Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochote sciac

sciac wlosy z dlugich na krotkie? mam ochote:)

Polecane posty

Gość Dmuchana Lala
Hej Ja mialas dlugie wlosy, tak do polowy plecow, zawsze mocne i zdrowe. Dlugo nosilam sie z zamiarem sciecia, az w koncu scielam.Wydrukowalam zdjecie fryzury,dodatkowo narysowalam zdjecie. Fryzjerka niby mnie zrozumiala, ale jedno strone mi jakos beznadziejnie scieniowala, a druga zostawila prosta,miala wyciac ladna i "duza" grzywke na skos, sciela tak malo, ze zaraz tej grzywki nie bylo widac. Rozczarowalam sie. W dodatku mam takie troche smieszne wlosy, bo te ze strony mocno scieniowanej beznadziejnie wykrecaly sie po prostowaniu na zewnatrz, a te z drugiej strony ladnie sue ukladaly. Wiec rozwaz jak moga Ci sie ukladac po scieciu te wlosy, wez pod uwage czy choc troche maja tendencje do krecenia, jak zachowuja sie po wplywem pogody. I wez dobrego fryzjera. Ja scinalam do linii ust w listopadzie, dzis mamy maj i juz duzo mi odrosly, sa do ramion. Nie moge sie doczekac az bede miala znowu dlugie.

Gość mam ochote sciac
ja akurat mam to szczescie, ze mam dlube, i ladne wlosy, ale ostatanio nie moge sie uporac z rozdwojonymi koncowkami. ostatanio ogladalam program ddtv gotuj o wszystko, kojarzycie moze? byla tam uczetsniczka z krakowa, taka ladna brunetka, wlosy polkrotkie, do uszu, wygladala slicznie o tak mie jakos zainspirowala:P

Gość iśka111111
ps uwaga z tymi prostymi włosami ja miałam proste jak druty dopóki nie ścięłam do ramion zrobiły mi się po pierwszym myciu takie loczki, że porażka :P

mialam do pasa - ale Ty to Ty, a ja to ja; ) nie no co ty - nie wszyscy tak uwazaja mooniska - bob to budowniczy ktory wszystko rozpierniczy iska11 - wlasnie duzej ilosci kobiet sie nie chce

Gość eee co by tu ...
opowiem CI coś na temat ścinania włosów...... pamiętam jak dawno temu mając dłuuuugaśne włosięta spierałam się z moim [byłym mężem] co dziwne nie pamiętam o co a to przecież zaważyło na zmianie mojego wyglądu..... hmmm powiedziałam ścinam włosy on ok no i wziełam nożyczki i zaczełam ciąć w trakcie wymiany zdań mówiłam ścinam jak byłam w połowie głowy zauważył 😭 było już za późno, płakałam przez wiele dni.... jedyne co zapamiętałam to to że mężczyźni nigdy nas nie słuchają ;) ścinaj jeśli tak czujesz to w sercu !!!!!! pozdrawiam koliberek

Gość mialam do pasa
player - oczywiście o gustach się nie dyskutuje, ja to pisze jako kobieta, a Ty jako mężczyzna któremu coś się podoba, albo nie ;)

Gość tak masz racje dlugie
wlosy sa strasznie trudne w utrzymaniu, sporo kasy idzie na kosmetyki i sporo czasu, a czesto i tak sie koncowki rozdwajaja. Player- a jak Ty wolisz kobiete z zaniedbanymi wlosami (bo dla mnie rozdwojone koncowki, bez polysku, czy prostowane prostownica .popalone.. sa zaniedbane ) od takiej z krotszymi pieknymi to sie dziwie. Moze ty tego nie zauwazasz, ale ja bym sie wstydzila nosic takie wlosy. Jak dlugie to TYLKO i WYŁACZNIE zadbane na maksa i wypieszczone i takie dziewczyny podziwiam i wam mowie nie scinajcie, chyba ze jestescie tego sto procent pewne ze nie bedziecie zalowac, a takim z nie do konca pięknymi dlugimi wlosami mowie scinajcie nie patrzcie na facetow, bo na atrakcyjnosc sie sklada wiele rzeczy, a wlosy mozecie zapuscic i to jeszcze lepiej wypielegnowane.