Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochote sciac

sciac wlosy z dlugich na krotkie? mam ochote:)

Polecane posty

Gość mam ochote sciac

mam okragla twarz i obecnie dlugie wlosy, ale mam ochote na cos krotkiego, do lini ust moze z grzywka na cale czolo, lub na bok, sama nie wiem. scinac, czy nie?!?!:P twarz okragla: Najlepsze dla Ciebie będą: # Półkrótkie, proste włosy obcięte do linii ust z prostą grzywką tuż nad brwiami. # Długie włosy nawet do połowy pleców, wymodelowane za pomocą suszarki i żelu, bez grzywki, z asymetrycznym przedziałkiem na jedną stronę. # Włosy sięgające do połowy szyi, pocieniowane na końcach i zachodzące na policzki, z wystrzępioną grzywką sięgającą za linię brwi. # Długie, bardzo kobiece, kręcone włosy, a w końcówki loków wtarty żel lub pianka by kosmyki zbyt nie odstawały. Czoło może być częściowo odkryte, bez grzywki. # Krótkie, obcięte asymetrycznie włosy, sięgające do wysokości policzków, z grzywką opadającą na jedną stronę, obciętą pod kątem. Mogą być zawinięte za ucho. # Asymetrycznie obcięte, kręcone, krótkie włosy zaczesane do góry, bez grzywki

Znam kobiety które świetnie wyglądają w krótkich włosach ale one są dość atrakcyjne i zawsze wyglądają świetnie :D. Czasem to zupełnie nie pasuje a czasem pasuje jak ulał spróbuj użyć programu do doboru fryzur.

Gość a czasem ma
ja ścięłam włosy, miałam do pasa i ściełam do ramion i byłam baaardzo zadowolona z tego

Gość mam ochote sciac
no wlansie, chcialabym ywgladac kobieco, a nie jak z podstawowki bym sie urwala, a krotkie wlosy daja efekt frywolnosci:) i mam mialy biust, i nie wiem, czy nie lepiej miec dlugie wlosy do malej mseczki, nawet bardzo malej.

Gość mialam do pasa
2 tyg temu ścielam na lekkiego boba, z jednej strony mam nieco dluzsze i moj facet twierdzi, ze wygladma bardziej sexy:)

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mialam do pasa
ja tez jestem zadowolona, sama sie czuje lepiej...juz nigdy wiecej dlugich:D

Ja bym poleciła wizyte u wizażysty. Znam wiele kobiet, które miały piękne, długie, zdrowe wlosy a pod wpływem chwilowej chęci zmian je obcieły i długo potem żałowały. Poza tym komputerowe dobranie fryzury pozwoli wybrać Ci najodpowiedniejszą do kształtu twarzy. powodzenia i odwagi:D

Gość asdfg
ja odwazyłam sie i scielam i wygladam o wiele korzystniej.Tez mam boba.

Akurat wielkość biustu nie ma tutaj nic do rzeczy. Najważniejszy jest dobór fryzury. Długie lśniące włosy zwracają uwagę, jest to pewien atut.

Gość Ty Chantall
za to masz pieknie dobrana fryzure :-)

Gość mam ochote sciac
sorry, ale wlosy do pasa, to porazka, dobrze, ze scielyscie;) nie chce obrazic Was oczywiscie:) szukam fryzury w necie;) boje sie troche, ze bede wygladac jak klops, ale tak mi sie marzy, ostatecznie, to odrosna, nie?:P

Gość pani króliczkowa
Strzyżenie jest tanie - zetnij trochę, zobacz, jak się będziesz czuła, jeśli dobrze, można ściąć więcej itd. Lepiej pójść trzy razy na cięcie niż żałować i zapuszczać potem latami.

