Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiok

Nasza Klasa - pytanie

Polecane posty

Gość kiok

Czy nadal mozna ogladac czyjesc profile anonimowo?

Gość odpowiedz na pytanieee
A ja sie dolacze i zapytam czy jest jakis sposob na to aby zobaczyc czyjas galerie zdjec gdy nie ma cie w znajomych a ma ja zablokowana :(

tak mozna ogladac nadal tylko ze jak bedziesz ogladac kogos profil anonimowo to ty nie bedziesz widziec kto byl u ciebie na profilu

A po co Ci konto na kretyńskim portalu? Jeśli kogoś znałeś/znałaś i lubiłeś/lubiłaś dawniej to Nasza Klasa nie powinna być jedynym sposobem podtrzymania po latach tej znajomości, dziwię wam się, ludzie, że w szkole kogoś nie znosiliście a teraz do "przyjaciół" czy tam "znajomych" dodajecie mimo, że uciekaliście przed tą osobą na drugi koniec korytarza bądź najchętniej naplulibyście jej w twarz. A autor/autorka topiku niech czuje się wyśmiany/wyśmiana, bo widzę nie ma cywilnej odwagi za grosz, skoro chce czyjś profil anonimowo oglądać.

Gość skoro nie masz
go w znajomych to masz lipe i nie mozesz ogladac

tak nie mozna bys musiala miec ta osobe w gronie znajonych i ta osoba by musiala umozliwic ogladanie swojej galeri dla znajomych a tak to tylko glowne zdjecie mozesz obejrzec :)

Gość profil na nk
do szmaragdowej wiewiorki nie wszyscy robia tak jak napisalas. ja mam profil na nk ale mam tam tylko osoby ktore lubilam ze szkoly i z ktorymi utrzymuje kontakt do dzis. A nk potrzenbna mi jest do utrzymywania kontaktu z osobami poznanymi np na wakacjach z ktorymi kontakt osobisty mam ograniczony, poniewaz dzieli nas bardzo duza odleglosc. Wiem, ze mnostwo osob na nk kolekcjonuje profile ale tez nie nalezy ougolniac.

Gość kiok
to fajnie, ide w takim razie zobaczyc, co slychac o takiej jednej zoly:D

Gość kiok
jeszcze jedno pytanie, jak odwiedzam kogos anonimo, to co tej drugiej osobie sie wyswietla?? Nic czy ze jakis anonim ja nawiedzil?

Gość profil na nk
nic