Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joasia123

dziś straciłam pracę !!

Polecane posty

a jeszcze rano szefowa się do mnie tak słodko uśmiechała a to wredna suka ! nawet tego nie przypuszczałam tydzień temu była komunia jej syna i nic mu nie dałam na prezent a to straszni materialiści no i się zemściła wiem to na pewno tylko ciekawe za co miałam mu coś kupić jak płaciła mi za harówkę grosze a prezent musiałby kosztować kilkaset złotych taka podzięka za oddane serce do pracy jak tu wierzyć ludziom ? i gdzie znaleźć szybko pracę ?

Gość CCC...
Myślę,ze nie chodzi o komunię jej syna.

Gość Wolvfram
już za chwilę, już za moment, gdy waluta hamerykańska i europejska pójdą w górę to znowu będzie ogromna emigracja Polaków w poszukiwaniu pracy i dojdzie do tego, że w Polsce pozostaną sami emeryci i dzieci a pracodawcy będą piszczeć za każdym pracownikiem i zaczną budować żłobki dla dzieci swoich pracowników , jak powstawały familoki :)

prowadziłam jaj dom a raczej małą willę i zajmowałam dziećmi a ponadto musiałam być na każdy telefon i robiłam więcej niż był o uzgodnione w umowie a teraz taka podzięka

a z jakiej okazji miałabyś dawać prezent na komunie jej syna?byłaś zaproszona znajdziesz lepszą pracę,nie ma nic gorszego gdy szef nie szanuje swojego pracownika

Gość a napisała Ci chociaż
jakieś przychylne referencje?

mam tylko wypowiedzenie nie dostałam jeszcze świadectwa pracy nawet przyczyny nie podała no i znów ta gehenna w poszukiwaniu pracy pewnie znów trafię na wyzyskiwacza takiego jak ona ;(

mam tylko wypowiedzenie nie dostałam jeszcze świadectwa pracy nawet przyczyny nie podała no i znów ta gehenna w poszukiwaniu pracy pewnie znów trafię na wyzyskiwacza takiego jak ona ;(

Gość WIMA
głowa do góry ;)

dasz sobie radę ,a jak już Ci da to świadectwo (o ile da) to spytaj dlaczego? jak może bez uzasadnienia tak Cie wywalić no chyba że to taka bicza:D sukowata a może jej w czymś innym podpadłaś?

joasia wspolczuje:( pytalas wczesniej czy wypada dac prezent na komunie syna szefowej?

podpadłam bo prezentów na imieniny, urodziny i komunie nie dawałam nawet w sobotę 1 maja byłam w pracy a w niedzielę 2 maja miała komunię i tak się dziś odwdzięczyła szmata jedna

Gość anette11111
może była zazdrosna o swojego mężusia. Moja przyjaciółka miała taką akcję. Czy była zazdrosna wogóle. Nie chodzi mi o Ciebie ale niektóre kobiety potrafią coś sobie stworzyć niestety

Gość jeśli się dobrze orientuję
to rozwiązując umowę o pracę pracodawca musi podać przyczyny zwolnienia (jak rozumiem, nie zwolnił Cię dyscyplinarnie). Chyba, że się mylę, ale tak to sobie przypominam z mojej pierwszej pracy.

ciekawe czy się znajdzie jeszcze taki frajer jak ja co jej będzie sprzątać ten chlew a dużo by o tym mówić nawet nie przypuszczacie jak żyją niektórzy bogacze ( brudasy )

mam za wypowiedzeniem a szefowa to nawiedzona leczyła się u psychiatry kilka lat temu a szef to chodzi przy niej jak piesek na smyczy

teraz to pewnie bedzie sama sprzatac i w końcu doceni to,co dla niej robiłaś

na pewno już kogoś ma wiem od niej samej że już sporo osób się przez ten chlew przewinęło najbardziej boli mnie ten fałsz z jej strony bo praca była beznadziejna i płaca też w porównaniu do ogromu obowiązków więc tego aż tak nie żałuję

Gość Uboot
Czy jest coś takiego jak okres wypowiedzenia?

Gość WIMA
okres wypowiedzenia regulują przepisy prawa pracy ale rzeczywiście są ci ludzie bezczelni tak wylać kogoś bez mrugnięcia okiem takim mamy pracodawców uczciwego to szukać z gromnicą

Gość chcem mamony
Wolvfram już za chwilę, już za moment, gdy waluta hamerykańska i europejska pójdą w górę Ja chcę ojro w górę ! 😭

Gość gość
spier/dalaj naciagaro z tym podrecznikiem dla idiotow!