Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w ciąży..

Chyba zdecyduje sie na aborcje, nie widze wyjścia

Polecane posty

Gość samotna w ciąży..

Jestem w trakcie rozwodu z mężem, zdradził mnie po 5 latach małżeństwa i okazało się, że jestem w z nim w ciąży. Nie wyobrażam sobie w takiej sytuacji urodzić i wychowywać tego dziecka... :(

Gość jak w temacieeeeee
nie usuwaj to najgorsze co mozesz zrobic :( on jest swinia, ale Ty bedziesz jeszcze gorsza... unies glowe wysoko i pokaz ze ez niego swiat sie nie zawali ,a byc moze jeszcze wszystko sie ulozy tylko nie zabijaj niewinnego dziecka!!!!!

Gość jOannaDarrrk
Jajestem za aborcją ! Usuń jeśli nie czujesz pewność ze wychowasz to dziecko sama.

Gość fadet wyjatkowy
Przeciez to dziecko jest wasze......mysle ze jestes pod wpływem emocji, nie rób nic pochopnie. To ze facet zdradził to nie jest koniec swiata.....ok rozstań sie z nim jesu chcesz ale usuwanie dziecka????.....myslisz ze jak znajdziesz nowego faceta t tez bedzie ci wierny? i co jak i ten zdradzi to tez wymienisz na inny model? Nie usuwaj daj myślom odpocząć ;)

Gość zawsze się ułoży
rozumiem Cię. nie umiem napisać: nie rób tego -bo wiem ,że perspektywa kolejnych 20 lat nie jest zbyt miła ale z drugiej strony to Twoje dziecko. Dziecko-maleńka istota ,ktora może być Twoim wielkim szczęściem Zrob to czego nie będziesz żałować po pięci ,dziesięciu latach

Gość samotna w ciąży..
W tej chwili nie będę w stanie mu zapewnić godnego życia, niestety mieszkanie należy do męża i będę musiała się z niego wyprowadzić. Ze skromnej pensji może uda mi się wynająć jakiś ciasny kąt i żyć bardzo skromnie, ale dziecka po prostu nie dam rady wychować. Jeśli on zapłaci alimenty, to na pewno będą to jakieś marne grosze. Moi rodzice nie żyją i nie mam się do kogo zwrócić o pomoc... sytuacja bez wyjścia...

Gość Kochankaaa ksiedza
Romans księdza i młodej dziewczyny potem skandal on odchodzi ona próbuje walczyć czy ma szanse?? wiadomo że filmiki są oglądane przez kurie i przez niego i innych kapłanów !! http://www.youtube.com/watch?v=duVFe9g1xNA http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Jqgiq8VLxc8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=aeajmzTb4Yo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=j3JTHpbtBpQ&feature=related

Gość chodź do mnie
wychowamy razem :)

Gość :/ :/ :/

Gość pomysł na ...
Nieeeee rób tego, błagam! To dziecko nie jest winne niczemu, nie zabijaj bezbronnej istotki!!! 9 miesięcy dasz radę, a później to możesz do adopcji oddać! Trzymam kciuki

Gość ja usunelam
bedac w podobnej sytuacji i teraz po 8 latach uwazam, ze byla to najlepsza decyzja. Teraz mam malego zdrowego dzidziusia z facetem, ktorego kocham.

Gość ja usunelam
wiesz, w polsce katolickie tendencje sa straszne. I nie przejmuj sie nimi. Opieka nad dzieckiem jest zmudna i ciezko jest wychowywac samej, wiec przemysl sobie to dokladnie.

Gość 222222
urodź dziecko i oddaj ojcu skoro sama nie dasz rady - to też jego dziecko nie zabijaj...

Gość kaska25555
Aborcja ;/ czasem trzeba tez jestem za ale pomysl jak bedziesz sie z tym czuła . Znam kobiete ktora pozbyla sie ciąży maż alkoholik 2 dzieci juz prawie nastolatki brak pieniedzy byla wiec zmuszona . Ale jesli to twoje 1 dziecko ja bym tego nie zrobila chociaz jestem za aborcja

Gość Ilunarra
Pytanie, czy zniesiesz późniejsze wyrzuty sumienia... To nie wina tego dziecka, że trafił mu się taki ojciec...

Gość huii
Ja bym usnela, bo bycie samotna matka to nic przyjemnego i zadnen przyslowiowy usmiech dziecka tego nie wynagrodzi:O

Gość nie ma wyrzutow sumienia!!

Przecież ojciec dziecka na pewno go wychowa. Urodzisz i zrzekniesz sie praw a twój mąż się nim zajmie.

Gość 222222
a dlaczego to kobieta ma zawsze podejmować takie decyzje? niech ojciec wychowuje albo zabije to dziecko jak ma z tym problem... kurczę, baby, trochę asertywności, niech facet też poczuje odpowiedzialność a nie od razu "pozbyć się problemu..."

Gość huii
Nieeeee rób tego, błagam! To dziecko nie jest winne niczemu, nie zabijaj bezbronnej istotki!!! Rozumiem, ze skoro tak ja usilnie blagasz, to mozesz jej finansowo wychowywac ta bezbronna istotke??:D Jak nie to lepiej zamilknij i zaangazuj sie w jakis wolontariat, wiecej pozytku przyniesie niz takie zalosne nawolywania🖐️

Gość a postaw się na miejscu
tego dziecka. Ono jest zupełnie inną niż twój mąż i niezależną od niego. Dlaczego jego życie ma zależeć od tego że jakiś facet cię zdradził ?? Czy ty byś chciała być dzieckiem usuniętym z łona matki ? Aby ktoś już na samym początku zdecydował za ciebie że ty nie masz prawa żyć ? Obejrzyj ten film o kobiecie która będąc w łonie matki cudem przeżyła aborcję a teraz jest dorosłą kobietą. http://www.youtube.com/watch?v=NpOFcqrqBa0 albo wpisz w youtube hasło "przeżyła aborcję"

Gość huii
jak ktos jest debile i usuwa dziecko w 6 miesiacu, to takie sa wlasni rezultaty

Gość huii
Nie usuwaj, tylko oddaj do adopcji! Tak, ma nosic 9 miesiecy w burzchu dziecko, doswiadczac wszystkich trudow ciazy, przezyc porod, ktory rozwali jej pochwe, brzuch, aby potem oddac dziecko do adopcji, puknij sie w leb:O

Gość a postaw się na miejscu
" Tak, ma nosic 9 miesiecy w burzchu dziecko, doswiadczac wszystkich trudow ciazy, przezyc porod, ktory rozwali jej pochwe, brzuch, aby potem oddac dziecko do adopcji, puknij sie w leb" Dla ciebie ładny i płaski brzuszek jest ważniejszy niż ludzkie życie ?? Kto tu ma się puknąć w łeb!!

Tak, ma nosic 9 miesiecy w burzchu dziecko, doswiadczac wszystkich trudow ciazy, przezyc porod, ktory rozwali jej pochwe, brzuch, aby potem oddac dziecko do adopcji, puknij sie w leb dobrze sie czujesz?