Gość Ty Chantall
no Chantall brzmi prawie jak Emmanuelle :-) 🌻

ja Ci mowie ze dla mnie kobieta z krotkimi wlosami jest w ogole nie atrakcyjna.Minimum to do klatki piersiowej, najlepiej do pasa. Tak samo z moimi znajomymi, jakies 3/4 podziela moje zdanie, a proba badawcza jest calkiem przyzwoita. Z drugiej strony, jesli masz sie potem lepiej czuc, to zrob jak uwazasz - tez sa faceci ktorym krotkie sie podobaja

Gość mam ochote sciac
no a wlansie budowa ciala tez ma znacezneie;) jestem wysoka-175 cm, i szczupla ichce wygladac zwiewnie i seksownie:P albo wydam wiecej na dobrego frzyjera, z wyobraznia;)

Gość mialam do pasa
Jak dziewczyna jest ładna, zgrabna i zadbana to i w krótszych włosach np. do ramion będzie wyglądać pięknie, więc już nie przesadzajcie. Poza tym długie wlosy owszem, zwracaja uwage i są piękne, ale tylko i wyłącznie gdy są mega zadbane, lsniące itd. nie każda kobieta ma takie, a nie powiecie mi że zniszczone długaśne wlosy czy jakies porozdwajane końcowki są ładne . Najwazniejsze to by byly zadbane , piękne i zdrowe.

ja wole dlugie i niezbyt zadbane (oczywiscie bez przesady) niz krotkie i niewiadomo jak wyczesane

Gość mialam do pasa
Wybierz się do dobrego fryzjera i ścinaj ;) Raz się żyje ;) Poza tym niektorym kobietom jest wyjątkowo dobrze w krotszych wloskach , więc nie ma co zapuszczać na sile, a wlosy przeciez odrastaja:D

Gość a czasem ma
mnie koleżanka powiedziała, że z tymi długimi wyglądałam tak jakbym przepraszała za to, że jestem a z krótszymi jak taka wyzwolona kobieta, dużo lepiej,

Gość iśka111111
ja zapuszczam włosy 2 lata i mam do pasa uważam, że to atrybut kobiety, co nie znaczy, że kobiety w krótkich źle wyglądają- niektóre lepiej niż w długich ale ja jakoś nie lubię chodzić w krótkich... ale ze swojego doświadczenia wiem- jak Cię nagle zaczęło ciągnąć do ścięcia to... ŚCINAJ bo będzie Cię to męczyć i zetniesz je prędzej czy później:) w razie czego po prostu zapuścisz i tyle włosy na szczęście mają to do siebie, że odrastają:)

Gość mam ochote sciac
http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/6/ czy ten bob wyglada tanio? wiecie, co ostatanio byly takie modne dluzsze z przodu i krotsze z tylu, bo nie chce isc z ata moda, ale tamta chyba nie miala grzywki, co? a wloy mam proste jak strzala, to by moze sie ladnie ukladaly:)

Gość mialam do pasa
Player, nie chodzi o wyczesanie... Chodzi o ogolną kondycję wlosow, a przy dlugich wlosach często są np. porozdawajane końcowki czy cos i dziewczyny z takimi dlugimi wlosami maja jak ja to nazywam na końcowkach taka firanke :D Gdybym ja miala wybierać pomiędzy wlosami w niezbyt dobrej kondycji i matowymi, a wlosami krotszymi ale zdrowymi i zadbanymi to zdecydowanie wybralabym krotsze.

Gość nie no co ty
Chantalka jest w ogóle miła dla oka :P Btw, dlaczego uważacie, że włosy do pasa to porażka?

Gość mialam do pasa
jak masz proste wlosy to świetnie wygladalabys w takiej fryzurze, ja przyznam mam nieco dluzsze, dotykaja prawie ramion :)

Gość mialam do pasa
Ja mialam do pasa i nie uważam, że to porażka.... Ścięłam bo mi się znudziły. Ale teraz już nie zapuścilabym sobie tak dlugich, max do zapięcia stanika lub tak do polowy plecow, ale nie dluzsze.

Gość iśka111111
aha no i pamiętaj o tym, że jak masz takie krótkie to musisz je układać codziennie rano. to trochę niewygodne, ale da się znieść widzę, że dużo osób pisze tutaj o dobieraniu fryzury w jakimś programie to chyba najlepsza opcja!