Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubka000000

on w kreakowie ja 200km od niego

Polecane posty

mam chlopaka i jest ojcem naszego dziecka 8 miesiecznego mamy po 23 lata pojechal pod krk do pracy a wiem ze teraz siedzi na rynku i pewnie pije piwo nie ma ze soba tel zwariuje zaraz chodza mi rozne mysli po glowie ze mnie zdradzi

Ty siedzisz z dzieckiem a on się bawi w najlepsze :-o Jak będziesz z nim gadać to powiedz mu,że ma wracać do Was...

majac telefon tez moze Cie zdradzic:O nie upilnujesz chocbys chciala-niepotrzebnie sie nakrecasz

nie mam juz sily on powie ze nie wroci bo ma prace !!! juz mu to mowilam ale jutro jade do niego bo nie wytrzynam

hmm zwiazek na odleglosc... nie za ciekawa sprawa. ja bym sie bala zeby nie zdradzil... wiem zaufanie sie mowi ze trzeba miec... ale w dzisiejszych czasach...

ja sie nie zabijam myslami-co ma byc to i tak bedzie nie zazdroszcze jednak budowania rodziny na odleglosc

no wlasnie tym bardziej ze on sie nami amlo co interesujje jeszcze z jakimis nasolatkami sie spotykal z kolega niby daleko od nich mieszkaja bo 260 km ale one przyjechaly boli mnie to ze mam z takim dziecko

za poczecie jestescie obydwoje odpowiedzialni wiec tak nie pisz bo to Ty wybralas jego na ojca

wiem ale nie wydawal sie na takiego sku888syna wiem ze zabardzo go mecze swoimi tel ale ja jestem z dzieckiem a ten sie bawi i to mnie dobija

tak mamy mieszkanie wynajmujemy ale oczywiscie nie placi bo twierdzi z emu gosc nie wyplaca kasy ... i mitata oplaca wczesniej byl kochany wszystko dla mnie robil a teraz sie przeciwstawia juz nie moge nic go poprosic bo mowi ze juz dosc go wykorzystywalam a mi tylko pomagal w pracach przy domu mamy dziecko 8 miesieczne

tak wiem-przeczytalam o wspolnym dziecku:) Ty siedzisz w domku a on zarabia na Wasze utrzymanie?

Gość tylko romanowi
dziewczyno pisz normalnie bo nic nie rozumie z twojego biadolenia :o jakieś znaki interpunkcyjne może ?:o

moze rzeczywiscie nie dostal wyplaty? jezeli przeszkadza Tobie jego praca poza domem to z nim po prostu o tym porozmawiaj:)

pisze bo szybko pisze rozmawialismy to twierdzil ze robi to dla nas tylko dlaczego nie zachowuje sie jak ojciec ja mam przed oba trudny okres bo ida synkowi zabki a on ma to gdzies nawet nie zapyta jak soibie radze czasem mam juz dosc

Rozumiem i wspolczuje:( Macierzynstwo to piekne i trudne chwile.Szczegolnie dla nas mam Zazwyczaj zostajemy z problemami same-kolki,zabki,klopoty z nauka Porozmawiaj z partnerem o swoich obawach.Powiedz,ze chcesz zeby wrocil i pomagal Tobie przy dziecku W koncu tez jest rodzicem

Gość franca29292
a dziś w KRK juwenalia więc imprezuje pewnie

a najgorsze jest to ze spali ze soba i mam zdjecie jak sie caluja masakra blesne to bylo dla mnie ale nie mam wyjscia musze mu zalozyc sprawe o alimenty bo wrocic do mnie a ni do dziecka nie wroci

Gość zayebista sucz
:o denne to