Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whisky man

chcę kobietę szanujaca siebie i posiadajacą zasady

Polecane posty

Gość Kochankaaa ksiedza
Romans księdza i młodej dziewczyny potem skandal on odchodzi ona próbuje walczyć czy ma szanse?? wiadomo że filmiki są oglądane przez kurie i przez niego i innych kapłanów !! http://www.youtube.com/watch?v=duVFe9g1xNA http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY&f eature=related http://www.youtube.com/watch?v=Jqgiq8VLxc8&f eature=related http://www.youtube.com/watch?v=aeajmzTb4Yo&f eature=related http://www.youtube.com/watch?v=j3JTHpbtBpQ&f eature=related

Gość zdegustowana2444
a ja mając zasady, trzymając się ich jak brzytwy tonę w tej okrutnej rzeczywistości wśród ludzi, którym zaufać nie mogę którzy wciąż kłamią, są próżni i ranią bez zastanowienia stoję w środku tego wszystkiego a machina się kręci i pędzi i wiem, że jej nie zatrzymam

Gość Irvette1
Do Dominik 1000. Chyba jakaś niewiasta nadepnęła ci na odcisk albo już sama nie wiem co. Jakbyś się czuł na naszym miejscu gdybyś był kobietą, z chęcią przypomniałabym ci wtedy twoje słowa "kobiet nie wolno traktować jak ludzi". Większość mężczyzn ma na kobiety zły wpływ a potem to niby my jesteśmy te najgorsze. Radzę mieć do siebie więcej dystansu do swojej osoby, nikt nie jest doskonały NIKT!!! Nawet ja czy ty czy ktoś inny.

Gość a ty jestes idealem?

Gość Whysky Man
moi drodzy i dominik1000 ma racje i woele pań takze, nie mozna generalizować prawda jest taka ze i kobiety i mężczyzni to tylko ludzie i dzielenie ich na 2 nie ma sensu i tu i tu są szuje ale tez chyba w mniejszosci są soby z zasadami, taka ludzkość taki swiat wiec nie dzielmy włosa n dwoje problem w tym zeby odpowiednie osoby trafiały na siebie a reszta niech sie pieprzy w swoim gronie taka prawda

Gość Whysky Man
sexy lady lansujac sie na sexy lady napewnio przyciagniesz do siebie samych cwaniaków 2 sprawa to to ze dla wielu jkobiet facet nie jest dosc wartosciowy jak ma charakter to nie ma wygladu a kompromisy żadko wchodza w gre, no i wazna jest jeszcze kasa taka prawda

ważne jest też to, aby facet nie popełniał błędów ortograficznych(np. zamiast rzadko pisał żadko) :)

Gość Whysky Man
isabel łęcka nie czepiaj sie szczegułów bo przeoczysz odpowiedniehgo faceta:P

Gość Whysky Man
hehe pewnie z taką kobieta długo bym nie wytrzymał;)

jak już jakiegoś wybiorę to potem się już nie czepiam, to raczej w fazie wyborów nic mi nie pasuje. :)

Gość Whysky Man
moze to jest Twój problem?? moze zamiast wybierać powinnaś najpierw poznac i dopero sie powoli angazować?

Gość zastanawiam sie...
isabel łęcka wiec pora cos wreszcie zmienic!! zacznij do dzis nie od jutra z kazdynm dniem bedzie coraz łatwiej

Cieżko Ci będzie znaleść taką kobietę, bo mi ciężko jest znaleśc uczciwego męższczyzny z zasadami, każdy uważa mnie za taką jak wszystkie...... niestety takie mamy teraz czasy, ale cóż jestem młoda i mi się do niczego nie śpieszy. Nawtet przyjaciół nie mam podobnych do mnie, jestem sama jak palec z tymi moimi zasadami. Moja przyjaciółka taka pewna wszystkiego, żę jej chłopak to całe jej życie a co doczego rozstali się.....ja myśle inaczej, jestem przygotowana na wszystko, bo nigdy nie będzie miodu......takie jest życie

nie czepiaj sie mojego niku-nic Ci do tego:P Widze,że juz jakis nerwowy jestes :P

Gość Irvette1
Chyba nie doczytaliście do końca... nie uważam siebie za lepszą i wyraźnie napisałam ze ani on ani ja czy kto inny nie jesteśmy ideałami

Gość hehhhee he
czy założyciel tematu ma na imie Tomasz? :)

Gość aha i ach
Whisky mi wyszła z barku gdzieś, a ja trzeźwieję 😭 i ciekawe dlaczego wlazłam na ten topik??????????????? dobranoc

Gość o paradoksy
Hmm, ja np. posiadam zasady i szanuję ludzi, ale okazuje się, że oni tego nie szanują... Cóż, szczerze mówiąc, chyba przyzwyczaiłam się do tego, że takie mamy czasy i nie mogę być marzycielką (choć może tam najlepiej uciekać?) ... Mam 26 lat i nie jestem doświadczona mimo, że ponoć jestem niebrzydka, ale mam sporo kolegów, nawet takich z "jakimiś zasadami" i słyszę jak wyrażają się o kobietach... Wniosek jest taki, że najlepiej być bez pary, to daje tak ważne poczucie bezpieczeństwa :) Znajomi próbuję mnie swatać i widzą mnie w towarzystwie męża i dzieci, a nawet nie zdają sobie sprawy, że nie planuję się wiązać (ani mieć "przygód"). Cenię przyjaźń i na tym chcę oprzeć swoje życie, chciałabym opiekować się sierotami, tyle jest nieszczęśliwych i niechcianych dzieci...

"Mężczyzna, który chce stworzyć trwały związek ( a każdy facet chce) musi stosować przemoc fizyczna i psychiczną wobec swojej kobiety." dominik1000 jak cie kiedys dorwe, to za pierdolenie na forum cie zleje ze az bedzie syczalo.