Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierandkowa głowa

nienawidzę randek!

Polecane posty

Gość nierandkowa głowa

W zyciu już na żadną się nie umówię! Ludzie strasznie udają podczas takich spotkań, kupują kwiaty, chwalą się gdzie to nie byli i czego już nie robili. Od dzisiaj stawiam na spontaniczność. Poza tym, faceci, jeżeli wydaje Wam się, że bycie "do bólu" miłym jest męskie, to się mylicie. Amen

Każdy chce się pokazać w jak najlepszym świetle. Trudno "radnce" posłać wiązankę. Nic nie jest dobre jeśli jest tego za dużo, również słodkości się przejadają.

Gość tutaj to jest pełno
koniobijców chwalipięt ....

Gość aiaiiaiaia
a nie umiecie tak "normalnie pogadac?

Gość ja tam lubię randki
a z debilami się nie umawiam bo z kilku spojrzeń na niego wiem że to głupek a z takim się nie umawiam

Gość nierandkowa głowa
bycie "chamem" tym bardziej nie jest męskie, trzeba to jakoś wypośrodkować do cholery a nie: "lubię kotki i chomiczki, mam dużo zwierzaczków w domu, lubię się z nimi bawić. Nie mogę znieść złego traktowania zwierząt" - top jest autentyk, niestety:/ Ale też nie: "Odsuń się kurwa suko, bo dupskiem mi ekran zasłaniasz". Przepraszam za brutalne słowa, ale nie umiem tego inaczej opisać...wnerwia mnie to, a Was dziewczyny?

Bo nie masz jeszcze prawdziwych problemów dziecino 😍

Gość nierandkowa głowa
dziękuję za diagnozę, doktorze Freud:P

Gość bo czeba z uśmiechem do ludzi
Ależ proszę.

Gość nierandkowa głowa
z uśmiechem owszem, mile widziany, ale nie jakieś zdrobnienia, jak bym rozmawiała z pięciolatkiem, a nie z dorosłym chłopem

Gość nierandkowa głowa
Zainwestuj w fryzurę, ciuchy, lekki makijaż itp. a może poleci na ciebie jakiś normalny koleś wybacz, ale nie. Nie bawi mnie przebieranie się za kogoś, kim nie jestem. Jest dobrze, jak jest. Tylko mężczyźni coraz bardziej zniewieściali. Co się z Wami dzieje? Może to od tego sztucznego żarcia...:D

Gość Ale o co chodzi ?
'Jestes tym co jesz' ;)

Gość nierandkowa głowa
męska pomarańcza Musisz być bardzo zdesperowany, że zadajesz się z takimi kobietami hehe:P kocham smak zemsty, tak, niedość, że jestem zdesperowana to na dodatek mściwa, ale jak mi z tym dobrze :D

Gość nierandkowa głowa
męska pomarańcza - połóż sie teraz wygodnie na kozetce i powiedz co Cię tak bardzo zabolało w mojej wypowiedzi? Dowiedziłeś się jakiejś niewygodnej prawdy o sobie? Tak tylko głośno myślę....

Gość nierandkowa głowa
opowiedz mi o tym :P chodzi o kobiety, tak?

Gość 2468
W jaki sposób poznajesz tych którzycie zapraszaja na randki? Jesli było ich wielu i wszyscy lub prawie wszyscy zachowywali sie w opisany przez ciebie sposób to znaczy ze z jakiegos powodu przyciagasz do siebie wlasnie takich:o

Gość nierandkowa głowa
męska pomarańcza - nie przesadzaj, ludzie bywają dobrzy i źli, przecież nikt nie jest chodzącym demonem, z każdego można wykrzesać jakieś pokłady dobra...

Gość jjjjkkk
u mnie nie zdarza sie żeby mili byli i kwiaty przynosili, ostatnio jednemu nawet piwo musiałam kupować bo nie wzial pieniedzy

Gość nierandkowa głowa
raz dobra, raz zła...zresztą nie mogę być obiektywna w ocenie samej siebie ;P

Gość nierandkowa głowa
jjjjkkk - za chwilę dowiesz się, że jesteś zdesperowana...ale nie ode mnie, tylko od panów na kafe:D