Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Aleksandra

Pyt. dot. Pampersa :)

Polecane posty

Gość Anna Aleksandra

Witam Was serdecznie :) Mam pytanie dotyczące pieluszek tejże firmy. Moja córcia "dobija" do 7 kg. Do tej pory kupowałam jej "trójki" od 4 do 9 kg, ale moją uwagę zwróciły "czwórki" od 7 do 18 kg. No i teraz mam pytanie... Czy te większe pieluszki są dużo większe? Bo pomiędzy "2" a "3" nie było ogromnej różnicy, bardziej pod względem chłonności. A jak to wygląda w tym przypadku? Dziękuję z gory za wskazówki :):):)

Gość ,,,,.............,,,,,,,,,,,..
kupuj lepiej tansze pieluchy, nie szkoda ci kasy?

Gość ejejej
sz smialo kupic tylko gumka sciskasz bardziej tzn zapietkami

Gość omałkoooo
powiem ci jak ja robiłam zawsze aktualną wage dziecka przekładałam na pierwszą liczbę w pamersie np jak warzyła 10 kg to brałam pampersy by te 10 było bardziej z przodu np od 9 /10 kg ...do.....

Gość Anna Aleksandra
Dzięki za odp. :)

Gość dsgsd
weź juz 4 jak najbardziej, ja zaczęłam 4 używać jak moje dziecko miało ok.5,5 kg. bo 3 zostawiały odciski.

Gość ale po co 4 skoro na dziecko
są dobre 3? moja waży 8kg, jest akuratna (ani za chuda ani za pultaśna) i kupuję jej trójki, więc tym bardziej dla Twojej trójki jeszcze są dobre, no chyba, że ją uciskają...zwróć uwagę, że im większe pieluchy, tym jest ich mniej, a cena taka sama, więc po co będziesz kupowała na wyrost i przepłacała? co do tańszych pieluch jak ktoś napisał widocznie autorce pasują Pampers, ale inne pieluszki też są dobre, wiem z tego forum i od znajomych, że pomimo, że z Biedronki to Dada są bardzo dobre i kosztują 27zł za 63szt...więc jeśli nie ma co się lubi to się lubi co się ma, ps. tańsze nie zawsze oznacza gorsze! ja jakbym musiała przycisnąć pasa kupowałabym tańsze, ale Pampers służy nam od 7miesięcy i jestem zadowolona, kupuję na promocjach, więc cena 42,50zł za 82 szt. też jest ok. pozdrawiam:)

wielkością faktycznie mało się różnią, ja ogólnie 4 bardzo krótko używałam, prawie od razu przeszłam na 4+. Oprócz tego czy nie uciskają zobacz czy pieluszka nie przesiąkła po całej nocy.

Gość Anna Aleksandra
No właśnie zdaje mi się, że są jakoś za krótkie. Niby dobre, ale tak jakoś... :) No i właśnie ze względu na chłonność muszę zmienić rozmiar. Skoro mówicie, że w wielkości nie ma większej różnicy to kupuję "czwórki" :) Dzięki

Gość co za durna baba
no i przepłacisz, bo dajmy przykład chociażby na allegro masz trójki 328szt za 186zł, a czwórki 280szt. za tą samą cenę, więc jeśli nie ma różnicy w wielkości i Twoje dziecko mieści się nadal w trójki to po co będziesz przepłacać? no ale to Twój biznes:)