Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whisky man

chcę kobietę szanujaca siebie i posiadajacą zasady

Polecane posty

trace wiare nie tyle ze takich własnie kobiet nie ma ale ze takową bedzie dane mi spotkac... dotychczasowe doświadczenia pokazuja mi ze człowiekowi szanujacemu siebie i posiadajacemu zasady moralne jest cieżko, nie szukam towarzystwa o marnej reputacji a ci którzy uwazaja sie za lepszych szukaja towarzystwa wsród tzw "lepszych" zawsze starałem sie zyc tak zeby nikogo nie skrzywdzic, dlatego bywało ze sam nastawiałem karku i obrywałem od zycia... i tak udało mi sie osiagnac to czego wielu sie nie udaje, a mianowicie, spokój ducha i pozytywne nastawienie co dalej...?moze wy macie pomysł??

dosc smieszna rzecza jest takze to ze kobieta która do niedawna kochałem i chyba nadal coś jest, wydaje jej sie ze kest gwiazdą, moze i kilku facetów sie za nia ugania, być moze posiada kilka dobrych cech, i nie najgorszy wygląd, lecz od ideąłu odbiega bardzo daleko pod kazdym wzgledem chyba ci uganiajacy sie za nia faceci sprawiaja ze [przewraca jej sie w głowie.. ale nic tyle o moich sprawach licze na wasze odpowiedzi

Gość mloda zonka 25..
powodzenia, dzisiejsza mlodziez i szacunek:O swiat schodzi na psy, niekiedy wydaje mi sie, ze nie pasuje do reszty, mam swoje zasady i koniec. i wcale to nie zasluga rodzicow-mialm ciezkie dziecinstwo, ojciec alkoholik, mama posluszna zonka, a jednak wyszlam na ludzi, zdobylam wyzsze wyksztalcenie i jestesm z siebie dumna.:D

mloda zonka 25.. wcale mnie nie pocieszyłas ale jednak Ty wyszłas na ludzi czyli szansa marna jest;)

gdzie dawne zasady...gdzie dawne nastolatki,ktorych jedynym urokiem była młodosc i zwiewna sukienka...gdzie tamta wiara...zasady...gdzie tamci ludzie...teraz ...teraz ten swiat jest bez zasad,kto pierwszy ten lepszy a jakimi sposobami-to juz mniej wazne...byle miec co sie chce,byle po trupach do celu...zgłaszam weto :O

Diabollica27 niezłe:) ja z tego autobusu wysiadam, kto ze mna?? dla wyjasnienia nie rozgladam sie za małolata sam ma 36 na karku choć wielu trudno w to uwierzyc, przynajmniej na taką młodosc nie narzekam;)

metryka to mało istotny szczegół...mozemy wysiaść z tego autobusu alle zalezy gdzie bedzie przystanek :D choc mowią,ze w dobrym towarzystwie i stodoła niestraszana hihih chyba pojde nastawic wode na kaffe :D

ja już po:) na nieskazitelna przeszłosc nie lisze wazne by kobieta miała w głowie poukładane

Ciężko będzie o taką kobietę. Ciężko w ogóle o takich ludzi. Ilu masz prawdziwych przyjaciół? I jak ciężko było ich znaleźć :) Docenia się później takich ludzi. Ja Ci życzę powodzenia wśród tych kochających "sex, prochy i rock'n'roll" żeby to jeszcze był rock'n'roll..... No nic .... Powodzenia :)

zawsze myslałam,ze liczy sie własnie wnetrze,przeciez uroda to pojecie tak wzgledne...co mają powiedziec ludzie poparzeni,ludzie,ktorzy ulegli wypadkowi,niepełnosprawni...a jednak w dzisiejszych czasach widac zdecydowany nacisk na młodosc,jedrnosc i niekoniecznie poukładane w głowie...nie poradzisz...trend na kilkunocne znajomosci króluje...świerzy kąsek bardziej pociaga...

świeżość ...krde jeszcze wychodzi ze mnie łamaga ortograficzna :O dobra ide zrobic kaffencję...

ma kilku przyjaciół i sa naprawde wartościowymi ludzmi, maja pieniadze i stanowiska, a nie przeszkadza im to przyjaznic sie ze mna który to co osiagnałem straciłem w 1 chwili być moze przez slepa wiare w ludzi posałem kiedys ze zaczynam od nowa, jest trudno ale do przodu bo w zyciu jest tak ze trzeba przewalic tony ziemii by znależć kilka grudek złota jakimś dziwnym trafem trafiam na zyczliwe i szere osoby:)

Gość emilliaa
Milo,czytac,ze sa mezczyzni,co tesknia za prawdziwymi wartosciami.:)

kazdy popełnia błedy, lepiej ortograficzne niz zyciowe pała w dzienniku mniej boli:P

zrywam sie do pracy popiszcie mi tu troche z przyjemnościa pózniej będę czytał:)

ja tez zaczynam od nowa...i powiem szczerze,ze nigdy dotąd nie spotkałąm tylu dobrych ludzi...napotykam osoby,ktore słowem mnie bardzo podnoszą i motywują...a nie jest łątwo z bagazem przeszłosci zaczynac niczym absolwent z papierkiem w dłoni...jednak kazda porażka to swoisty pstryczek w nos...dostrzegasz cos,czego moze bys nigdy nie dostrzegł...wstajesz...podnosisz sie...po raz kolejny naprzod...mimo,ze wiatr smaga w policzki upiornym zimnem... wolałam czasy pał w dzienniczku hihih jedynym zmartwieniem był sprawdzian z matmy i napełnienie warczącego żołądka heh

Gość czy lepsza?
o prawdziwych przyjaciół naprawdę jest trudno ja nie jestem nastolatką i wiem że ludzie których kiedyś uważałam za przyjaciół tak naprawdę wcale nimi nie są - to dobrzy znajomi ale nie przyjaciele smuci mnie brak lojalności, chęć dowartościowywania się cudzym kosztem, wyśmiewanie się z cudzych błędów każdy uważa się za wartościowego człowieka ale nie potrafi dostrzec wartości w innych, sobie daje prawo do błędów ale odmawia innym nawet osoba którą kiedyś kochałam potrafiła mnie zranić tak że utraciłam wiare w sens życia.... prawdziwa bezinteresowna przyjaźń jest skarbem, którego zazdroszczę

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
Naprawdę tak trudno znaleźć poukładana porządna kobietę? Nie wierze:) Chyba, że to poukładanie ma iść w parze z atrakcyjnością fizyczną, w takim razie, rozumiem autora.

