Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mameska

co się dzieje z człowiek po alkoholu?

Polecane posty

Gość mameska

czy staje się bardziej śmiały, traci rozum, mówi, robi, to na co nie miałby odwagi bez alkoholu? oczywiście nie mówię tutaj o zalaniu w trupa, że trzeba kogoś prowadzić, ale sama nie wiem co myśleć. Byliśmy z kumplem na imprezie, wypiliśmy tyle samo. I on i ja mamy raczej mocne głowy. Ani on ani ja nie wyglądaliśmy na pijanych, ja się nawet tak nie czułam, więc podejrzewam, że on też nie. I coś się we mnie otworzyło i co ważniejsze chyba w nim... Nie dobierał się do mnie, nic z tych rzeczy, ale podczas rozmowy, zaczął gładzić mnie po twarzy, przytulił mnie, objął. Czuł był. Ja niedawno przeżyłam wielki zawód miłosny i nie mam ochoty na nic nowego, ale nie przeszkadzało mi to. No i rozeszliśmy się. Wiem też, że nie ma możliwości, żebyśmy byli razem, zbyt wiele różnic nas dzieli. Ale chemię można było chyba między nami czuć. Co otym myślicie, o moim i jego zachowaniu?? aha i problem może wyda się nastoletni, ale oboje mamy dobrze po 20 lat. :]

Stefan K. też nie wyglądał na pianego gdy młotkiem rozbił glowę sąsiadowi... Takie deklaracje na "wspomagaczach" trzeba raczej traktować ostrożnie bo po alkoholu nie jesteśmy w pełni sobą. A uczucia... one są godne jasnego umysłu i odpowiedzialności bez wsparcia chemiczną protezą.

Gość capabama
faceci po alkoholu jeszcze bardziej myślą o seksie.

Gość pierwszy prawdziwy podszywek:)
chyba nic złego się nie stało, prawda? a poza tym nie ma co demonizować przytulenia wiadomo alkohol w umiarkowanej ilości pozytywnie wpływa na nasze samopoczucie ale w umiarkowanej, ja np. dzis wypiłem jedno piwo i nie mam juz ochoty na więcej

Gość no tak,,,
no tak

Gość kozalak
wszystko jest ok

Gość marchewkaaa
poczekaj na następną imprezę, może wydarzy się coś więcej. Jeśli chcesz oczywiście A serio, nie musisz czekać na imprezę, ale poczekaj na kolejne dni, tygodnie, może m-ce jak ma się coś stać to się stanie, prędzej czy później, czy chcesz czy nie.

Gość mameska
ok, dzięki, czyli nie muszę się martwić :]

Gość karolllaa
weś przesteń kurwaa po alkocholu tak zawsze jest ;P to nic dziwnego że zaczął cie przytulacc ;DD

Właśnie że człowiek po alko bardziej sie otwiera. Ja tak mam powiem nawet że chciał bym mieć taki humor jak po 1-2 piwkach na co dzień jak wstanę.Po alko mniej się myśli o konsekwencjach i ma się w dupie to co się stanie dalej i to co kto o mnie pomyśli.

e tam ja po alkoholu wszystkim milosc wyznaje przytulam sie itp :D znajomi juz mnie znaja wiec wiedza ze to nie grozne:D takze ze on tak robil niekoniecznie cos oznacza;d