Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2+1+2

Dlaczego faceci w marketach pierdzą? :O

Polecane posty

Gość 2+1+2

Tak sobie szłam robiąc zakupy aż tu nagle poczułam smród nie do opisania :O i ujrzałam faceta w pośpiechu oddalającego się ode mnie. masakra....no mówię wam że masakra...i tylko nie rozumiem dlaczego nie widzą w tym nic zdrożnego. Czy istnieje na to zachowanie jakieś logiczne wytłumaczenie?

Gość efffy
ludzie pierdzą wszędzie, ale na dworze az tak nie czuc:) robią to dlatego ze im się akurat chce, a innych mają gdzieś.

Gość 2+1+2
W markecie? nie!

Gość ale przeciez
kobiety też czasem to robią! i to czasem jeszcze większe smrody!!!

Gość chirp
no cóż tak już jest że procesy gnilne są nieubłagane też kiedyś pierdnołem w markecie i nikogo nie było, specjalnie się oddaliłem smród nieziemski a tu małżeństwo w średnim wieku i co miałem zrobić podejść i powiedzieć przepraszam?

Gość sRACZ KA
Ja sram w markecie między regałami, nie tylko pierdze

I co ci przeszkadza, ze ktos cichutko w marklecie baka puscil, a zabil tym kogos, okaleczyl cie tym bakiem, bo rzucasz sie jak slepy kraweznika

Gość faceci pierdzą ?
Faceci w marketach ? To ja ostatnio miałem taką akcję że spierdziała się kobieta i to w kolejce w Restauracji STP, a tam jak ktoś nie wie w tej kolejce samemu się nakłada żarcie a potem waży. Wiec SRY ale jesteście tak samo obleśne jak my

Gość puf
Ojeju... Puszczanie bąków to rzecz normalna dla obojga płci. Nie wiem, dlaczego się tak tym bulwersujesz, Droga Koleżanko. Sama jestem kobietą i przyznaję się: tak, o zgrozo, też czasem puszczę bąka w miejscu publicznym. Owszem, osoba, która przyłapie winnego na gorącym uczynku, na pewno poczuje się zniesmaczona i skrępowana. Ale po co z tego robić problem? :D I zostaw panów w spokoju, bo same nie jesteśmy pod tym względem lepsze. ;) No, chyba, że ten temat to jakaś prowokacja... :>

Gość Tiger_Woods
bo są sflustrowani:) przeciętny facet wytrzymuje na zakupach 12-15min a w takim super-hiper tyle zajmuje poszukanie koszyka chcesz mieć czystsze powietrze i żyć bez wrzodów żołądka?--polecam małe sklepy osiedlowe taniej, zdrowiej i ekologicznie !!