Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alcia_92

PMOCY!!! Szukam prezentu

Polecane posty

Szukam prezentu dla mojego chłopaka na 18 urodziny... Błagam pomóżcie mi... Na prawdę nie wiem co mam mu kupić.

jeżeli chodzi o seks albo podobne tematy to dużo osób się udziela... wiem, że to nie jest pierwszy taki wątek.. ale ja na prawdę nie wiem co mam mu kupić

Gość ona23lat
Moze zdjecie w ramce. Kskiazka. Poduszka, bilet dla Was do kina, albo na jakis mecz?

Jest bardzo wybredny. ale z tą poduszką to niezły pomysł. Pytałam się nawet jego najlepszego przyjaciela i taż powiedział, że nie wie.

Gość ona23lat
Ja kiedys chlopakowi dalam taka poduche, zabawna ale zarazem slodksa. Wiem ze to nie latwa sprawa znalezc prezent dla chlopaka. Mam podobny problem. Ale to jeszcze troche skomplikowane. Teraz mozna znalezc tez bardzo fajne kubki. Z napisem jakims fajnym.

Ostatnio po sklepach chodziłam chyba 2 godziny i nic sensownego nie wpadło mi w oko. Jak kupowałam prezent dla mojego brata to już nie miałam takiego problemu. A najgorsze jest to, że jest on bardzo wybredny i dlatego mam taki problem :(

Gość ona23lat
A mniej więcej ile chcesz wydać na prezent?

Gość ona23lat

Gość ona23lat

Gość ona23lat
To pojdzcie gdzies razem, do kina. Jak lubisz piec, to mozesz upiec jakies pyszne ciasto. I do tego jais prezent. Np ta poduszka.

Niestety piec nie potrafię :) Tak myślałam też o bransoletce, takiej z blaszką, żeby wygrawerować na niej, np. moje imię

Gość ona23lat
Ta branzoletka to dobry pomysł. Ale.. Zależy od faceta. Mojemu by się nie spodobalo. Pomyślałby sobie, że chce go uwiązać :) Ale może twój chłopak byłby zadowolony.

Na pewno by był. Wystarczy, że nie ma mnie koło niego przez jeden dzień to już mi pisze, że bardzo tęskni i w ogóle. Tylko, że po taką bransoletkę musiałabym iść z nim, bo ciężko by było z doborem rozmiaru :)

Gość gronier
Jeśli macie taki budżet jak przedmówcy to zdecydowanie postaw na coś takiego - prezent robi wrażenie, wcale nie jest drogi i na pewno gość go zapamięta. A dmuchaną lalę to możecie w takim wypadku kupić przecież dodatkowo.

Gość gość
ręcznik z jego imieniem kubek ze zdjęciem waszym

Gość eepka27
poduszki, kubki itp lepiej sobie odpuść, mężczyźni raczej nie lubią tego typu prezentów, a przynajmniej mój (dowiedziałam się dopiero po latach;p) ostatnio kupowałam mu słuchawki w sferisie i z tego raczej się ucieszył bo korzysta na co dzień

Gość traviatta8
Może pada do gier? W Teletorium jest spoko ;p

Gość gość
Może taki - https://prezentmarzen.com/lot-motoparalotnia/ ? Sami wiecie najlepiej co kogo interesuje. Najważniejsze to dać taki prezent, którym pozytywnie zaskoczycie. Dawanie czegokolwiek totalnie mija się z celem. Nie róbcie też prezentów na siłę. Po co to komu?

Gość gość
Jeden przykład tego, że za małą kasę, można zrobić niesamowity prezent. Zerknijcie - https://prezentmarzen.com/jazda-off-road-4x4/ Ale oczywiście analogicznie można fajne prezenty znaleźć w każdym innym kierunku ;-)

Gość gość
Zdecydowanie jakiś pakiecik z Prezent Marzeń. Można ogarnąć coś sensownego niewielkim kosztem, zatem - jaki problem? A lepiej jednak stawiać na pomysły kreatywne, ciekawe, a nie dawać coś na siłę. Mylę się?

Gość gość
Popierniczylo ja komu ty kupujesz potem cie zostawi a ty ryczeć będziesz !!