Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarna1515

dziewczyna dała mi kosza

Polecane posty

Gość sarna1515

więc tak: mam prawie 14 lat i wsdzystko sie zaczeło jak przyszłęm do gimnazjum i tam był a taka jedna łądna dziewczyna ale ja myślałem że i tak nie mam u niejszans bo raczej nigdy nie miałęm powodzenia u dziewczyn chociaż teraz wszystkie dziewczyny mnie zaskakują bo móią że im sie podobam ale to już nieważmne.no i ona mnie poprsosiłą o numer na gg troche mnie to zaskoczyło no ale dobra potem pisaliśmy fajnie sie pisało i wgl po jakimś czasie powiedziałem jej że mi sie bardzo podoba i sie okazało że jaj jej sie też bardzo podobam.no i potem jeszcze czasami pisaliśmy i naraz dowiedziałem sie że nie mam u niej szans byłem załamany i uświadomiłęm sobie że ją kocham było to jakieś 4 miesiące temu.ona sie obraziła za to że pisałem z chłopakiem który jej sie też podoba i mu móiłęm że ona jest moja no i spieprzyłęm potem w walentynki nie wytzymałemi powiedziałem jej że ją kocham. potem no to czasami pisaliśmy na gg i ona jeszcze przyjeżdza czasme do sąsiadki bo to jest jej ciocia no i jak ostatno była to chwile ze sobą sie spotkaliśmy . i teraz nie wiem co robić żeby jeszcze ona mnie chciała bo to mało możliwe żeby tak szybko sie jej odpodobałem i co zrobić gdy następny raz przyjedzie do tej cioci może na jkiś spacerek i o czym z nią wtedy gadac?? i normalnie tak mocno ją kocham że normalniemiałem myśli samobójcze i wgl cały czas o niej myśle pomóżcie !!

Po pierwsze .. zwiększ masę:D nie no żartuję:P Po pierwsze nie histeryzuj. Dziewczyny w Twoim wieku tak mają, że raz im się podoba jeden później drugi... dlatego możliwe jest, że jej się " odpodobałeś " a spodobał jej się ktoś inny. Daj sobie z nią spokój, poszukaj sobie kogoś na swoim poziomie. Skoro ona mówi że nie masz u niej szans to widać tak jest więc nie możesz jej zawracać głowy.

Gość jhckjhdfHSCmxcxzxd
zadzwoń i zapytaj co u niej słychać

Gość sarna1515
mase zwiększam;p taa ciekawe jak mam sobie dać z nią spokój jak ją kocham i to cholernie mocno a poza tym ona mi powiedziała że mam u niej szanse ale problem w tym że komus innemu móiłą inaczej ja już sam nie wiem no to pisze do nieji dzwonie i wogóle a i jeszcze powtórze pytanie co mam zrobić jak przyjedzie??

Gość sarna1515
pomocy!! ja napewno nie odpuszcze całkiem i musze coś robić tylko nie wiem co a propo to ona chyba innym sie tak nie podoba jak mnie.

Gość M a r i n a
Chłopcze, nie tragizuj - to po pierwsze. Po drugie - Ty wcale się nie zakochałeś, tylko zauroczyłeś. Daj sobie spokój z tą dziewczyną, szkoda Twojego czasu i nerwów. Serduszko Cię poboli i przestanie. Poszukaj sobie odpowiedniej kandydatki, a Tą zostaw w spokoju. Nie można mieć w życiu wszystkiego. Pogódź się z tym.

Gość jhckjhdfHSCmxcxzxd
a wolna chociaż jest??

Gość sarna1515
taa ciekwe skąd to wiesz Marina widocznie sie nie znasz a mi nie szkoda czasu i nerwów i tak ja będe kochał do końca życia.No niby też są inne fajne dziewczyny którym sie podobam ale to nie to samo co Ona.Wolna jest ale taki jeden do niej zarywa co jest 10 cm mniejszy od nieji chyba nawet miał u niej szanse a teraz to już sam nie wiem ale w tej chwili wolna jest napewno.i jeszcze raz pytam co zrobić jak przyjedzie??

Gość sarna1515
Wiem ze nie można mieć wszystkiego ale dla mnie to tylko ona sie liczy.Mógłbym wszystko zrobić tylko żeby być z Nią.

Gość twoj stary-.-
gówno się znasz odpierdol się nie badż nachalny raz ci powiedziała dała ci kosza odwal się od niej jaki pajac