Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dded

Dziecko szwagierki! Życiowy problem!

Polecane posty

Gość dded

Mieszkamy z mężem u teściów, siostra męża została eksmitowana ze swojego mieszkania, teraz ma się do nas wprowadzić. Jeszcze szykują się przygotowania do komuni dla dziecka, która odbędzie się w domu teściów. Prosze poradźcie coś, teraz jak szwagierka się wprowadzi będzie mniej miejsca. Ona z dzieckiem, ja z mężem i piątką dzieci oraz jeszcze starsze rodzeństwo męża i teściowie. A w domu jest tylko 7 pokoi. Jak my się wszyscy pomieścimy. My z mężem mamy razem 1500 złotych, szwagierka zarabia 1200 starsze rodzeństwo męża też marne grosze. Teraz teściowie będą do nas wszystkich dokładać.

Gość 2222222
Biedni ci Twoi teściowie:(

Gość dded
Biedni to my będziemy, teściowie teraz będą zmuszeni więcej wydawać. Moje dzieci napewno na tym ucierpią, jestem przerażona całą sytuacją. Szwagierka i jej dziecko teraz będą mieszkali z nami, jej syn będzie musiał spać w jednym pokoju z moimi dwoma synami.

Gość meseseser
Tescie nie maja obowiazku wydawac pieniedzy na wasze bachory, trzeba bylo sie dobrze zabezpieczac a nie teraz miec zadania wobec obcych ludzi.

piatka dzieci i mieszkanie na jednej kupie to dla mnie nie do pomyslenia, a co dopiero jeszcze Twoje roszczenia :O

Gość hehhhee he
boze piątka dzieci???????????????????? ja pierdole , 21 wiek , a niektórzy o antykoncepcji to nawet nie słyszeli.......................... ehhh dobrze ci tak, zecze ci zebys sie gnieździla tak do konca życia , za głupote, twoją i twoich rodziców ze cie nie uswiadomili

Gość piatka dzieci
to nie problem, ale dlaczego oni z tym całym wesołym miasteczkiem mieszkają w jednym domu???