Takich kobiet nigdy nie było. Nie jest to kwestia tego że obecnie świat się stacza, kobiety zawsze byly zdemoralizowane. Wystarczy poobserwować starszych ludzi, swoje mamy, babcie, kobiety zawsze byly takie bezuczuciowe. Jedynie mężczyźnie od początku istnienia świata trzymali poziom, tak jest też do dzisiaj.

Dominiku1000, ja tak nie uważam... są naprawdę dobre i porządne kobiety. Znam takich kilka. Nie mówię, że wiele, ale kilka znam. Mężczyzn dobrych tez pewnie troszkę jest.

Zuzka lalka z pewexu pisałem ze mam 36 Nikt mnie nigdy nie Pokocha atrakcyjnosc jak najbardziej ale nie za wszelka cene nie szukam sexy lai z duzym biustem kobieta powinna mi sie podobac ale bez przesady kazdy ma wioele wad takze ja i jestem ich swiadom, niestety do tej pory miałem 2 atrakcyjne kobiety i zle na tym wyszedłem:-/

dawne zasady, nie rozśmieszajcie mnie, bo po obejrzeniu, słynnego Hair, żygać mi się chce........

Gość dominiku wracaj
do lekcji , tutaj się poważnie rozmawia , a ciężko rozmawiac z kimś kto ma tak ograniczone poglądy , z kimś kto nie potrafi z szacunkiem napisac o mamie czy babci , z kimś kto tak jak ty uogólnia do przesady :) Zgodzę się z tym że takich kobiet jest coraz mniej i obawiam się że jeszcze mniej będzie obserwując dzisiejsze nastolatki , sama jestem kobietą ale mówiąc szczerze żaden facet mnie tak w życiu nie skrzywdził jak własnie kobiety , przyjaciółki. Coraz mniej zasad , byleby drugi człowiek miał gorzej , moja ostatnia przyjazn poległa po tym jak okazało się że mąż mnie nie zdradza , że mnie szanuje , że pomimo tego że mam kilka kg więcej niż nakazuje norma wciąż jest we mnie wpatrzony jak przed 15 latu , innych to boli a ja tego nie rozumiem. Pozdrawiam serdecznie

Kolejny przykład, że mężczyźni zawsze są wspaniałomyślni, opiekuńczy, cierpliwi, inteligentni, rozsądni. A kobiety miedzy innymi takie jak ty, wszystko mają w dupie, byleby samemu na tym związku skorzystać jak najwięcej. Masz porządnego faceta i tylko dlatego go nie zdradziłaś do tej pory, że masz nadwagę i nikt inny sie za tobą nie ogląda. Jesteś z nim nie dlatego że masz zasady (żadna z was nie ma) tylko dlatego że nie możesz mieć lepszego.

Gość MM888
Dominik1000 Przejawiasz typowe szowinistyczne poglądy na temat kobiet, jest to o tyle smieszne ze wywyzasz gatunek meski nie majac zadnnych podstaw do takich twierdzen. Sadzisz ze kobiety sa bezuczuciowe to najpier zastanow sie dlaczego tak sie dzieje. Kobiety od zawsze traktowano jako przedmiot czyniacy doziania seksualne, byly pomiatane i nie szanowane.faceci zawsze beda gorowac i miec wladze dopoki kobiety beda takie ulegle. To dzisiejsi mezczyzni nie posiadaj wartosci , idealow. to zwykle samce polujace na ofiare.

Większość kobiet ma "jakieś" zasady:) i większość mężczyzn też. Nie wszystkie dziewczyny na drugiej randce idą z facetem do łóżka. Niektóre od kolejnych przygód miłosnych wolą naukę, a jeszcze inne od zabawy i picia na okrągło wolą pracować i odkładać kasę na coś pożyteczniejszego... Ale takie, szanujące siebie kobiety, nie zwiążą się łatwo z ludźmi, którzy takowych zasad nie mają.

Kobiet nie wolno traktować jak ludzi. Tylko zastraszona kobieta jest w stanie być wierna mężowi. Mężczyzna, który chce stworzyć trwały związek ( a każdy facet chce) musi stosować przemoc fizyczna i psychiczną wobec swojej kobiety. Niestety związki partnerskie gdzie każdy dzieli się swoimi obowiązkami po równo, ma sporo wolności i czasu dla siebie, kończą sie dla faceta tragicznie. Absolutnie naganne jest zachowywanie sie wobec żony uprzejmie, troskliwie, spędzanie z nią czasu, dbanie o dom, poświęcanie dużej ilości czasu na prace po to aby rodzinie niczego nie brakowało, bycie uczciwym i wiernym.

Wiem, że się wyżywasz;) a może tak naprawdę jesteś kobietą? Nigdy nie miałam dobrego faceta, i jakoś zawsze mój związek się rozpadał, przez moją uległość i jego znęcanie się psychiczne nade mną. Więc to chyba nie do końca dobre rozwiązanie.