Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

używana

zaczęłam z nim sypiać, a teraz żałuję...

Polecane posty

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Nie martw się autorko, prawiczka w tym wieku i tak byś nie znalazła, no chyba że na kafeterii!!! Dobranoc.

używana => Od wyśmiewania i moralizowania powiadasz? Li tylko wyśmiewam kilka grzechów: hipokryzję, głupotę, tępe zadufanie w sobie. Piszesz do człowieka, którego aksjomatem jest bycie ziarnkiem piasku w przez boga zapomnianej galaktyce na krańcach wszechświata. Ale doceniam poczucie humoru. Nawet, jeśli niezamierzone. Ale to, co piszesz zwyczajnie mnie dotyka. => nie jestem dyplomatą. Dla mnie szczytem dyplomacji jest jej brak. "Wybacz, to, co powiem, ale jesteś mężczyzną i myślę, że nie możesz do końca zrozumieć, co teraz czuję. " => Akurat to kobieta, że względu na swoją zmienność nie jest w stanie skumać mężczyzny każdy student(skurcze całego ciała z głodu + zaćmienie alkoholowe/zmiana świadomości spowodowana wypłukaniem organizmu) jest w stanie zrozumieć miesiączkę kobiety. JA np. miałem tak 3 miesiące cięgiem => pobijesz mnie? Jedyny przypadek kiedy kobieta zajarzyła, jak może funkcjonować psychicznie facet to Marion Zimmer Bradley. "Dom Światów" . Polecam. " Poszukaj w naszym kraju 23-letniej, w miarę sensownej dziewicy. Mogę Ci obiecać - nie będzie łatwo " => Błahahaha. Akurat moja znajoma ma 25 lat i jest dziewicą. Zresztą wcale radząca sobie zawodowo - dla feministek. Przykład , który się pojawił w mojej kamiennej czaszce w 0,1 sekundy od przeczytania tych słów. anomalia => kliknij na nick. Masz w profilu. Powiedziałam, wyżaliłam się, idę spać. => Dobrej nocy. .

Gość
" Masz w profilu. " ooo, a nie miałeś ;)

anomalia => Myślę, że pora dać szansę mojemu fanklubowi :P Jeszcze się jakiś romans kafetryjny trafi :D P.S. To tylko ironia. Taki owoc podobny do aronii. 🖐️

Gość mademoiselle86
Kochana, a po co szukać prawiczka? Masz to już za sobą, poszukaj takiego niezbyt śmiganego ale co wie o co chodzi :D

Gość
Kaliban - @ ;)

Gość to było dobre
"Wybacz, to, co powiem, ale jesteś mężczyzną i myślę, że nie możesz do końca zrozumieć, co teraz czuję. " => Akurat to kobieta, że względu na swoją zmienność nie jest w stanie skumać mężczyzny każdy student(skurcze całego ciała z głodu + zaćmienie alkoholowe/zmiana świadomości spowodowana wypłukaniem organizmu) jest w stanie zrozumieć miesiączkę kobiety. Dobre. Dawno się tak nie uśmiałam! ;) A poród też jesteś w stanie ZROZUMIEĆ? ;) Jako "każdy student"? ;P Kurde, TY to normalnie WSZYSTKO wiesz... Rozwalił mnie ten tekst o miesiączce, naprawdę. ps. tekst: Akurat to kobieta, że względu na swoją zmienność nie jest w stanie skumać mężczyzny - Niezły JOKE:) Pozdrawiam i dziękuję za ubaw:) dobranoc :)

anomalia = > @ answrd to było dobre => Myślisz? P.S. Żartowałem :classic_cool: