Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

ja bym chciała zdradzić męża

Polecane posty

Gość

ja bym chciała zdradzić męża ale szukam odpowiedniego mężczyzny napiszcie

Gość matacz
jestem chętny ...

Gość zbokolex
Witam Cię. A jakie warunki musi spełnić ten odpowiedni mężczyzna? Ja mam 38 lat, wysoki, szczupły, inteligentny, sympatyczny. Nie pijący alkoholu i nie palący papierosów. Czysty, zadbany. Odezwij się, może się poznamy bliżej.

Gość babinicz
jak powiedział mi kiedyś mój 70 letni sąsiad: "każda kobieta to kvrwa!" mam nadzieje że Cie partner obedrze ze skóry :)

A do poznania faceta lepszy jest czat niż forum. Najpierw przeprowadzasz wstępne rozpoznanie czy Ci facet odpowiada, a potem przenosisz się na gg lub na mail. Moja rada: zadawaj się raczej z żonatymi, tak jest bezpieczniej, bo on ma tyle samo do stracenia co Ty.

kazdy potwor znajdzie swuj otwur i juz jest chetny walikonik

Gość zbokolex
"I ja się wypowiem" skąd jesteś? Może razme skorzystamy nieco z życia? Co Ty na to?

Raczej nie, ja już mam z kim korzystać :) Poza tym mało prawdopodobne, żebyś miał podobne do moich upodobania :) I jeszcze, żebyś do tego był żonaty.

Gość Aprillia
A ja bym chciała męża...

Gość zbokolex
Żonaty jestem, upodobania mam różne, generalnie bardzo dużo lubię i jestem otwarty :)

Gość zbokolex
"i ja się wypowiem" może napiszesz na miala, pogadamy, poznamy się troszkę. Co Ty na taką propzycję?

Zbokolex-dziękują za zainteresowanie, ale ja mam na razie z kim korzystać z życia i jest to raczej długofalowa znajomość, która prawdopodobnie skończy się dopiero jak będę się starać o dzidziusia. Na razie więc nie jestem zainteresowana. A moje upodobania są dość perwersyjne :)

Gość zbokolex
no i zainteresowałaś mnie jeszcze bardziej. Ok, rozumiem że nie jesteś zainteresowana spotkaniem ze mną, to proszę napisz na maila i porozmawiajmy bo moje upodobani równiez do świetych nie należą :) Proszę

Gość gawart
a skąd jesteś i kiedy mógł byś ze mną popisać a ile masz lat i czy jesteś żonaty odp na maila bo mnie intrygujesz

Gość zandahar
A po co Ci maz do korzystania z zycia? Badz wolna i daj jemu wolnosc. A nie ty bedziesz dawac na lewo i prawo a on bedzie ci ufal i szanowal. Sorry ale szanowac cie nie mozna. Nikt ci nie zabrania "korzystania z zycia" tylko nie krzywdz innych przy okazji

Gość carolusek
ech...rzeczywiście moja droga znalazłaś sobie miejsce na poszukiwanie kochanka...życzę powodzenia ale z tego raczej chleba nie będzie...

Gość zdradzaj
tylko tyle potraficie

Gość zdradzaj
was trzeba traktować tylko i wyłącznie przedmiotowo

Gość zandahar
Dlaczego od razu wszystkie? Ja sie nie uwazam za swieta, tez szalalam. Pewnego jednak dnia spotkalam tego jedynego, wyszlam za niego za maz i kocham go ponad wszystko. Nigdy bym nie byla w stanie go zranic, skrzywdzic, oszukac. Nie rozumiem takiej podlosci ludzkiej. Kobiety sa gorsze od mezczyzn, bardziej zaklamane. Szkoda slow