Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rechotka2501

Ciaza

Polecane posty

Gość Rechotka2501

Kochałam sie z moim chłopakiem 2 dni przed miesiaczka, mial zabezpieczenie (prezerwatywa). wszystko bylo dobrze ale teraz okres mi sie spoznia jeden dzien i jak zawze mialam bole brzucha i krzyza przed nadejsciem miesiaczki tak teraz ich nie mam;( Pomozcie mi zaczyna bolec mnie zoladek, czuje piekaca zgage chce mi sie wymiotowac nie wiem co mam robic, mam mysli samobojcze. to dopiero 3 dni po stosunku czy moze to byc ciaza?? pomocy!!

Gość Kafeterianka252
Ehhh, kochana, jaka ciążą????? Nie możliwe jest, żebyś była w ciąży... Na 100%. A miesiączka to ci ze stresu się spóźnia- wyluzuj...

Boze ale naprade naczytalam sie tych objawow i juz nie wiem co mam robic... przez to wszystko one sie nasilaja...;(

Gość Kafeterianka252
Objawy ma się trochę później...:) Nic się nie martw... Nie wkręcaj sobie niepotrzebnie, bo będziesz miała ciążę- ale urojoną:)

Gość dziewczyyynoooo
żadnych objawów trzy dni po stosunku być nie może!!! i w ciąże zajść nie mogłaś przed samym okresem.

Gość Angelika122
Nie jesteś w ciąży;) Zależy ile masz lat... Może dojrzewasz? Jest szansa jak 1:1000000 że prezerwatywa pękła twemu chłopakowi, więc nie ma pewności że jesteś w ciązy:-) Nie denerwuj się!

no wiem ze to malo i zaraz bede slyszala jakies aluzje pod moj adres ale powiem mam 16 lat i nawet na mysl mi nie przychodzi wychowywac dziecko.. prezerwatywa nie pekla na 100% bo zawsze sprawdzal...

Gość nanananna
to kup test za 11 zł i będziesz wiedziec

Gość czy to jest jakis
glupi żart,czy jakas laska na prawde sie zastanawia nad ciążą buhahaha