Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaoszalejeeeee

mam siwe odrosty tak z 2 cm na ciemnych brazowych wlosach

Polecane posty

Gość chybaoszalejeeeee

jestem w trakcie kuracji na wypadanie wlosow i nie moge ich teraz zafarbowac. czste farbowanie strasznie mi je oslabilo i zaczyly wypadac. jak mam chodzic z tkim odorstem na glowie:-(((((( siedze w domu i nigdzie mi sie nie chce wychodzic:-(

Gość ala4242
ja sobie pofarbowalam palette xxl dwa dni temu i na gorze mi doslownie wypalilo troche wlosow :O mam czarne kropki normalnie jak odslonie wlosy, musze zaczesywac :( pocieszylam chociaz troche?

Gość chustkę na głowę
albo kapelutek noś :)

Gość chybaoszalejeeeee
a najgorsze jest to,ze pod pachami i na cipce mam wlosy zaplecione w warkoczyki i tam też mi siwieją :classic_cool:

Gość chybaoszalejeeeee
w chustce zle wygladam a na kapelusz troche za cieplo juz chyba a na letni za wczesnie. farby palette to masakra jakas

Gość Dendrofilec0z0rd
Olaboga co to, bedzie :X!!!! Totalnie nie wierze, ze takie rzeczy sie dzieja :O www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8

Gość ala4242
tez slyszalam, ze sa najgorsze ale ta dobrze rozjasnia.. .i mam za swoje. zawsze chce polepszyc i pieprze wszystko jeszcze bardziej. zalamalam sie. w ogole mialam dlugie do polowy plecow czarne wlosy, a teraz mi zostala 1/3 z nich, ledwo za ramiona i wypalone na gorze, bo mi sie zachcialo blondu :O

Gość ale co konkretnie zrobilas
i jaki ci wyszedl kolor? robilas na czarnych naturalnych czy wczesniej farbowanych?

Gość ala4242
kolor wyszedl jasny, taki jak mial, ale robilam to TYLKO na odroscie. wczesniej mialam cale wlosy rozjasniane (czarne farbowane). moj naturalny to ciemny blond

Gość chybaoszalejeeeee
nie wytrzymam chyba zostal mi jeszcze chyba miesiac kuracji:-( wstyd mi wyjsc na ulice wygladam jak ostatnia fleja jakis dziwoląg bo kto widzial zeby w wieku 30 lat lazic z siwymi odrostami:-( za pare dni bede miala rozmowe o prace choc i tak mam marne sanse na nia to jak mnie zobacza to juz wogole zero szans :-( facta tez pewnie nie znajde bo kto zwroci uwage na taki siwy lep . buuuuu