Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna z celulitem

duży biust - zaleta czy wada?

Polecane posty

Gość arturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jestem maniakiem cyckow :) moge caly dzien calowac i glaskać cycki

piekne...ale te kolczyki..... :o

Gość hehhhee he
moja przyjaciólka ma ok miski D , i cierpi bardzi , w staniku push up jeszcze jako tako, ale basen czy toples.... opadają, i nie sa tak "sterczace " jak by chciala . ZDECYDOWAIE B max male C

A ja wam powiem, że pewnie macie źle dobrane staniki ;) Mój 65D jest mały i sterczy :D Dobranoc

D jest superrrrrrrrrrrrrrr

no jak to jest C to ja nie wiem.....najwyzej ale B

Gość a co ja mam powiedziec
jak mam 70F? Ratuje dobry , ale naprawdę DOBRY stanik

umowimy sie? juz Cie kocham:)

Gość a co ja mam powiedziec
ale niewygodne na codzień :p

Gość powiedzial prawik
co nigdy nie dotykał nawet

Przecież masz napisany rozmiar :D brytyjskie 28C = 60C w naszym polskim rozumowaniu. Dlatego mówię, że macie źle dobrane staniki i nie wiecie nawet co to jest małe C, bo wszystkie upychają się w obwodach od 70 z miskami najwyżej do D, a tu niespodzianka, bo obwody zaczynają się od 60 i istnieją miski do E, I... A nawet do L, jak i nie więcej. ;) Ja też mam koleżankę z miską D, ale dobrze dobraną, dokładnie 70D i nigdy nie słyszałam, żeby narzekała, że jej piersi są za duże albo ma z nimi jakiś problem. Zrobiłam ołówkowy test i przy moich D ołówek mi zjeżdża od razu, nawet nie ma gdzie się trzymać ;)

Gość powiedzial prawik
ani moze nie widział na zywca :classic_cool:

Gość moiraa
Duży biust nie jest ani wadą ani zaletą. Trzeba się do niego przyzwyczaić. Mam 85 D ( a przy niektórych stanikach muszę mieć aż 95 d!!) A wiadomo, przed okresem biust nabrzmiewa i robi się większy.CZy mam zwisy? Nie. Są ładne. Jednak długo nie mogłam pogodzićsię z ich wielkością. Bo czy ubiorę sweter, czy bluzkę w serek czy w minimalny dekold zawsze widać ich wielkość a jak mam całkowicie zakryte optycznie robią się jeszcze większe. Nie mogłam pogodzić się z tym że faceci zamiast na mnie patrzą na mój biust ( przy rozmowie szczególnie!), że komentują jakiego to ja nie mam biustu i jaki fajny. Wkur*iało mnie to na maksa. Jednak z czasem się z nim pogodzilam. Nie zwracam uwagi na to czy ktoś się patrzy czy nie...mam to po prostu gdzieś. Nieraz idąc z koleżankami przez miasto one zwracaja uwage jak dany facet się na mnie patrzył i cały czas mi o tym trajkoczą, czego ja sama nie zauważyłam. Teraz cieszę się że mam taki biust a nie inny. Mogę chodzić bez stanika bo czy z nim czy bez to dużej różnicy nie robi. Zresztą na osobach które mają biust prawie każdy ciuch fajnie leży. Szczerze...to chyba bym go nie zamieniła na mniejszy...

Gość powiedzial prawik
Ha! Widziałem. Zatkało Ci kakało. taaaaa akurat chyba przypadkiem swojej matki ;) ale taki to sie nie liczy :classic_cool:

Gość stara panna z celulitem
oczywiście, że mam dobrze dobrany stanik... dziewczyno 65D a 75D to ogromna różnica w rozmiarach misek, chyba że tobie się wydaje, że miski są takie same niezależnie od obwodu :o no to źle ci się wydaje

Gość mrowa231094
75D to też nie jest duży biust - sama noszę 75F angielskie, biust mam jak ta dziewczyna: http://balkonetka.pl/katalog/bra/panache-cleo-george-59 Więc Ty musisz mieć jeszcze mniejszy. Jescze do moiry: Ty masz moja droga kompletnie, absolutnie niedobrany rozmiar! 85D to bardzo duży obwód (dużo pod biustem, albo mięśni - kulturystka - albo tłuszczu - duża nadwaga) i niewielki do tego biust. 95D jeszcze większy obwód pod, biust pozostaje maly w stosunku do tego obwodu. Sprawdź koniecznie tutaj jaki rozmiar powinnaś nosić: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html A najelepiej to poczytaj forum Lobby Biuściastych :)

Gość dokladnie sama kiedys
wciskalam sie w 75 d a okazalo sie ze nosze 65 daleko w alfabecie biust to zaleta, bez dwoch zdan:)

Gość mrowa231094
Ja się nie przyznam co nosiłam bo to śmiech na sali :D

Gość mała_______________
no też macie problemy :/ kurcze, ja noszę 70b (takie małe b :/) i wraz odstaje...

Gość mała_______________
żeby chociaż 'normalne' b, o c nawet nie marzę

Gość dokladnie sama kiedys
mrowa przyznaj sie:classic_cool: ja mam 110-112 w tzytzkach

Gość mrowa231094
A jakie to jest "normalne b"? Serio pytam.