Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monica19191919191

dlaczego tyle ludzi

Polecane posty

Gość monica19191919191

nie dba o higienę? to jest odrazające czesto. np studenci których znam wracają z imprez i się nie myją już, albo na zjazdach myją się raz na 3 dni, albo jakaś dziewczyna sika w krzakach i się nie podetrze nawet, albo ktos wychodzi z kibla i nie umyje rak? dla mnie to jest straszne. człowiek powinien sie myć rano i wieczorem ,albo jeszcze popołudniu jak jest upał. niby niektórzy ludzie wydaja sie tacy eleganccy itd ,a juz po wyjściu z kibla rąk nie umyją...

Gość monica19191919191
i będę apelować bo nie nawidze brudasów.. a jest to tez moja sprawa bo trzeba z nimi żyć...

Gość kilka minut dziennie
a analfabetów też NIE-NAWIDZISZ? :O bo ja tak 🖐️

Gość ona123345656
masz racje tez nigdy ne zrozumiem takiego zaniedbywania sie. Nie dosc ze tacy smierdza to jeszcze narazaja sie na choroby

Gość monica19191919191
nie jestem analfabetką zwykła literówka.. widzę ,że z waszą higiena tez nie jest najlepiej skoro się tak oburzacie.. ktoś napisał ,,gówno cie to obchodzi" a obchodzi mnie bo nie raz z takimi ludźmi trzeba przebywać

Gość monica19191919191
a jak niby? mam protesty zorganizować? jakby mnie ktoś zapytał na zywo o zdanie to to samo bym mu powiedziała...

a mi tam dobrze w moim smrodzie ((:classic_cool:)))

Gość mrofeczkaaaa
ja mam kolege ktory kiedys rzadko sie myl i czesto smierdzialo od niego, zawsze jak do mnie przychodzil to wysyalalm go pod prysznic. Teraz juz dba o siebie bo ma dziewczyne :P tez nie lubie brudasow

powiedz mi w jakiej ty żyjesz dziurze, że widzisz jak ludzie nie myją rąk ? i jaka z Ciebie pedantka i leniwa krowa, że masz czas myć się 3 razy dziennie ?

Gość makowaapaniennka
ZgadAm się w pełni z autorką. Też mi się rzygać chce jak poczuję śmierdząca babę w autobusie

każdy się czasem spoci. ja nawet choćbym i na uszach stanęła, to ani w pracy, ani na uczelni nie mam prysznica :O

Gość monica19191919191
nie żyje w dziurze to na pewno , ale czesto niestety widzę ,że ludzie wychodzą z kibla i nie myja rąk.. poza tym nie jestem leniwa krową myślę ,że każdy ma na tyle czasu żeby się umyć po wstaniu i przed pójściem spać

Gość monica19191919191
każdy się czasem spoci. no tak ,ale żeby pot było czuć to trzeba się nie myć dośc długo. jak się rano umyję i się spocę to nie czuc tego ode mnie . stary pot smierdzi

Gość monica19191919191
i ja też nie mam prysznica na uczelni ,ale ja mowię o myciu się rano i wieczorem tylko. to taka podstawa myślę

monica, a wyobraź sobie że nie każdy... gdy mam zjazd i wracam do domu po 23 a następnego dnia mam na 7:30 gdzie dojeżdżam godzinę, to sorry, ale nie mam zamiaru tracisz czasu i rano, i wieczorem, szczególnie, że w nocy się tak nie upocę jak za dnia,żeby się szorować, a potem z wykładów nic nie pamiętać :O najgorsza to jest przesada, zbyt częste mycie doprowadzi cię raczej do grzybicy 🖐️

oczywiście, żeby nie było, myję się co dzień, bardzo sporadycznie zdarzy mi się nie umyć, ale to też nigdy w lato :O więc jakimś brudasem nie jestem, antyperspirantów też używam