Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemne okulary przeciwsloneczn

Czy da rade w Polsce godnie zyć

Polecane posty

Gość ciemne okulary przeciwsloneczn

Nie chce wyjeżdzać z kraju, ale...No wlasnie mam 23 lata, w sumie chce korzystać z mlodości póki mogę. Mam wiele pasj i tu zaczyna się problem. Nie mogę ich realizować z braku pieniedzy. Kocham chodzić po gorach ( odegle o 400km) chcialabym nauczyc się płyać na żaglach, nauczyć tanga, jestem bardzo ciekawa ludzi i świata. Ale kuźwa zarabiam 1300zł, z czego pokój 500 itd. Na lepsza pracę narazie nie mam szans, zreszta i tak szukam i nic. No i powiedzcie mi, dajcie jakąś nadzieje, że jednak w pl można żyć. Może macie jakieś historię które dają nadzieje, może zdąże zanim młodość ucieknie.

Gość nie wynajmuj pokoju
zaoszczedzisz na pasje, rodzice cie chyba nie wyrzucą.

Gość uppupupupupupu///
podnosze

Gość maturks4
No to trzeba było urodzić się w rodzinie Rockefelerów,a nie na białostoczcyźnie u rolnika

Gość przebywajac na terenie rp
generalnie nie kreci mnie godne zycie w pl to najbardziej denny kraj gdzie apartamentowce stoja obok slumsow zajefajny krajobraz

Gość taka prawda
tu sie nie da godnie żyć no chyba że masz szerokie plecy albo nieuczciwość i cwaniactwo wrodzone i genetyczne to będziesz miał jak pączek w maśle :)

jak kogos moze krecic zycie w apartamentowcu w pl? gdzie obok stoi slums faktycznie mozna czuc sie jak paczusio generalnie mam wiecej ambicji i rezyguje z pl tylko i wylacznie dla pieknych krajobrazow innego kraju :P

Gość sek w tym ze ona nie udaje
podziekuej wałesie , który mówiłw 1990 roku, ze Polska bedzie drugą Japonią. Podziekuje Tuskowi który wmawiał Polakom , ze bedziemy mieli drugą Irlandie

gdybym miala dobry samochod w rp czulabym sie niewygodnie majac swiadomosc ze wiekszosc spoleczenstwa poruszza sie lipa gdybym mieszkala w apartamentowcu - nic by mi to nie dalo tylko zakompleksiony kretyn dazy do lansu w luksusowym apartamnetowcu nawet przy doskonalych dochodach nie dalabym podwojego czynszu za lux apartamentowiec w pl