Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllitcia

Jak czesto zmieniacie bluzki?

Polecane posty

Gość olllitcia

Jak zalozycie raz jedna bluzke to od razu do prania dajecie,czy np odkladacie ja i za jakis czas znowu?A jak ze spodniami?A stanik codziennie?

Gość xxxxzaddz
bluzki to roznie ale zwykle do prania ale juz spodnie to kiedy sa brudne:P a ze stanikami to roznie raz codziennie raz kilka razy w tygodniu a raz co tydzien

Gość olllitcia
a stanik tez zaraz do prania?

Gość xxxxzaddz
no wiesz jak są upały to tak a czemu pytasz??

Gość Uboot
Ten wiśniowy też raz na 2-3 dni?

bluzki tej samej codzien nie pranej nie zaloze. spodnie to kilka razy moge zalozyc, okolo 4 razy. z reszta jest podobnie. oczywiscie oprocz majtek i skerpetek;d to juz codzien musi byc swierze.

Gość Uboot
No ten od kompletu.

nie zakładam nigdy 2 razy tej samej bluzki z rzędu.. czasem odkładam na potem jak założę tylko na kilka godzin i nie spocę się za bardzo. Ale generalnie do razu do prania idzie. Spodnie prane raz w tygodniu. Stanik codziennie inny ;) na noc nie nosze stanika.

Gość Miki miki miki
Ja mam dużo bluzek wiec jak założę na godzinkę jakaś to po powrocie do dom odkładam do szafy, dzięki temu nie niszczą się tak często od prania. Spodnie - jak są brudne, to wrzucam, na pewno nie po każdym założeniu. Stanik 2-3, inna bielizna codziennie- standard. Kiedyś też miałam taka fazę, że prałam po każdym założeniu , ale niestety bardzo się niszczą ubrania i po drugie ekologia.