Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beet ;**

pomoocyy...

Polecane posty

Gość Beet ;**

Hejka wam wszystkim , mam problem . Wczoraj u mojego chłopaka w telefonie zobaczyłam sms do innej dziewczyny typu Kochanie kiedy się umówimy na masaż, kochana szalej ze mną dziś i takie tam .. On tłumaczył sie w ten sposob ze on nie chce nic z nią , ze ja jestem kobieta jego zycia i te smsy nic nie znaczą... ze mnie bardzo kocha . i spytał czy mu wierze powiedziałam ze nie wiem.. ja juz nie wiem co mam robić, on cały czas powtarza ze to wszystko nic nie znaczy i ze wiele dziewczyn pisze do niego na kotek itp. to on tez im miło odpisze ;/ powiedział jeszcze ze naruszyłam jego prywatnośc..Bardzo Go kocham i nie potrafie z nim się rozstać , powiedział ze ja zaczelam klotnie bez powodu .. ;( coo mamm teraz zrobić ;( pomocy...

Gość rozkoszny anioł 1988
ile ten chłopak ma lat ? jeśli nie więcej niż 25 to wiem o co chodzi :D Ja też tak mówię że kocham że nic to nie znaczy a każdą rucham :D To normalne w takim wieku u faceta :)

Gość Beet ;**
No tak , ale ja go naprawde kochaam .... ;((

Gość Beet ;**
no ja mam 16 on 17 ... a jesteśmy ze soba 2 miesiące..

uuuuuuuuuuuuuuuu to mu nie przetłumaczysz teraz a awanturować niema sie co bo za krótko ze soba jestescie ... pogadaj z nim jedynie o tym ze to ci sie nie podoba ..... zapytaj jak on by zareagował jakby do ciebie pisali faceci kochanie ... itp

Gość Beet ;**
no chodzi o to ze mu juyz mówiłaam ... ;( A on powtarzzał ze to nie znaczy nic itp.. ;(( Ale w tymproblem ze on tez pisze tak do tych dziewczyn .. ;(

i tak pewnie Cie rzuci, za młody jest na zobowiązania

Gość nie badz naiwna
Nic nie znaczy?????????? boze gdyby moj chlopak dostawal takie esemesy to juz dawno bym go kopnela w dupe, co z tego ze go kochasz jak on cie nie szanuje? milosc to nie znaczy tylko ze sie kochacie on powinien cie szanowac, powiedz mu ze ci to nie pasi i to nienormalne w zwiazku ;/ wspolczuje takiego chlopaka

Gość Beet ;**
nie wieem już co mam robić ;/ masakra jakaaś:(