Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DayNotSunny

Kolega mojego chłopaka..

Polecane posty

Gość DayNotSunny

Otóż od pewnego czasu myślę coraz częściej o koledze mojego chłopaka.. Z 2 tygodnie temu w sobotę byliśmy z chłopakiem, znajomymi i był tam ten kolega. Taka imprezka jakby. Piliśmy piwo itp.. Ja trochę przesadziłam i potem się dziwnie zachowywałam. Gadałam z tym kolegą normalnie, było wszytko ok. Potem na NK trochę pisaliśmy i potem jakoś przestaliśmy pisać. Dzisiaj też byłam ze znajomymi, chłopakiem i NIM na "piciu". I potem poszliśmy do takiego baru coś zjeść. Mój chłopak gdzieś odszedł, siedział jego brat, 3 kolegów i ja przy stole. Trochę podpici.. Coś tam gadamy i w pewnym momencie brat mojego chłopaka zaczął się do mnie czepiać. Potem powiedział: Jesteś ładna, ale trochę pojebana. Ja się wkurwiłam, powiedziałam, żeby może trochę milej do mnie się odnosił. On się trochę uspokoił i ten kolega, który mi się podoba powiedział. No jest bardzo ładna i pojebana to nie jest. Ja się tak popatrzyłam i się uśmiechnęłam. Potem wrócił mój chłopak, trochę posiedzieliśmy i ci co zjedli i wypili to wyszli na podwórko i ja zostałam z kolegą. Trochę pogadaliśmy i potem rozeszli się wszyscy do domu. Teraz popisaliśmy na NK i na GG.. Gada się z nim bardzo fajnie. Eh czuję, że coraz bardziej mi się podoba.. 2 tygodnie temu jak byliśmy z nim, to potem trochę o nim myślałam ale mi przeszło. A teraz nie mogę zapomnieć. Non stop o nim myślę.. Czuję się nie w porządku do mojego chłopaka:( Ale z drugiej strony chciałabym dać jakiś znak temu koledze, bo gada nam się bardzo fajnie ale on przecież nie będzie podrywał dziewczyny swojego kumpla.. Więc nie wiem co mam robić.. Czy próbować o nim zapomnieć, czy powiedzieć mu wprost, że wpadł mi w oko.. Miał ktoś kiedyś taką sytuację, proszę wypowiedzcie się.. Może nie pochwalicie mojego zachowania, ale potrzebuję jakiejś rady.. Z góry dziękuję za odpowiedzi.. Dodam jeszcze, że jestem z moim chłopakiem 3 miesiące..

Gość kkkkkkkkkkkoooolll
ja bym go brała

Gość DayNotSunny
łatwo powiedzieć.. I co mam mu powiedzieć? Zakochałam się w tobie ?? :(( ehh nie wiem co mam robić już..