
Bo klamiesz, proste.

Gość a_ja_widze_slonce
nie było to nawiązanie do moich piersi. Przyjęłam do wiadomości, że Ci się nie podobają i to szanuję. Odnosiłam się do Twoich wypowiedzi w stronę: I ja się wypowiem, ponieważ jesteś wielce zdziwiony, że komuś mogą się podobać małe piersi.

Gość a_ja_widze_slonce
Niech Ci będzie. Mogłabym sie tu z tobą spierać, że oczerniasz mnie mówiąc, że kłamię, ale zwyczajnie nie chce mi się tracić czasu i nerwów na ciebie. Wpowiedziałeś się to narazie

Gość udeż w stół
Moga sie podobac. A ty nie zmieniaj tematu tylko pokazuj bez stanika, chyba ze seksisz sie w staniku to zwracam honor.

Gość matacz
wszystkie piersi jesli są zadbane są ładne - takie jest moje zdanie... dla oka moze te wieksze są i bardziej ponetne , jednak w łózku , przy sexie nie ma to znaczenia jest po prostu inaczej , ale nie da sie okreslic czy lepiej czy gorzej - po prostu inaczej . Pisze po sobie oczywiscie To jest tak samo jak z cipkami i z motylkiem , albo bółeczką , ja tam uwielbiam motylki , a wielu pisze blleeeee .

Gość a_ja_widze_slonce
zastanawiam się czy ty nie masz jakichś braków, albo czy nie jesteś czasem jakimś zwyrodnialcem. Napisałam dlaczego nie pokażę i tyle.

Gość endrrrrjuuuuu
nie wiem po co TU sie pytasz czy masz fajne czy niefajne cycki :-O ale skoro pytasz :-D topowiem ci ze dla mnie sa IDEALNE, sliczniutkie :-)

Gość udeż w stół
Co to za pokazywanie w staniku. To jak ocenianie samochodu po zdjeciu w katalogu 🖐️

Gość a_ja_widze_slonce
szczerze nie wiem po co tutaj się o to pytam. uderz w stół, skoro Ci to nie wystarcza, to już Twój problem.