Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola 22

jest miły czy podrywa?

Polecane posty

Gość Pola 22

po czym poznać, czy facet jest miły czy podrywa? dla mnie podryw to nie tylko słowa, ale również czyny. zaproszenie na kawę itd. jeśli tego nie robi to znaczy, że jest po prostu miły?

Pola też sie zastanawiam, doszłam do wniosku, ze jak facet podrywa to jednak posuwa sie do przodu, proponuje wyjście, spacer czy kawę..bo jednak samo bycie miłym, uśmiechanie się czy spoglądanie w oczy to jednak za mało

Gość Pola 22
właśnie też tak mi się wydaje, a szkoda

Faceci są różni, często niestety są nieporadni. Nie potrafią zadziałać bo się boją bo nie wiedzą co zrobić bo nie wiedzą jak to zrobić. Niewinny flirt może przerodzić się w coś więcej a może nigdy się nie rozwinąć. Ja często mawiam do kobiet głupstwa w stylu :"jak pięknie dziś wyglądasz" czy "cieszę się że Cie widzę" tzn. jest to prawda ale nie jest działanie z miłością w tle.

męska pomarańcza - to po co mówisz te komplementy, nie wydaje Ci się, ze to może być dwuznaczne i robić komuś nadzieję?

jeżeli facet widzi brak zainteresowania to...wiesz co. Kobieta też musi wykazać chęci

pewnie że nie szaleją, ale jak zdarzy Ci się nieświadomie zauroczyć jakąś to taki komplement tylko da jej nadzieje, ale w sumie to nie Twój problem :P