Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm

Mega wpadka ehhhh

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm

Jestem z facetem 5 lat, za 2 m-ce wychodzę za mąż, pod koniecv czerwca obrona i w sierpniu zaczynam nowa pracę w miejscu o którym marzyłam i o które walczyłam. W czwartek przyjechał mój narzeczony, wypiliśmy na pół 0,7 whisky i zaczął się maraton seksualny. 10 m-ce temu rzuciłam tabletki anty ( nie chciałam się już truć) no i we czwartek było tak bosko, że on skończył we mnie ( było to od razu po moim okresie bodajże 2 dni po więc dni niepłodne) po 20 minutach zaczęliśmy znów sie kochac i trwało to jakieś 2-3 godziny. Kurcze nie planowałam dziecka, boję sie panicznie, wszystkiego, braku zabezpieczenia finansowego, utraty figury- tak wiem że to głupie ale dbam o siebie, regularnie ćwiczę, pływam, gimnastykuje się żeby wygladać jak wyglądam. Nie wiem po co tu piszę, chyba żeby się wyżalić, kupiłam test, zrobię za kilka dni ale cholera z medycznego punktu widzenia powinnam zajść!! A może nie, skoro to niepłodne..,od 2 dni boli mnie podbrzusze, nie wiem co to oznacza ( że doszło do zapł. czy że seks był za ostry ehhhhh co ten alkohol robi z człowiekiem. Ps- dodam, że mój facet ( ma 28 lat) jest zachwycony wizja posiadania dzidziusia.

Gość kiok
co ci po jego zachwycie jak i tak 80% zajmowania sie dzieckiem byloby na twoich barkach?:O Co do ciazy, to malo prawdopodobna.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
hm...myślisz że mało prawdopodobna?? Dokładnie tak, oczywiście, że na moich, to ja bede 9 m-cy w ciąży, to ja zrezygnuje z marzeń i planów zawodowych, to ja po studiach magisterskich bede siedzieć z dzidzia w domku. Oczywiście chcę dzieci ale nie teraz, za rok, dwa. hm...boję sie tego testu, proszę o doświadczone kobiety o odp. jak bardzo prawdopodobna jest moja ciąża..hm..

Gość prawdopodobienstwo jest prawie
zerowe :) wiec nie martw sie dziewczyno. Chcociaz mam nadzieje, ze ten stres ktory przezywasz bedzie dobra nauczka i pomyslisz nastepnym razem zeby sie zabezpieczyc :) Pozdrawiam i nie martw sie, po okresie 2 dni 99% kobiet ma dni nie plodne :)

Gość dawnie
i pamietaj,że po alko możesz mieć niedorozwinięte dzieci, może to Ci pozwoli wyhamować następnym razem

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
racja racja, po alkoholu robi sie straaaszne rzeczy ehh. Zwlaszcza jak ma sie w łóżku mega seksownego facerta którego nie widziało się 2 tyg :) A chodziło pewnie o tabletkę Postinor?? Czy do 72h po. Absolutnie nigdy jej nie wezmę,k jest to tak ogromna dawka hormonów że zwyczajnie sie boje. Zbyt duża ingerencja chemiczna w organizm...a ja za rok dwa chcę dziecko :)